Sâmbătă, 26 octombrie 2013 la ora 11:15

Mult iubita Mea fiică, credința tuturor copiilor lui Dumnezeu, indiferent de ce confesiune aparțin, este atât de slabă încât multora dintre aceia care cunosc Adevărul le va fi greu să-și exprime deschis crezul, fără a fi criticați.

Sunt atât de mulți oameni în lume care Mă resping pe Mine, Isus Cristos, în acest moment al istoriei, încât în majoritatea națiunilor nu mai este acceptabil să se mai vorbească despre Mine în public. Rareori veți auzi Numele Meu pomenit în mass media, cu excepția cazului când se pune la îndoială Existența Mea. Rareori veți auzi oameni care-și proclamă dragostea lor pentru Mine în public, deoarece ar considera acest lucru prea stânjenitor. Chiar și acei slujitori sfințiți ai Mei nu mai au dorința să declare Adevărul de teama ridicolului. Cei care Mă urmează cu adevărat vor simți că este din ce în ce mai greu să proclame Cuvântul Meu Sfânt. Sunt atât de mulți cei care odată M-au iubit și acum nu mai simt acest lucru, încât durerea și tristețea Îmi rup Inima ca și cum o sabie ar fi străpuns-o.

De ce, oare de ce M-ați părăsit? De ce aceia dintre voi care cred în Mine și care Mă cunosc îi rănesc pe atât de mulți dintre frații și surorile voastre? De ce ura înflorește în inimile voastre? De ce simțiți nevoia să puneți la îndoială Evangheliile acum, când ele există de atâta vreme? Cine v-a dat autoritatea să-Mi răstălmăciți Cuvântul dat apostolilor Mei? De ce le falsificați și de ce nu credeți ce v-am spus Eu? Cuvântul Meu este foarte limpede. Când vorbesc, mesajul meu este clar. Dacă spun un lucru, nu Mă refer la altul. De ce Eu, spre exemplu, M-aș contrazice singur în special acum în această Misiune?

Adevărul este ceea ce Dumnezeu dă profeților Săi. Orice contrazice aceste Mesaje și vine din gurile celor ce susțin că Eu vorbesc cu ei, trebuie să fie respins de voi. Eu nu concurez cu Propriul Meu Glas, deoarece trebuie să Mă asigur că voi primiți Adevărul.

Ce trebuie să fac pentru ca voi să mă ascultați? Ce trebuie să fac să nu mai rătăciți și să nu mai căutați alte forme de plăcere? De ce nu vă încredeți în Mine? Pierdeți atât de mult timp prețios căutând să vă aflați viitorul în cuvinte care curg precum veninul din gurile așa-zișilor mistici și ale căutătorilor de senzații, încât Mă insultați îndepărtându-vă de Mine. Eu sunt aici. Acestea sunt Cuvintele Mele. Ce altceva căutați, când voi aflați Adevărul doar din Gura Mea? Am spus Adevărul atunci când am pășit pe Pământ. Am lăsat o moștenire de mare speranță și salvare. Spun Adevărul acum, când vă aduc Ultimele Mele Cuvinte, în aceste timpuri, deoarece Ziua cea Mare se va ivi și curând lumea fără sfârșit va începe.

Când vorbesc Eu, Îmi doresc ca voi să ascultați. Nu vă pot forța. Puteți să căutați pretutindeni, încercând să găsiți Mesajele Mele date ca să pregătească lumea pentru A Doua Mea Venire, acum, și nu le veți găsi. Mesajele Mele publice, care vă pregătesc pentru aceasta, pentru etapa finală înaintea împlinirii Legământului Meu, pot fi găsite doar în Cartea Adevărului.

Cuvântul este al Meu. Cuvintele Mele se vor auzi în toate națiunile. Nimeni nu Mă va opri, deoarece autoritatea Mea este Atotputernică.

Al vostru Isus