Marți, 22 octombrie 2013 la ora 00:20

Mult iubita Mea fiică, fiecare colț al Bisericii Mele se pregătește pentru noile ritualuri. Declarațiile publice despre nevoia de a fi umili și de a nu rămâne indiferenți vor preceda filantropia laică pe care o va introduce anticristul. Toți acești slujitori ai satanei se adună pentru a celebra în mod privat, iar rețeaua lor mondială va crea organizații globale de caritate, instituite pentru a vă convinge că ei sunt inspirați de Dumnezeu.

Toți aceia care poartă triunghiul, semnul treimii nelegiuite, vor fi implicați în susținerea unor astfel de organizații de caritate, și semnul îi va înălța în ochii lumii. Brusc, se va vorbi despre o puternică așa-numită nouă mișcare evanghelică, iar oamenii vor oferi bani pentru a susține efortul de ajutorare a săracilor din lumea întreagă. Toți vor considera că se face un mare bine, și anumiți lideri din Bisericile Mele vor fi admirați în toate colțurile Pământului. Foarte puțini vor pune la îndoială intențiile lor, însă când veți vedea cele mai mari bănci ale lumii că se alătură lor în aceste eforturi, veți ști atunci că acesta este un act destinat să vă înșele. Cât de vicleană este fiara! Cât de iscusite par a fi acțiunile sale, deoarece acestea vor fi îndulcite cu o formă a înșelăciunii, pe care numai cei binecuvântați cu Darul Duhului Sfânt vor fi capabili să o observe. Însă în timpul întregii discuții despre binele comun al omului, despre dorința de a aduce toate religiile laolaltă pentru a forma o vastă comuniune de oameni – nu va fi rostit niciun cuvânt despre Învățăturile Mele care spun că copiii lui Dumnezeu trebuie să rămână credincioși Cuvântului Meu Sfânt.

Vremurile se mișcă rapid, și în mijlocul acestei propagande aparent bine conduse și orchestrate cu grijă, vor începe să apară fisurile. Când satana lucrează, se răspândește confuzia; este creată diviziune; contradicțiile devin agresive, și nimic nu mai este în ordine. Vor dispărea anumite onoruri care Îmi erau acordate Mie în fața Tabernacolelor. Orele de Adorație Perpetuă vor fi oprite și curând ei vor goli Bisericile de statuile sfinților. Toate acțiunile lor vor fi tolerate în numele smulgerii Bisericii din starea ei perimată și de a o face mai relevantă, mai atrăgătoare și mai interesantă pentru cei necredincioși.

Aceia care Mă cunosc trebuie să facă tot ce le stă în putere prin răspândirea Evangheliilor, deoarece, să fiți siguri că nu veți auzi nici o vorbă despre Sfânta Biblie. Singurele citate pe care le veți auzi vor fi acelea care sunt răstălmăcite pentru a susține minciunile. Pe măsură ce ei dezbracă Biserica de demnitatea ei, pedepsele vor începe să se reverse peste ei din Cer. În timp, ei vor fi opriți, însă întâi trebuie să aibă lor aceste încercări, așa cum a fost prezis.

Al vostru Isus