Au fost găsite 1336 mesaje conform filtrelor de căutare.

101. Spune-le că îi iubesc, dar vreau să vorbească cu Mine

Marți, 31 mai 2011 la ora 10:00

Fiica Mea iubită, aceasta a fost pentru tine o călătorie extraordinară, într-un timp așa de scurt. Îmi dau seama că ești obosită acum. Viteza cu care ai primit aceste mesaje și cu care au fost apoi... citește tot aici

Fiica Mea iubită, aceasta a fost pentru tine o călătorie extraordinară, într-un timp așa de scurt. Îmi dau seama că ești obosită acum. Viteza cu care ai primit aceste mesaje și cu care au fost apoi publicate în atât de multe limbi îți arată urgența pe care ele o reprezintă. Acest fapt îți arată și cum funcționează îndrumarea divină, într-o formă perfectă.

Aceste Mesaje, pline de învățăturile Mele, sunt comunicate pentru a vă explica importanța de a avea grijă de sufletul vostru în această viață, când încă puteți. Când citesc aceste Mesaje, mulți oameni, mai ales cei cu credință slabă în Dumnezeu Tatăl Veșnic, vor fi tulburați de ele. Mulți se vor converti. Unii vor fi îngrijorați pentru viitorul lor pe pământ, pentru cel al familiei și al prietenilor lor.

Dacă mai întâi își vor deschide mintea în fața faptului că Dumnezeu există cu adevărat, atunci vor fi pregătiți pentru pasul următor. Atunci vor începe să se întrebe de ce are loc o astfel de comunicare, de ce Isus Cristos, unicul Fiu al Lui Dumnezeu Tatăl Veșnic face un asemenea pas extraordinar – și vor ajunge la concluzia evidentă. Este datorită faptului că Eu vă iubesc pe fiecare dintre voi și vreau să vă salvez pe toți. Vreau să vă mângâi pe toți și trebuie să întreprind măsuri extraordinare ca să vă aduc mai aproape de Inima Mea Sfântă.

Vreau să vă ating inimile, astfel încât o scânteie să se aprindă în sufletele voastre. Nu aveți de ce să vă temeți în această lume, dacă vă încredeți în Mine cu totul. Am planuri minunate pentru voi toți, cei care vreți să ajungeți mai aproape de Inima Mea Sacră. Vă așteaptă daruri extraordinare. Nu vă temeți de frământările din lume, pentru că Eu îi voi apăra pe toți cei care cred în Mine și voi avea grijă de nevoile lor. Aveți încredere în Mine, Regele Omenirii, trimis încă o dată ca să vă salveze de întunericul veșnic.

Întoarceți-vă la Mine ca niște copii nevinovați.

Nu trebuie să învățați rugăciuni dacă sunteți neștiutori. Da, rugăciunile sunt foarte utile, însă tot ce vă cer este să vorbiți cu Mine, în modul normal în care ați vorbi cu un prieten. Liniștiți-vă și încredeți-vă în Mine. Cereți-Mi ajutorul. Milostivirea Mea este deplină și gata să se reverse, așteptând să vă cuprindă pe toți. O, de ați cunoaște Compasiunea pe care o am pentru fiecare dintre voi, cei de pe Pământ. Chiar pentru păcătoși. Copiii Mei rămân copiii Mei, chiar și atunci când păcatul le pătează sufletele. Detest păcatul, dar îl iubesc pe păcătos.

Atât de mulți dintre voi se tem să ceară regulat iertare. Nu trebuie să vă îngrijorați. Niciodată. Dacă vă va părea sincer rău, veți fi iertați. Păcatul, copiii Mei, va fi o problemă permanentă. Chiar și cei mai evlavioși credincioși ai Mei păcătuiesc și iar păcătuiesc, în repetate rânduri. Este un adevăr. Imediat ce satana a fost eliberat, s-a răspândit și păcatul. Multora le este prea rușine să vină la Mine. După ce s-au purtat urât, ei își pleacă capul și închid ochii. Prea mândri și stânjeniți, ei își continuă drumul ca și cum totul va fi uitat.

