Sâmbătă, 26 octombrie 2013 la ora 17:52

Mult iubita Mea fiică, atunci când oamenii încearcă să stabilească asupra căruia dintre copiii lui Dumnezeu aș dori Eu să revărs Milostivirea Mea, răspunsul este – asupra tuturor. Eu nu fac diferențe, pentru că iubesc fiecare suflet născut, căci fiecare a fost creat de Tatăl Meu. Niciun suflet nu poate fi exclus din Misiunea Mea finală de a salva omenirea. Eu vin să aduc salvarea tuturor.

Întrebați pe orice părinte bun dacă ar sacrifica un copil în favoarea altuia și el vă va spune aceasta. “Indiferent cât de rău se poartă sau mă rănesc, eu nu pot să îi resping, pentru că ei sunt parte din trupul meu.” Aceasta se aplică și celor care sunt dușmanii lui Dumnezeu. Ei Îl ofensează și Îi produc o mare durere, totuși El încă îi iubește, pentru că au fost creați de El, deși sunt înfometați după hrana spirituală, din cauza păcatului omenirii.

Cum este posibil, vă puteți întreba, ca Eu să îi pot ierta pe cei care Mă rănesc cel mai mult? Pe cei care îi torturează pe alții și le produc durere și suferință? Este posibil, pentru că îi iubesc. Întotdeauna îi voi iubi pe păcătoși. Păcatele lor Mă dezgustă, dar voi aștepta mereu să îi îmbrățișez.

Această Misiune este despre iertare. Este despre salvarea sufletelor. Deși Cuvintele Mele pot părea uneori aspre, ele vă sunt date pentru că vă iubesc și nu pot să suport gândul că v-aș pierde. Aceia care M-au trădat din cauza ambițiilor vieții nu trebuie să se teamă niciodată să vină la Mine și să Îmi ceară ajutorul. Mi-e dor de voi. Sunt îndurerat, dar voi folosi orice fel de intervenție, fără a încălca Legământul Tatălui Meu în privința liberului arbitru care va rămâne mereu al vostru până la noul început. Nimic din ceea ce faceți nu vă va separa de Mine dacă Mă veți ruga să vă iert.

Eu voi cuprinde lumea în Milostivirea Mea și promit că voi interveni pentru fiecare act nelegiuit întreprins de dușmanii Mei pentru a vă duce în rătăcire. Nu vă voi arunca în fața lupilor care vor să vă devoreze. Nu voi sta deoparte să privesc în timp ce voi vă distrugeți viața, care poate fi a voastră pentru eternitate. Vă voi susține până în momentul în care va trebui să luați decizia finală. Nu voi lăsa să se piardă sufletul vostru atât de ușor. Am îndurat o moarte crudă pentru a vă salva. De data aceasta veți fi martorii unei Intervenții Divine foarte puternice menită să vă aducă înapoi. Voi sunteți ai Mei. Eu Sunt al vostru. Fiara nu va câștiga sufletele ușor, pentru că Eu Sunt Dumnezeu, o forță formidabilă. Eu Sunt Atotputernic. Satana nu are nimic, dar viclenia lui îi va atrage pe cei slabi dintre voi. Vă îndemn pe toți cei care Mă iubiți să vă rugați pentru cei slabi, ca ei să accepte Intervenția Mea Divină cu dragoste în inimile lor.

Al vostru Isus