Duminică, 27 octombrie 2013 la ora 23:30

Mult iubita Mea fiică, când Biserica Mea este aplaudată în mod deschis de o lume laică plină de mândrie, să știi atunci că aceste două entități separate sunt pe cale să se unească în una singură. Când Biserica Mea cuprinde lumea laică, când devine motivată politic de aceasta și când caută recunoaștere în lumea politicii și a afacerilor, să știi că Eu nu voi aproba niciodată această acțiune.

Biserica Mea a fost clădită pe baza Cuvântului Meu. Biserica Mea a fost clădită pe fundamentul Adevărului și nimic altceva decât Adevărul nu trebuie sa iasă din gura ei. Când Biserica Mea vorbește, cu Autoritatea dată de Mine, împotriva păcatului, întotdeauna va fi criticată deoarece omul va apăra întotdeauna păcatul. Păcatul face viața mult mai ușor de acceptat pentru omul însuși și pentru ceilalți, și omul va face tot ce îi stă în putință ca să declare Iadul ca fiind un nonsens. Când Biserica Mea vorbește doar despre lumea aceasta, despre durerile și suferințele omului, și nu propovăduiește Cuvântul lui Dumnezeu, atunci ea se separă pe sine de Mine. Numai aceia din Biserica Mea care rămân loiali celor spuse de Mine pot cu adevărat să afirme că ei aparțin Bisericii Mele. Biserica Mea e formată doar din cei care spun Adevărul.

Când cei din Biserica Mea Mă resping pe Mine, Isus Cristos, atunci înseamnă că spiritul răului a intrat pe teritoriul ei. Eu încep să fiu eliminat din Biserica mea. Eu nu mai sunt venerat așa cum am fost odată. Cuvintele Mele nu mai sunt folosite pentru a proclama Adevărul. Ele sunt răstălmăcite pentru a tolera cuvinte, fapte și acțiuni care nu provin de la Mine. Și nici nu vor proveni vreodată de la Mine. Cuvântul Meu nu poate fi schimbat niciodată, și orice om care ia Cuvântul Meu și-l pângărește va suferi pedeapsa veșnică.

Al vostru Isus