Ceea ce ei nu înțeleg este că întunericul atrage după el întuneric. Deci, dacă ați păcătuit o dată, este mult mai ușor să păcătuiți din nou. Prin faptul că vă blocați conștiința, vă învârtiți într-un cerc vicios. Apoi păcătosul va căuta orice scuză pentru a justifica greșeala comisă. Va continua să cadă, din ce în ce în ce mai jos, în spirală. Aceasta, pentru că nu știe cum trebuie să-și ceară iertare. Deoarece nu a înțeles importanța smereniei, i se pare imposibil să se întoarcă la Mine.

Știți, nu este complicat să-Mi cereți iertare. Nu vă temeți niciodată de Mine. Eu vă aștept pe fiecare dintre voi, cei care aveți curajul să vă condamnați păcatele. Dacă vă veți face o obișnuință din asta, atunci veți avea parte de daruri deosebite. După ce vă recunoașteți păcatele, veți ajunge în stare de har. Când vă veți împărtăși cu Sfânta Euharistie, veți simți o energie debordantă, care vă va surprinde. Atunci, și numai atunci, veți găsi adevărata pace.

Nimic nu vă va mai neliniști. Veți fi mai puternici, nu doar în suflet – mintea vă va fi mai calmă și mai controlată. Veți înfrunta viața altfel, mai pozitiv. Cine nu ar dori o asemenea viață? În această perioadă tristă a lumii întoarceți-vă la Mine, copiii Mei. Permiteți-Mi să vă arăt fericirea de care veți avea parte dacă vă reîntoarceți la Mine.

Gândiți-vă că Mi-am dat viața pentru voi. Iubirea Mea nu cunoaște margini. Eu voi răspunde chemărilor voastre. Tot ce trebuie să faceți este să cereți.

intea vă va fi mai calmă și mai controlată. Veți vedea viața altfel și pozitiv. Cine nu ar dori o asemenea viață? În această perioadă tristă a lumii întoarceți-vă la Mine, copiii Mei. Permiteți-Mi să vă arăt fericirea de care veți avea parte dacă vă reîntoarceți la Mine.

Gândiți-vă că Mi-am dat viața pentru voi. Iubirea Mea nu cunoaște margini. Voi răspunde chemărilor voastre. Tot ce trebuie să faceți este să vă rugați Mie.

Al vostru drag si iubitor Mântuitor, Isus Cristos am citit


102. Profeția de la Garabandal va deveni acum realitate

Marți, 31 mai 2011 la ora 15:30

Draga Mea fiică, am parcurs un drum lung împreună într-un timp scurt. Aceasta s-a întâmplat cu un motiv. Pentru că permanent a fost necesar să împărtășesc cuvântul Meu Preasfânt unei lumi care tânjește... citește tot aici

Draga Mea fiică, am parcurs un drum lung împreună într-un timp scurt. Aceasta s-a întâmplat cu un motiv. Pentru că permanent a fost necesar să împărtășesc cuvântul Meu Preasfânt unei lumi care tânjește după iubirea Mea. Totuși ei nu ascultă, pentru că nu vor să știe. În timp ce mulți dintre loialii Mei credincioși sunt atenți acum la schimbările care vin, sunt atât de mulți cei pe care nu îi interesează deloc avertismentele date lumii de către Iubita Mea Mamă până acum. Profețiile de la Garabandal vor deveni acum realitate.

Pregătiți-vă acum pentru acest eveniment, fiindcă nu mai aveți decât câteva luni ca să vă pregătiți sufletele.

Te rog, nu te teme, fiica Mea, știu că aceste întâmplări te-au întristat, pentru că te gândești la viitorul copiilor tăi. Marele Avertisment va schimba totul. Dar el va reprezenta o răscruce de drumuri. Omenirea, odată trezită la Adevărul Existenței lui Dumnezeu, va avea de ales, prin liberul arbitru, una dintre cele două căi: calea mântuirii, sau calea osândirii.

