Duminică, 17 noiembrie 2013 la ora 14:00

Mult iubita Mea fiică, vreau ca omenii să Mă vadă pe Mine, Mântuitorul lor iubitor, Fiul Omului, în toată Slava Mea, astfel ca ei să fie atrași spre Milostivirea Mea Divină.

Vreau ca toți, în special cei care nu cred în Dumnezeu, să Mă vadă pe Mine și să alerge primii spre Mine. Ei sunt principala Mea preocupare și lor le spun aceasta: Voi nu Mă cunoașteți. Voi nu Mă vedeți. Voi nu vreți să credeți în Mine, însă Eu vă iubesc. Eu vreau ca voi să faceți parte din Împărăția Mea, astfel ca Eu să pot să vă împart vouă toate Darurile Noului Paradis, ale Lumii Mele celei Noi, ale Noului Început. Vreau ca voi, familiile voastre, rudele și prietenii voștri să fie ca unul, împreună cu Mine și cu întreaga omenire. Trebuie să așteptați până la marele eveniment, ziua în care lumea va fi luminată de razele Mele și se va opri timp de 15 minute. Când veți vedea acest lucru și îi veți fi martori, nu trebuie să vă temeți. Atunci veți ști că Iubirea Mea este Dumnezeiască și că lumea se va schimba, din acea zi, pentru a fi de nerecunoscut.

Nu încercați să fugiți de Mine, căci Eu vă aduc vești minunate. Eu vin ca să înnoiesc pământul, să îl eliberez pe om de nefericire, durere și păcat. Eu vin ca să distrug răul din lume, dând fiecăruia dovada Existenței Mele. Când vi se va da această dovadă, voi trebuie să Îmi permiteți să vă pregătesc pentru Viața Veșnică pe care v-Am promis-o. Viața Veșnică este viața în care veți trăi veșnic cu Mine în trup și suflet. Vă voi scoate din nefericirea voastră și voi elimina durerea pe care trebuie să o îndurați acum din cauza existenței satanei, iar acesta va fi izgonit pentru veșnicie.

Nu Mă respingeți, pentru că Eu nu vreau să vă pierd. Eu sunt Salvarea voastră. Eu sunt Adevărul. Eu sunt iubitul vostru Isus Cristos și, în sfârșit, Mă voi face cunoscut lumii și în primul rând celor care nu cred în Mine.

Isus al vostru