Joi, 24 octombrie 2013 la ora 19:45

Draga Mea fiică, Eu vin să spun lumii că inamicii care cutreieră pământul, deghizați în oameni care afirmă că aduc lumii Cuvântul Fiului Meu, s-au unit acum ca unul. Ca unul, ei își unesc puterile și vor desfigura pământul cu înșelătoria lor nelegiuită.

Eu sunt pregătit. Aștept. De îndată ce ei vor introduce legile lor josnice, Eu voi lovi și lumea va fi martora pedepselor Mele. Avertismentele Mele au ajuns la urechi surde și la cei prea mândri ca să accepte Mâna Milostivirii Mele, dată vouă prin Mesajele Mele. Liderii celor care vă vor persecuta în numele drepturilor omului, vor suferi de Mâna Mea. Ei se cred atotputernici și invincibili, însă vor afla în curând că ei nu sunt nimic fără Puterea Creatorului lor.

Eu sunt Creatorul Vieții iar cei care decid să își folosească puterea pentru a lua viața copiilor Mei – și trupeasca și sufletească – să știe că vor pierde totul. Atunci când voi vă luptați cu copii Mei și îl trădați pe Fiul Meu, Isus Cristos, puțină speranță mai e pentru voi. Eu nu revărs cu ușurință Harul Meu asupra voastră pentru că voi Mi-ați provocat o Mare Supărare. Totuși Eu tânjesc după loialitatea voastră, însă vă avertizez asupra pericolului de a cocheta cu cel rău. Vă voi da toate șansele să vă întoarceți din lanțurile ce vă leagă de treimea nelegiuită. Trebuie să vă smulgeți din lanțurile satanei. Timpul vostru e scurt.

Vă cer să vă uitați în Sfânta Mea Biblie, în Evanghelii, și să căutați semnele care v-au fost date legat de apostazia prezisă, pentru că ea a înghițit lumea și se răspândește ca un virus mortal în fiecare zonă imaginabilă din societatea voastră. Voi ați fost contaminați și acum Eu, Tatăl vostru, Vin să vă curăț de acest groaznic flagel. Voi trebuie să Mă implorați să vă ajut înainte de a fi prea târziu pentru voi.

Voi trebuie să recitați această Rugăciune. Cereți-Mi să vă ajut.

Rugăciunea (124) a Cruciadei de Rugăciune: Ascultă rugăciunea mea de eliberare

"O, Dumnezeule, Tatăl meu Milostiv, Creator a toate câte sunt, ascultă rugăciunea mea de eliberare. Eliberează-mă din lanțurile sclaviei și protejează-mă de persecuția celui rău. Ajută-mă să discern Adevărul și vino în ajutorul meu, chiar dacă eu sunt confuz și poate că mă îndoiesc de Cuvântul Tău. Iartă-mă dacă Te-am ofensat și ia-mă în refugiul Noului Tău Paradis de pe Pământ. Amin."

Timpul Meu pentru a declara a Doua Venire a Fiului Meu e aproape. Timpul va trece repede și domnia dușmanilor Mei, chiar scurtă fiind, va părea o eternitate din cauza cruzimii pe care ei o vor arăta față de copii Mei. Ei nu vor fi devotați nici acelor oameni fără minte care vor jura credință fiarei. Așa cum cel rău Mă urăște pe Mine, tot așa îi urăște și pe copiii Mei, pe toți – pe cei buni și pe cei răi deopotrivă. Acesta este un Apel pentru salvarea acelora dintre voi care nu vor pune la îndoială ereziile care urmează să fie declarate. Voi trebuie să analizați întotdeauna orice îndoială care vă pătrunde în suflet, atunci când nu sunteți mulțumiți de vreo formă nouă de doctrină, față de care simțiți în inimile voastre că e ceva în neregulă.

Eu nu am acordat permisiunea ca, în Numele Meu Preasfânt, să fie introdusă vreo lege nouă sau sacrament nou.

Preaiubitul vostru Tată, Dumnezeu cel Preaînalt

Mesajul contine

Ascultă rugăciunea mea de eliberare
Rugăciunea (124) a Cruciadei de Rugăciune

Dumnezeule, Tatăl meu Milostiv, Creator a toate câte sunt, ascultă rugăciunea mea de eliberare.

Eliberează-mă din lanțurile sclaviei și protejează-mă de persecuția celui rău.

Ajută-mă să discern Adevărul... citește tot