Vineri, 19 octombrie 2012 la ora 09:06

(Mesaj primit în timpul unei apariții a Sfintei Fecioare Maria, care a durat 20 de minute, în timpul căreia a apărut o imagine a Sfintei Euharistii pe fruntea ei)

Copila Mea, Ostia care a apărut pe fruntea mea este un simbol, spre a dovedi tuturor copiilor lui Dumnezeu Prezența Reală a Fiului meu în Sfânta Euharistie.

Fiul meu este prezent în lume și stă alături de fiecare copil al lui Dumnezeu în fiecare zi, în speranța că ei Îi vor simți prezența.

Copii, doar primind adevăratul Trup al Fiului Meu, Isus Cristos, Mântuitorul omenirii, veți fi binecuvântați cu haruri deosebite.

Când Fiul Meu a murit pentru păcatele voastre, pentru ca fiecare copil a lui Dumnezeu să poată evita moartea, a lăsat în urmă o moștenire importantă.

Prezența lui Cristos în Sfânta Euharistie este Reală, și când o consumați vă dă o protecție aparte. Vă aduce mai aproape, în uniune cu El.

El este Pâinea Vieții. Acest Dar dat pentru voi, copii, nu trebuie niciodată contestat sau respins.

Privilegiile promise celor care primesc Trupul și Sângele Lui includ salvarea de focurile Purgatoriului, dacă Împărtășania este luată în fiecare zi. În ceasul morții, Fiul meu vă va lua în brațele Sale, departe de Purgatoriu.

Sfânta Liturghie, care oferă în onoarea Tatălui meu Trupul Adevărat al Fiului meu, aduce de asemenea beneficii deosebite.

Cu cât participați la mai multe Liturghii zilnice, și cu cât primiți mai des Trupul și Sângele Lui Cristos în Sfânta Euharistie, cu atât mai mult veți primi imunitate de la purificarea focurilor Purgatoriului.

Aceia dintre voi care neagă existența Fiului Meu în Sfânta Euharistie, își refuză lor înșiși un mare Dar. Nu veți fi condamnați pentru că ați refuzat Trupul Său în Sfânta Liturghie, dar nu veți primi harurile pe care El dorește să le reverse asupra tuturor copiilor lui Dumnezeu.

Sfânta Împărtășanie pe care o primiți trebuie Consacrată în mod corespunzător. Când primiți Trupul Său, El vă va umple cu o iubire profundă și smerită care vă va întări credința și vă va aduce Viața Veșnică.

Sfânta Euharistie este Darul care vă garantează Viața Veșnică. Niciodată să nu uitați asta.

Fiul Meu a suferit foarte mult pentru a oferi lumii acest mare Dar, pașaportul către Rai. Nu îl refuzați. Nu vă îndoiți de generozitatea Sa. Nu subestimați Puterea Sfintei Ostii.

Vă rog, spuneți această rugăciune (81) a Cruciadei de Rugăciune.

Rugăciunea (81) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru Darul Sfintei Împărtășanii

"O, Cerească Ostie, umple-mi trupul cu hrana de care are nevoie. Umple-mi sufletul cu Prezența Divină a lui Isus Cristos. Dă-mi harul de a îndeplini Sfânta Voință a Lui Dumnezeu. Umple-mă cu pacea și liniștea care vin din Prezența Ta Sfântă. Nu mă lăsa niciodată să mă îndoiesc de Prezența Ta. Ajută-mă să Te accept în Trup și Suflet, iar harurile revărsate prin Sfânta Euharistie să mă ajute să proclam Slava Domnului nostru Isus Cristos. Purifică-mi inima. Deschide-mi sufletul și sfințește-mă atunci când primesc marele Dar al Sfintei Euharistii. Acordă-mi harurile și privilegiile revărsate asupra tuturor copiilor lui Dumnezeu, și dă-mi imunitate față de focurile Purgatoriului. Amin."

Copiii mei, trebuie să vă rugați pentru ca toți creștinii să accepte și să înțeleagă puterea Sfintei Euharistii. Ea este armura necesară pentru a salva sufletele tuturor copiilor mei.

Acceptați-o cu demnitate și generozitate în inimi.

Mama voastră Binecuvântată
Mama Salvării

Mesajul contine

Pentru Darul Sfintei Împărtășanii
Rugăciunea (81) a Cruciadei de Rugăciune

Cerească Ostie, umple-mi trupul cu hrana de care are nevoie.

Umple-mi sufletul cu Prezența Divină a lui Isus Cristos.

Dă-mi harul de a îndeplini Voia Sfântă a lui Dumnezeu.

Umple-mă cu pacea și liniștea... citește tot