Duminică, 03 noiembrie 2013 la ora 19:07

Mult iubita Mea fiică, modul de a identifica un atac satanic este să vă uitați cum se comportă sufletele care sunt infestate de cel rău. Ei niciodată nu sunt calmi. În schimb, cu o neliniște feroce, ei vor striga obscenități, vor minți și vor urla cu furie la cei care le sunt ținta. Satana și demonii săi sunt acum într-o turbare teribilă și vor ataca pe toată lumea, pe oricine stă în calea lor și proclamă Cuvântul lui Dumnezeu, în aceste vremuri.

Sufletele care sunt pline de acele trăsături asociate cu diavolul, cum ar fi mândria, aroganța și un respect exagerat pentru propria lor inteligență umană eronată, vor fi primii în rând care să-i atace pe cei care conduc Rămășița Armatei Mele. Fiecare tactică, fiecare faptă și fiecare atac verbal va fi împletit cu o ură profundă și statornică pentru sufletele pe care le vor ataca. Rezultatul atacurilor lor va fi întotdeauna pentru voi, victimele, ca o lovitura în stomac – un atac satanic clasic.

Când sunt aduse calomnii, acuzații false și defăimare împotriva voastră, urmașii Mei iubiți, veți ști atunci că acest lucru nu poate veni niciodată de la Mine, Isus al vostru. Eu nu dau niciunui om autoritatea să judece pe altul, să vorbească rău de altul sau să ponegrească spiritualitatea unui alt suflet în ochii lui Dumnezeu. Numai eu, Isus Cristos, pot judeca omul pentru păcatele sale. Nimănui altcuiva nu i-a fost acordat acest drept, căci el Îmi revine doar Mie.

Când judeci pe altul în Numele Meu Sfânt, cu ură în inima ta, vei fi judecat de către Mine după faptele tale. Când rănești un copil al lui Dumnezeu și declari că el este rău, atunci și tu vei fi judecat ca fiind rău în ochii Mei. Ochi pentru ochi – aceasta va fi pedeapsa ta. Poate credeți că aveți dreptate când defăimați un alt suflet în Numele Meu, însă în Ochii Mei sunteți un dușman. Cei care se înalță pe ei înșiși în fața Mea, susținând că acele cunoștințe umane ale lor în probleme spirituale îi fac să fie superiori, trebuie să știe că ei vor deveni nimic. Când vă lepădați de Mine și declarați că Sfântul Meu Cuvânt vine din gura celui rău, atunci v-ați pecetluit destinul și nu veți vedea niciodată fața Mea. Îndurarea Mea nu vi se poate da pentru că ați hulit împotriva Mea.

Avertizarea Mea pentru cei care Mă trădează, este aceasta. Daca luptați împotriva Mea, nu veți câștiga niciodată. Tăria Mea este Atotputernică. Nici un om, niciodată, nu Mă va învinge. Cu toate acestea, mulți Îmi vor rupe inima încercând să concureze cu Mine, să se declare a fi mai mari decât Mine și să spună că au o cunoaștere superioară Cunoașterii Mele. Pieriți din fața Mea, bărbați și femei nerecunoscătoare – păcatele voastre de blasfemie nu vor fi niciodată uitate.

Isus Cristos, Mântuitorul omenirii