Marți, 05 noiembrie 2013 la ora 11:00

Mult iubita Mea fiică, Dumnezeu a început deja pregătirile finale pentru a fi sigur că mântuirea este adusă tuturor copiilor Săi. Foarte mulți dintre voi nu știți ce înseamnă A Doua Venire, și în consecință, nu vă veți pregăti. Mulți dintre voi credeți că ea va avea loc peste mulți ani de aici înainte. În consecință, doar cei cu adevărat pregătiți vor fi gata să Mă întâmpine pe Mine, mirele lor, îmbrăcați și prezentați așa cum se cuvine. Alții vor fi adormiți, nepregătiți și confuzi. Unii nu vor crede în Mine până când Eu nu voi fi văzut în toate părțile lumii. Unii vor muri din cauza șocului, însă cei mai mulți vor fi plini de bucurie și uimire. Aceia dintre voi care s-au lăsat pe ei înșiși să fie înșelați, vor fi iertați dacă Mă vor implora să le dau imunitate. Din nefericire, mulți vor refuza Marea Mea Milostivire deoarece inimile lor s-au făcut de piatră și nimic nu le poate deschide.

Timpul care vine va fi plin de mari revelații și de Haruri speciale revărsate peste voi. Eu voi face asta pentru a vă face din ce în ce mai puternici, astfel încât să nu vă vindeți sufletul pentru atracțiile lumești. Din ce în ce mai mulți vor deveni din ce în ce mai apropiați de Mine și, când Eu voi vorbi sufletului vostru, voi vă veți simți pe pace în mijlocul ororii marii apostazii. Când veți fi martori ai acestei orori, voi veți fi mai bine echipați pentru a-i rezista și pentru a îi ajuta pe alții.

Lumina lui Dumnezeu va străluci asupra voastră și vă promit că nu vă veți simți singuri chiar dacă veți fi respinși de către cei care nu știu ce fac. Atunci când Eu am umblat pe pământ, fariseii i-au îndepărtat, pe foarte mulți, de Mine. Același lucru se va întâmpla și acum. Mulți dintre voi veți fi încurajați să respingeți nu numai Chemarea Mea din Ceruri, ci chiar și Învățăturile Mele. Învățăturile Mele nu pot fi schimbate niciodată, pentru că ele sunt Adevărul și doar Adevărul vă poate salva.

Isus al vostru