Pedeapsa va distruge o mare parte a lumii

Rugați-vă cu sârguință ca omul să aleagă prima cale. Pentru că dacă o vor alege pe cealaltă, lumea va suferi cea mai severă pedeapsă și mare parte din ea va dispărea. De ce ar dori asta copiii Mei? Totuși, din cauza păcatului, omul va alege să ignore promisiunea Mea și va urma calea înșelătorului. Așa cum ți-am spus, nu-ți voi da o dată pentru Marele Avertisment, pentru că aceasta este cunoscută doar de câteva suflete alese. Dacă aș face-o publică, oamenii ar fi tentați să-și ceară salvarea dintr-un sentiment de falsă smerenie. Aveți încredere în Mine. Va fi totul bine, copiii Mei. Voi sunteți binecuvântați, pentru că veți primi darul minunat al Revelației. Lumea, în lunile dinaintea Marelui Avertisment, se va domoli și va părea întrucâtva ciudată. Când va avea loc acest eveniment, oricât de spectaculos ar fi el vizual pe cer, va fi o experiență mistică atât de tăcută, încât veți fi mai pregătiți pentru întâlnirea silențioasă cu propria voastră conștiință.

Nu uitați: cu cât mai mulți oameni sunt avertizați despre acest eveniment, cu atât mai multe suflete vor fi salvate. Rugați-vă, rugați-vă Rozariul Milostivirii Divine, pentru sufletele care vor muri în timpul Avertismentului. Ele au nevoie de rugăciunea voastră.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos am citit


103. Zilele Papei Benedict sunt numărate

Miercuri, 01 iunie 2011 la ora 11:00

Iubita Mea fiică, tocmai ai fost din nou pusă la încercare, încă o dată, în Numele Meu Preasfânt, ca să deviezi de la Adevăr. Asta se va întâmpla mereu. Nu va trece nicio zi fără ca înșelătorul să nu te... citește tot aici

Iubita Mea fiică, tocmai ai fost din nou pusă la încercare, încă o dată, în Numele Meu Preasfânt, ca să deviezi de la Adevăr. Asta se va întâmpla mereu. Nu va trece nicio zi fără ca înșelătorul să nu te ispitească sau să nu te rețină de la munca ta, punând îndoieli în mintea ta.

Tu nu trebuie să te uiți la mesajele altor vizionari sau să asculți pe alții care susțin că vin în Numele Meu, dacă ei îți dau un mesaj care este în opoziție cu cele pe care le primești de la Mine.

Profețiile Mele, fiica Mea, îți sunt comunicate cu acuratețe. Satana va continua să te lovească și să-ți facă rău atunci când te aștepți mai puțin. Deci fii atentă întotdeauna. Zilele iubitului Meu Vicar sunt acum numărate. El va pleca din Vatican înainte ca Marele Avertisment să aibă loc.

Ai încredere în Mine. Ascultă-Mă. Tu acum înaintezi bine, dar nu-ți lua niciodată ochii de la Mine.

Nu-ți fie teamă totuși să-ți trăiești viața în mod normal, atâta timp cât rugăciunea și devoțiunea ta față de Mine este parte integrantă și importantă [a vieții tale]. Mă voi asigura că în această muncă nu vei mai fi singură de acum încolo, și numai aceia pe care Eu îi conduc vor avea ceva influență în discernământul tău.

Ai încredere în Mine atunci când îți spun că satana nu sabotează Cuvântul Meu și nu poate contamina aceste mesaje pe care tu le primești de la Mine. Acest lucru nu se va petrece aici, pentru că această Misiune este de cea mai mare importanță și ție ți se oferă protecție deplină, fiica Mea. Dacă vei avea dubii la oricare mesaj, întreabă-Mă pe Mine și vei primi răspuns. Să nu ceri nimănui părerea, pentru că nimeni nu are calificarea să vorbească despre Cuvântul Meu Divin.

Nu te implica niciodată în mesajele altor vizionari. Acest lucru este important, pentru că asta ți-ar putea primejdui munca.

