A fost găsit un mesaj conform filtrelor de căutare.

897. Mama Mântuirii: In ultima zi, în zori, un sunet puternic de trâmbiță se va auzi peste tot în lume

Miercuri, 28 august 2013 la ora 20:00

Copiii mei, permiteți-mi să vă îmbrățișez, acum când voi continuați să îndurați insultele împotriva Fiului meu, la care sunteți martori.

Când ascultați aceste mesaje Sfinte și învățați să le înțelegeți... citește tot aici

Copiii mei, permiteți-mi să vă îmbrățișez, acum când voi continuați să îndurați insultele împotriva Fiului meu, la care sunteți martori.

Când ascultați aceste mesaje Sfinte și învățați să le înțelegeți, mulți dintre voi veți merge înainte, cu mare curaj, avertizând lumea despre vremurile ce vor veni, pentru ca Dumnezeu să-i poată pregăti pe copiii Săi pentru Nou Paradis.

Ceea ce trebuie să înțelegeți este faptul că voi veți fi urâți pentru Munca voastră pentru Fiul meu. Mulți nu vă vor accepta și ca urmare veți îndura durere și umilință. La fiecare pas făcut vă veți confrunta cu un obstacol, deoarece călcați pe urmele Fiului meu.

Nici unuia dintre voi nu i se va părea ușor, până când nu acceptați, cu resemnare calmă, că trebuia să vă așteptați la aceasta. Chiar și cei care îl urmează pe Fiul meu dar nu acceptă aceste mesaje, vor lupta împotriva voastră și vă vor persecuta, în Numele Lui. Ei nu văd că, prin comportamentul lor plin de ură, îl insultă pe Fiul meu.

Trebuie să acceptați că atunci când Fiul meu se face cunoscut lumii, vorbele lui vor fi atacate și vor aduce o mare diviziune. Când veți înțelege de ce vă confruntați cu astfel de atacuri și de ce sunteți pedepsiți pentru că vorbiți lumii în Numele Său, vi se va părea mai ușor.

Din păcate, această persecuție va continua până în ziua celei de-a Doua Veniri a Lui. Vă rog, de dragul Lui și din dragoste pentru El, să acceptați aceste încercări, căci în urma acestor suferințe îi veți da mare slavă lui Dumnezeu. Nicio parte din această suferință nu se pierde, deoarece atunci când ea este acceptată cu dragoste pentru Isus, îl învinge pe cel rău prin slăbirea planului său de a distruge omenirea.

Iertați acele biete suflete care luptă împotriva acestei Misiuni. Ignorați cruzimea pe care trebuie să o îndurați în numele Fiului meu. Acceptați faptul că, atunci când ei vă urăsc, din cauza iubirii voastre pentru Fiul meu, voi sunteți foarte mult favorizați de către Dumnezeu.

Iertați-i pe acei slujitorii sfințiți care vă împiedică să vorbiți despre Cartea Adevărului. Ei nu înțeleg amploarea planului lui Dumnezeu de a pregăti omenirea pentru noul început, deoarece ei înșiși nu sunt pregătiți. Mulți dintre ei fac ceea ce fac din dragoste pentru Fiul meu. Ei nu doresc să facă rău. Ei pur și simplu nu văd, pentru că nu pot vedea.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă ca mie, Mama voastră, să îmi fie dată puterea de a vă ajuta pe voi să nu renunțați și să îndurați această călătorie, până când se va apropia ultima zi. În ultima zi, în zori, un sunet puternic de trâmbiță se va auzi peste tot în lume. Acest sunet se va auzi exact așa cum v-ați aștepta să se audă și va fi urmat de cântecul corului de îngeri. El se va auzi în fiecare țară, oraș, sat – peste tot. Apoi, tu, copilul meu, ca al șaptelea înger vei declara că Fiul meu a venit. Cerul se va face auriu și imediat după aceea un Miracol va fi văzut de fiecare bărbat, femeie și copil – de fiecare păcătos. Fiul meu se va arăta din nori exact așa cum a plecat. Apoi va coborî din Ceruri Noul Ierusalim – Noul Început, pentru toți cei care au acceptat Milostivirea lui Dumnezeu.

Iubita voastră Mamă, Mama Mântuirii am citit