Duminică, 20 octombrie 2013 la ora 12:07

Mult iubita Mea fiică, vreau să vă dezvălui vouă, tuturor apostolilor Mei iubiți – cei care umblați pe pământ și proclamați Sfântul Meu Cuvânt – că trebuie să vă agățați de Mine, Isus al vostru, ca niciodată până acum. Timpurile care vă stau în față vor fi dificile și toți cei care rămâneți în Mine, cu Mine și pentru Mine veți fi răspunzători de menținerea flăcării Luminii Mele care să strălucească în zilele întunecate care urmează.

Copii Mei prețioși, trebuie să rămâneți liniștiți, în pace, dar cu o hotărâre fermă de a continua să proclamați în orice colț din lume, Sfântul Cuvânt conținut în Evanghelii. Voi, rămășița armatei Mele, îi veți aduce la Mine pe toți copiii lui Dumnezeu și veți ajuta ca ei să fie salvați de aburul răului care va împresura milioane de suflete. Voi sunteți ai Mei și mergeți în Lumina lui Dumnezeu, pregătind calea pentru ca omenirea să fie salvată.

Harurile Mele sunt revărsate asupra voastră, iubiții Mei apostoli, și odată ce vă încredeți pe deplin în Mine și știți că sunteți călăuziți de Mine, nu vă va atinge nici un rău. Dar dacă voi înșivă permiteți să fiți făcuți de bună-voie slugile înșelăciunii, atunci Protecția Mea nu vă va mai acoperi. Aceia dintre voi care se dau de partea falsului profet și a anticristului, vor fi vrăjiți de către satana care nu îi va mai lăsa să scape. Aceia dintre voi care mergeți alături de dușmanii Mei și înghițiți din potirul șarpelui, veți fi distruși de el dacă vreodată îndrăzniți să îl provocați.

Ascultați acum avertismentul Meu – dacă vă dați de partea fiarei și jurați un jurământ nelegiuit pentru a slăvi ereziile, atunci vă va fi foarte dificil să vă desprindeți de malefica strânsoare. Rugați-vă să aveți înțelepciunea de a vedea Adevărul.

Isus al vostru