Luni, 25 noiembrie 2013 la ora 17:25

Copila mea, când Biserica Fiului Meu va fi confiscată, seria de evenimente care se vor desfășura va fi exact aceeași din timpul Răstignirii Sale.

Zgomotul va fi asurzitor atunci când dușmanii lui Dumnezeu vor acapara Trupul Lui și Îl vor profana. Ei se vor bucura și vor striga proclamații pompoase în mijlocul aplauzelor la adresa impostorilor, care vor fi auzite pretutindeni, căci aceasta va fi o ocazie de a-i câștiga pe mulți adversari încăpățânați și pe foști dușmani ai Bisericii Fiului Meu. Din gurile lor vor ieși toate felurile de declarații noi referitoare la înțelesul Sfântului Cuvânt al Fiului Meu. Toate minciunile, camuflate cu viclenie ca să pară că au sens, vor fi folosite pentru a-i atrage pe copiii lui Dumnezeu în această nouă biserică modernizată. Fiecare păcat va fi justificat, pentru ca mai mulți oameni din exterior să fie primiți în templele lui Dumnezeu, până când între zidurile lor va fi o confuzie totală.

În timp ce ei distrug Biserica Fiului Meu, cărămidă cu cărămidă, rămășița Fiului Meu va fi obligată să o părăsească. Va fi înlăturat orice argument, orice gest și orice mod de apărare pe care le prezintă cei care rămân fideli Bisericii Fiului Meu. Aceasta va fi o Răstignire tăcută, exact ca aceea pe care Fiul Meu a îndurat-o atunci când a suferit fără să scoată niciun geamăt. Vocile acelora care vor continua să proclame Adevărul nu vor avea nici o susținere din partea mass-media. Nici o atenție. Chiar dacă vor reuși să-și facă vocile auzite, vor fi demonizați pentru aceasta.

Îi îndemn pe toți aceia care îl iubesc pe Fiul Meu și care înțeleg că aceste semne au fost profețite, să continue să-L slujească pe Fiul Meu. Mulți preoți, în loc să lupte pentru credința lor și să rămână fideli Fiului Meu, se vor îndepărta. Alții nu vor renunța și vor asigura Hrana Vieții pentru toți aceia care caută Adevărata Prezență a Fiului Meu.

Dușmanii lui Dumnezeu vor comite sacrilegii îngrozitoare care vor culmina cu profanarea Tabernacolelor. După ce vor fi ajuns să facă aceasta, ei vor pregăti tronul pe care va sta anticristul.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru ca aceia dintre voi care cunosc Adevărul să fie în stare să ofere mângâiere celor care vor suferi foarte mult din cauza celei mai mari apostazii care a existat vreodată pentru a distruge Biserica Fiului Meu, Isus Cristos, și care se desfășoară în fața voastră.

Tristețea mea este mare și Inima mea este grea, din cauza înșelăciunii celui rău, care îi va atinge chiar și pe aceia care îl iubesc foarte mult pe Fiul Meu. Suferința lor va fi mai mare decât toate.

Mama voastră preaiubită, Mama Mântuirii