Miercuri, 23 octombrie 2013 la ora 15:34

Copila mea, eu îi acopăr pe toți copiii mei în acest timp cu protecția mea, astfel ca ei să rămână calmi, în pace și puternici în aceste timpuri de mari încercări.

Voi, dragi copilași, trebuie să acceptați faptul că întotdeauna veți simți durerea cauzată de izolare, respingere și marginalizarea de către cei care disprețuiesc Cuvântul lui Dumnezeu. Lumina îi atrage pe cei care sunt în întuneric iar ei vă vor ataca întotdeauna și se vor dezlănțui împotriva voastră atunci când veți fi în uniune deplină cu Fiul meu, Isus Cristos.

Fiul meu plănuiește o mare reînnoire pe Pământ în acest timp, care va cauza multă suferință deoarece va lua forma unei purificări. Aceasta înseamnă că mulți vor suferi pentru păcatele lor și că Pământul se pregătește acum pentru Isus Cristos, așa încât atunci când purificarea va fi completă să se facă anunțul. Între timp, dușmanii lui Dumnezeu răspândesc minciuni și erezii pentru a-i câștiga de partea lor pe păcătoși și pe toți aceia care Îl iubesc pe Fiul meu, pentru a-i putea controla. Toate aceste evenimente triste trebuie să aibă loc înainte de cea de-a Doua Venire a Fiului meu, Isus Cristos.

Vă cer, dragi copilași, să aveți răbdare și să îndurați aceste greutăți de dragul Fiului meu Care vă iubește foarte mult. Să nu vă simțiți niciodată neliniștiți, pentru că în curând veți asista la Noul Său Paradis unde nu va mai fi tristețe, suferință sau rău. Este un lucru atât de mic atunci când suferiți pentru Fiul meu și este nesemnificativ în comparație cu ceea ce a trebuit să îndure El pentru fiecare dintre voi atunci când a murit pe Cruce pentru a vă salva.

Așadar, puneți-vă toată încrederea în Fiul meu și fiți recunoscători că vi se trimit călăuze din Cer. Bucurați-vă, pentru că vi s-a dat perioada corectă de timp pentru a vă pregăti, în mod corespunzător, pentru Ziua cea Mare a Domnului.

Fiți pe pace.

Mama voastră Preaiubită, Mama Mântuirii