Joi, 16 iulie 2015

Maria Divinei Milostiviri dorește să vă atragă atenția asupra a DOUĂ mesaje primite de ea in septembrie si in octombrie 2011, care fac referire la pregătirea locuințelor pentru Avertisment.


Perioada de după Marele Avertisment

Joi, 29 septembrie 2011 la ora 20:45

Mult iubita Mea fiică, întrucât Marele Avertisment se apropie tot mai mult, cere discipolilor Mei să se roage și să fie recunoscători cu bucurie pentru marele har pe care Tatăl Veșnic l-a acordat omenirii.

Mulțumită acestui măreț act de iubire pură, mare parte a omenirii poate fi salvată pentru a se bucura de noua eră de pace pe pământ. Fiți recunoscători pentru că trăiți în aceste vremuri, deoarece milioane dintre voi se vor salva, care, altfel, nu ar fi intrat niciodată prin Porțile Raiului.

Pregătirile sunt gata. Pregătiți-vă căminele cu lumânări sfințite și provizii de apă și mâncare pentru câteva săptămâni. Perioada de după va fi grea, dar nu trebuie să vă fie teamă. Mai degrabă simțiți-vă ușurați, pentru că suferința trebuie să fie oferită în schimbul vieții veșnice pe care o vor primi prețioasele suflete care vor îmbrățișa acest mare dar.

Fiți în pace. Aveți încredere în Mine, nu uitați că Eu sunt Mântuitorul vostru și voi proteja în fiecare clipă sufletele credincioase. Eu pășesc alături de voi. Vă călăuzesc. Vă țin de mână cu o iubire duioasă. Voi sunteți ai Mei și nu voi permite niciodată să vă îndepărtați de Inima Mea Preasfântă. Voi, cei care Mă urmați, sunteți înconjurați de harurile necesare pentru a supraviețui Avertismentului.

Iubitul vostru Isus, Salvatorul și Mântuitorul întregii omenirii


Bucurați-vă când cerul va părea că explodează pentru că veți ști că Eu vin

Duminică, 02 octombrie 2011 la ora 15:00

Draga Mea fiică, tiparele vremii nu vor mai fi aceleași și acesta este încă un semn că timpurile se schimbă. Vor veni și alte schimbări. Soarele va începe să pulseze și să se rotească în vreme ce lumea se va pregăti pentru Avertisment.

Va apărea Crucea Mea, mai întâi. Oamenii vor fi speriați, dar aceasta este dată ca semn, pentru ca să vă pregătiți în sufletele voastre și să cereți răscumpărarea păcatelor pe care le-ați comis. Făcând aceasta nu veți suferi în timpul Avertismentului.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă, credincioșii mei de pretutindeni. Bucurați-vă când cerul va părea că explodează, pentru că veți ști că Eu vin cu adevărat în lume. În sfârșit lumea nu va mai putea să Mă renege. Dragostea Mea va iradia în fiecare colț al lumii, în timp ce Eu voi încerca să atrag la Mine sufletele de pretutindeni.

Atât de neașteptat va fi acest eveniment încât întreaga lume se va opri în mare șoc. Când își vor reveni, încet, mulți nu vor fi siguri legat de cele întâmplate. Când Eu voi veni, va veni și satana și demonii din iad și vor încerca să devoreze sufletele copiilor Mei. De aceea vă îndemn să stropiți prin casă cu Apă Sfințită și să aveți lumânări binecuvântate pretutindeni. Trebuie să vă protejați.

Înainte de eveniment vă rog următorul lucru. Rugați-vă pentru cei care nu vor găsi în inima lor puterea să accepte Adevărul învățăturilor Mele. Rugați-vă în special pentru cei care fac eforturi extraordinare să nege existența Mea, deși sunt conștienți de Răstignirea Mea, menită să-i salveze.

Amintiți-vă că am murit pentru a vă salva pe fiecare dintre voi. Amintiți-vă că de data asta vin din nou să vă salvez, pe fiecare dintre voi. Nu-l exclud pe niciunul dintre voi.

Aceasta este șansa voastră, copii, să vă asigurați un loc în Era de Pace care va veni pe pământ. De ce nu ați vrea să faceți parte din ea? De ce ar vrea cineva să aleagă cu bună știință adâncimile iadului, în locul acestui mare dar?

Bucurați-vă. Rugați-vă. Mulțumiți-i lui Dumnezeu Tatăl pentru acest Mare Avertisment. Îmbrățișați acest dar cu dragoste și bucurie în inimile voastre.

Mântuitorul vostru, Isus Cristos