Acum știi că Eu, Mântuitorul vostru, Împăratul Omenirii, am Autoritatea. Nimeni nu-Mi va murdări Cuvântul. Să fii recunoscătoare pentru harul profeției și ascultă-Mă pe Mine în orice moment. Să nu Mă ofensezi niciodată cu îndoieli. Aceste timpuri sunt trecute deja. Caută-Mă cu umilință în inimă și suflet. Rămâi în tăcere atunci când Cuvântul Meu este atacat, batjocorit, refuzat, contrazis și pus sub semnul întrebării, pentru că nu ține de tine să răspunzi pentru Mine. Atât de multe lucruri vei mai învăța de la Mine, dacă te așezi și Mă asculți. Îți voi insufla harul discernământului. Acceptă acest Dar. Să nu te îndoiești. Bucură-te cu Mine.

Aceasta este o Misiune foarte importantă, ea nu se aseamănă cu nicio alta pe care am trimis-o Eu omenirii încă din timpurile primilor profeți.

În termeni omenești, ea va necesita multă putere din partea ta. Ceea ce este important acum este pur și simplu să comunici cu Mine prin Rugăciune, prin Adorație și Binecuvântatele Sacramente. Orice altceva trebuie exclus. Familia este importantă mereu. Tot ceea ce este în afară de acestea două rămâne în plan inferior.

Încearcă să te relaxezi și permite să te umple iubirea Mea. Nu risipi timp valoros îngrijorându-te. Unește-te cu Mine și vei fi apărată de orice nedreptate. Te iubesc, fiica Mea, și Mă încred în tine.

Devotatul vostru Mântuitor si Învătător, Isus Cristos am citit


104. Satana recrutează tinerii prin cultura muzicii pop

Sâmbătă, 04 iunie 2011 la ora 17:00

Iubita Mea fiică, ca rezultat direct al Mesajelor Mele date ție, convertirea se răspândește în toată lumea. Bucură-te, căci cuvintele Mele, când sunt citite, aprind flăcări chiar și în sufletele lâncede... citește tot aici

Iubita Mea fiică, ca rezultat direct al Mesajelor Mele date ție, convertirea se răspândește în toată lumea. Bucură-te, căci cuvintele Mele, când sunt citite, aprind flăcări chiar și în sufletele lâncede, păcătoase. Cu mii de ani în urmă, când am dat Cuvântul Meu iubiților Mei Apostoli, acesta a avut un efect puternic asupra omenirii. Astăzi, din păcate, aceste Învățături, în mare parte, au fost uitate, cu excepția discipolilor Lui Dumnezeu, Tatăl Veșnic și ai Mei, Isus Cristos, Fiul Lui.

Prin aceste mesaje pe care ți le dau, fiica Mea, încerc să simplific Învățăturile. Și mai important, motivul pentru care vă vorbesc acum este ca să reamintesc, să-i învăț și să insuflu Cuvântul Meu Preasfânt în mintea copiilor Mei, pentru ca ei să poată fi salvați de strânsoarea satanei.

Fiica Mea, prin darul Duhului Sfânt, sufletul tău a primit harul discernământului. Ai primit acest dar nu numai ca să înțelegi mesajele, ci și ca să poți recunoaște manifestarea răului prin păcat. Acum, când vezi păcatul, te umpli în așa măsură de repulsie încât te răscolește. Îți dau posibilitatea de a simți cum sufăr Eu când îi văd pe copiii Mei pervertiți de păcat.

Multe dintre faptele pe care le vezi zi de zi în media, în filme, la televizor te răscolesc. Când într-un suflet există păcatul, acesta se manifestă în așa fel încât poate fi observat în mod clar prin anumite semne. Fiica Mea, tu vei putea vedea imediat păcatul prin harul pe care Eu ți l-am dat. Primul semn pe care-l vei vedea va fi aroganța și mândria, atunci când cineva se simte mai important decât alții. Celelalte semne pe care le vei observa vor avea toate rădăcina în păcatul mândriei și lăcomiei.

