Vineri, 25 octombrie 2013 la ora 23:55

Mult iubita Mea fiică, atunci când oamenii te acuză că răspândești teama prin aceste Mesaje, ei trebuie să înțeleagă adevărata Mea intenție. Teama provine de la răutatea celor care umblă printre voi fiind pătrunși de întunericul sufletului. Dușmanii voștri sunt dușmanii Mei. Ei vor crea o spiritualitate cu totul falsă n toate națiunile iar aceasta nu va proveni de la Mine. Ei vor fi foarte seducători și se vor infiltra printre cei cu poziție publică înaltă pentru a răspândi falsa doctrină new age, cu origini satanice. Mulți vor considera că aceste acțiuni sunt distracții inofensive, însă în spatele fațadei de nevinovăție se află un plan viclean pentru a deturna lumea de la credința ei în Sfânta Treime.

Foarte puțini oameni mai au azi vreun fel de credință sau cred în Dumnezeu astfel că, atunci când slujitorii satanei le prezintă falsele valori, o falsă spiritualitate și păgânismul, mulți vor fi seduși. Ei vor fi atrași de apeluri fals caritabile pentru drepturile celor ce caută acceptare pentru propriile lor vieți care sfidează Legile lăsate de Tatăl Meu. Din cauza credinței lor slabe în Dumnezeu, ei vor fi deschiși la minciuni. Ei vor adora, în schimb, un fals dumnezeu, anticristul.

Eu vă spun aceste lucruri pentru că ele sunt Adevărul. De ce nu v-aș avertiza despre acestea? Eu sunt Salvatorul vostru și Mă pregătesc să vă salvez pe voi toți, în sfârșit, după acest timp îndelungat și dureros. Omul a suferit greutăți de nedescris din cauza satanei. Atât de mulți oameni nu înțeleg cât de mult le distruge el viețile. El ruinează relațiile voastre cu ceilalți oameni, vă atrage înspre vicii care vă distrug, vă schimbă și vă prinde în capcană. Indiferent ce vă oferă, voi vă veți simți mereu neîmpliniți. Voi veți continua să cădeți până când veți fi implicați în depravare și acte sexuale nefirești și nu veți găsi nici o mulțumire. Numai Eu, Isus Cristos, vă pot aduce pacea adevărată, iubirea și salvarea. Eu trebuie să vă avertizez că viața voastră pe pământ va fi schimbată, dincolo de puterea voastră de înțelegere, de către anticrist. Fac aceasta nu ca să vă înfricoșez ci ca să vă pregătesc pentru Adevăr. Numai Adevărul vă va elibera de aceste răutăți ale celor care trăiesc, respiră și vor muri din cauza supunerii lor față de satana și demonii săi.

Numai Eu, Isus Cristos, sunt Calea voastră pentru a căuta consolare în persecuția pe care acești oameni răi, vicleni și înșelători o vor face resimțită în lume.

Al vostru Isus