A fost găsit un mesaj conform filtrelor de căutare.

169. Marea strâmtorare se atenuează datorită rugăciunilor

Joi, 18 august 2011 la ora 20:45

Fiica Mea, acei discipoli care sunt bine pregătiți în problemele Sfintei Scripturi au tendința de a exagera cu interpretările lor omenești, astfel că învățătura de a vă iubi unii pe alții, propovăduită... citește tot aici

Fiica Mea, acei discipoli care sunt bine pregătiți în problemele Sfintei Scripturi au tendința de a exagera cu interpretările lor omenești, astfel că învățătura de a vă iubi unii pe alții, propovăduită de Mine, este ușor dată uitării. Iubiți-vă unii pe alții. Cinstiți pe mama și pe tatăl vostru. Cinstiți-L pe Creatorul vostru, Dumnezeu Tatăl și trăiți așa cum v-am spus Eu, în iubire și cu teamă față de Tatăl Meu.

Atât de mulți oameni învățați au fost absorbiți de analiza Învățăturilor Mele încât uită un lucru: și anume, că Voi veni din nou, să judec. Nu se gândesc nici o clipă la faptul că asta ar putea să se întâmple în timpul vieții lor și nu într-un viitor îndepărtat. De ce încearcă să găsească alte înțelesuri ale Sfintei Scripturi, când Adevărul este atât de simplu? De ce uită că iubirea este tot ceea ce Eu cer ? Iubirea pentru Mine, pentru Mântuitorul vostru, pentru Dumnezeu Tatăl și iubirea pentru semeni.

Acelor experți intelectuali, care afirmă că ei sunt capabili să analizeze Învățăturile Mele și care merg până într-acolo încât încearcă să prezică data reîntoarcerii Mele, le spun: dacă presupuneți că sunteți în stare să discerneți anul reîntoarcerii Mele, atunci vă înșelați amarnic. Această dată nu va fi dată nimănui, nici Îngerilor din Rai și nici iubitei Mele Mame. Dar Vă pot revela aceasta: Strâmtorarea a început de ceva vreme. Marea Strâmtorare va începe de la finele anului 2012. Această perioadă teribilă se atenuează datorită rugăciunilor discipolilor Mei iubiți. Se va atenua de asemenea în urma convertirilor realizate după ce Marele Avertisment va avea loc. Acest eveniment este o veste bună, copiii Mei. El ajută oamenii să scape de robia satanei.

Experții în religie arată o aroganță pe care Eu o găsesc respingătoare

Din păcate, mulți dintre ei vor ignora rugămintea Mea de a se pregăti grabnic, fiind foarte absorbiți de această așa-zisă dispută religioasă intelectuală bazată pe raționamente umane. Unul încearcă să-l surclaseze pe celălalt, pentru a-și demonstra astfel știința. Acești experți arată o aroganță pe care Eu o găsesc respingătoare. Ei nu sunt cu nimic mai buni decât au fost, pe vremuri, fariseii. Ignoranța lor blochează Adevărul care este chiar în fața ochilor lor.

Cuvântul Meu este ignorat de către Slujitorii Mei Sfințiți

Cuvântul Meu se lovește de urechi surde. Cuvântul Meu este ignorat de către slujitorii Mei sfințiți, când Eu încerc să comunic cu ei, în acest moment al istoriei. Însă după Marele Avertisment nu vor mai avea nici o scuză să nu se ridice și să asculte îndrumările Mele. Pentru că atunci își vor deschide brațele și vor implora călăuzirea Mea pe timpul Marii Pedepse. Când aceste profeții se vor descoperi în fața acelora care se îndoiesc de Cuvântul Meu dat acestui mesager, atunci vă îndemn să luați Potirul Meu Sfânt, să beți din el și să luptați pentru salvarea sufletelor.

Vă îndemn pe voi toți, inclusiv pe autoproclamații experți ai Sfintei Scripturi, să stea jos cu umilință și să se întrebe: de ce i-aș încuraja Eu pe simplii credincioși să se implice în dispute legate de A Doua Mea Venire pe pământ? Tot ce contează acum este că Eu vin. Fiți pregătiți tot timpul. Niciodată nu judecați pe alții în Numele Meu. Căutați cu orice preț darul smereniei, pentru că acesta va fi pașaportul vostru spre Rai.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos am citit