Luni, 14 octombrie 2013 la ora 15:30

Draga mea copilă, să nu credeți nici măcar pentru un moment că sunteți de la sine îndeajuns de puternici ca să faceți față tentațiilor cu care vă veți confrunta, de a întoarce spatele Adevărului – Adevăratul Cuvânt al lui Dumnezeu. Fără rugăciuni continue veți descoperi că nu puteți să vă ridicați și să declarați Adevărul când vă vor fi prezentate minciuni.

Cu toții trebuie să recitați Rugăciunile Cruciadei, pentru că întunericul a început deja să se coboare asupra Bisericii Fiului Meu pe Pământ și trebuie să fiți pregătiți pentru aceasta în fiecare secundă.

Îi îndemn pe preoții din Biserica Catolică să poarte șiragul Prea Sfântului Rozariu și o Cruce Benedictină cu ei tot timpul.Trebuie să recitați Sfântul meu Rozariu în fiecare zi și să fiți atenți la cei cu funcții mai înalte în Biserică, să vedeți cine recită Sfântul meu Rozariu în public. Când eu sunt venerată, Sfântul meu Rozariu trebuie recitat înaintea mea de către toți cei prezenți. Dacă cei care spun că îi conduc pe credincioși pentru a căuta ajutorul meu în fața Tronului lui Dumnezeu nu pot recita Rozariul meu, atunci ei au nevoie de rugăciunile voastre. A veni înaintea mea și a-mi cere ajutorul fără a recita Rozariul meu este lipsit de substanță și se aseamănă cu un soldat care merge la război fără armură.

Rozariul meu este cea mai puternică rugăciune și, atunci când este spus zilnic, el va distruge puterea celui rău. Pentru aceia ale căror suflete au fost întunecate de satana va fi dureros să recite această rugăciune. Prin acțiunile lor veți ști cine sunt ei și trebuie să Îi cereți lui Dumnezeu, prin Mila Fiului meu, Isus Cristos, să îi ajute și să îi atragă către Lumina lui Dumnezeu.

Mama voastră iubită, Maica Mântuirii