Luni, 21 octombrie 2013 la ora 10:56

Draga Mea fiică, cea mai mare trădare a iubiților Mei ucenici fideli – aceia care vor susține mereu cu fermitate Adevărul – va veni din partea acelor discipoli din Biserica Mea care vor cădea pradă marii înșelăciuni.

Foarte mulți oameni, din cauza loialității lor greșit îndrumate, vor fi înșelați de către impostorul care va prelua puterea în Bisericile Mele de pretutindeni. Deși uneori nu se vor simți în largul lor atunci când vor auzi interpretările ciudate ale Cuvântului Meu Sfânt, care nu vor fi luate în contextul corect, ei vor urma calea distrugerii, precum mieii la tăiere. Ei îl vor lăuda cu generozitate pe falsul profet și îl vor saluta ca pe un mare dictator, și vor deveni ca unul pentru a crea o mare armată. Această armată va provoca cea mai mare persecuție asupra fraților lor creștini. Fratele va lupta contra fratelui în această bătălie teribilă pentru Adevăr. Numărul celor care vor urma Treimea nelegiuită formată din profetul mincinos, anticristul și satana, va fi mult mai mare decât numărul celor care rămân fideli Cuvântului Sfânt al lui Dumnezeu, așa cum a fost el lăsat de la începuturi.

Voi, poporul Meu ales, care nu vă abateți de la Adevăr, veți găsi dificilă această călătorie. Nici o clipă în viața voastră nu v-ați fi imaginat această teribilă înșelăciune, la care sunteți pe cale să asistați. Dușmanii Mei sunt bine pregătiți, au o mare influență și au o finanțare solidă. Ei au multe avantaje, însă nu au de partea lor Puterea lui Dumnezeu. Nu numai că ei nu posedă Puterea lui Dumnezeu, Tatăl Meu Cel Atotputernic, dar în plus, ei pot fi doborâți în orice clipă de Voia Lui. Din păcate, ei vor îndepărta de la Mine multe suflete iar Eu voi permite acest lucru, ca parte a purificării finale a omenirii. Această perioadă de pe Pământ va separa binele de rău.

Ce vreau să spun prin asta? Veți spune, desigur, că vor fi păcăliți cei buni și că aceasta nu este vina lor. Aveți dreptate. Însă atunci când cei care zic că sunt creștini adevărați acceptă erezia în locul Cuvântului Meu Sfânt, ei hulesc împotriva Mea. Ei cunosc bine Adevărul și trebuie să fie atenți la Cuvântul Meu în fiecare secundă. Mulți dintre voi sunteți adormiți. Foarte mulți nu Mă cunoașteți cu adevărat deoarece nu aveți umilință în suflet, pentru că sunteți atât de mândri de cât de mult cunoașteți voi Sfânta Scriptură. Mulți dintre voi nu ați reușit să citiți Evangheliile și nici nu înțelegeți ce se va întâmpla înainte de a doua Mea Venire. Voi încă nu știți că Adevărul v-a fost deja dăruit în Preasfânta Biblie. De ce continuați să sfidați Cuvântul lui Dumnezeu, să respingeți și să luptați împotriva Mâinii care v-a creat? Nu sunteți cu nimic mai informați decât cei ce M-au răstignit. Nu aveți mai multe cunoștințe decât fariseii, care credeau că interpretarea lor asupra Cuvântului Sfânt al lui Dumnezeu era superioară celei date de Fiul omului. Refuzând să acceptați profețiile finale, Mă veți nega. Toate serviciile aduse Mie nu vor mai însemna nimic, deoarece voi îl veți urma pe cel trimis de satana ca să vă ia dreptul de a moșteni Paradisul Meu.

Cât de tare Mă faceți să plâng. Modul în care Mă veți trăda se va vedea în persecuțiile pe care voi le veți aduce asupra celor pe care îi numiți, în numele Meu, frații și surorile voastre. Veți fi îndoctrinați cu minciuni, la fel cum și alții dinaintea voastră au fost îndoctrinați în trecut, de către liderii șireți și dictatori. Pentru că vă lipsește dragostea adevărată pentru Mine, care necesită mari sacrificii, voi Îmi veți aduce multă durere și suferință. În timp ce dușmanii Bisericii Mele vă vor atrage într-o plasă a minciunii, voi le veți cânta laude, îi veți adora și îi veți iubi pe toți aceia care Mă urăsc pe Mine, iar Eu voi fi uitat.

Amintiți-vă aceste cuvinte. Când puneți falși dumnezei înaintea Mea, veți provoca Mânia lui Dumnezeu.

Al vostru Isus