Păcatul cel mai izbitor în lumea de azi este perversiunea sexuală. Când i se prezintă lumii e mereu camuflat sub o mască de umor. Este o modalitate vicleană de a-i convinge pe ceilalți că este o însușire obișnuită a naturii umane. Tu vezi, fiica Mea, că în lume fiecare om râde cu plăcere și are nevoie de simțul umorului, care este un dar de la Dumnezeu. Încurajarea unui comportament sexual pervers se face de cele mai multe ori astfel încât să provoace râsul. Faptul este valabil nu numai când sunt umilite femeile, ci și când sunt influențați copiii să creadă că acest comportament rău și decadent aparține de fapt unei culturi pop normale.

Satanei îi place să recruteze suflete tinere. Astfel, folosind mijloace moderne, îi țintește pe acești mielușei ai Mei. Copiii Mei mici, în necunoștință de cauză, imită comportamentele respingătoare, care vor fi favorizate și de presiunea anturajului.

Avertizare pentru cei ce lucrează în industria muzicii

Îi avertizez pe toți aceia care lucrează în domeniul muzicii, al filmului și al artelor. Vă voi pedepsi aspru dacă veți continua să îi contaminați pe copiii Mei. Voi, copiii Mei rătăciți, sunteți marionete în arsenalul satanei. El se folosește de voi mai întâi seducându-vă prin atracțiile bogăției, ale faimei și luxului. Apoi vă invadează sufletele. Pe urmă vă atrage în adâncurile depravării, unde demonii lui intră în trupurile voastre ca să-și poată traduce-n fapt poftele teribile și sexualitatea perversă. Tot timpul veți crede că este o activitate inofensivă. Nu știți că sufletele vă sunt astfel furate? Nici nu vă pasă? Nu înțelegeți că dacă veți comite astfel de acte sexuale perverse, depravate, veți fi pierduți pentru totdeauna? Pe măsură ce veți tânji cu pasiune după tot mai multe stimulente sexuale, când niciun act nu vă va mai da satisfacție, veți deveni de nesăturat. Atunci vă veți autodistruge.

Ce credeți, de ce sunt între voi atâția care, trăind în spatele unor aparențe ce țin de cultura celebrității, se sinucid prin supradoză de droguri, suferă de depresii și li se sfâșie inima de disperare? Nu știți că satana are nevoie urgentă de suflete? Cu cât mai devreme muriți în păcat de moarte, cu atât mai repede poate fura satana sufletele voastre din mâna lui Dumnezeu, Tatăl Atotputernic, Creatorul vostru.

Copiilor Mei, care au căzut în cursa acestor minciuni, le este greu să înțeleagă acest lucru. Dar, gândiți-vă așa: chiar dacă trăiți în păcat, lumina lui Dumnezeu se află încă prezentă în voi. Foarte mulți păcătoși și atei nu realizează acest lucru. Își continuă spirala păcatelor și ajung tot mai jos, aproape de iad. Numai lumina Lui Dumnezeu îi mai ține teferi. Fără lumina Lui Dumnezeu, Pământul ar fi în întuneric. Acel întuneric, odată ce îl cunoașteți, vă va teroriza. Nu numai că veți fi îngroziți de faptele voastre păcătoase, dar veți și fugi să vă ascundeți, fiindcă de ar fi să se arate atunci dintr-o dată lumina Lui Dumnezeu, nu ați mai fi în stare să-i suportați strălucirea și puterea.

Fără Lumina lui Dumnezeu este un întuneric total în suflet. Deoarece voi, copiii Mei, nu ați fost niciodată lipsiți de această Lumină, nu veți fi capabili să supraviețuiți dacă ea s-ar stinge.

Hrăniți-vă sufletele. Este tot ce veți lua cu voi în viața de apoi

Marele Avertisment va fi o prefigurare a ceea ce veți simți în viața viitoare. Dacă în timpul Marelui Avertisment veți fi în stare de păcat de moarte, să nu vă speriați, pentru că el va fi doar atât – un Avertisment. Din nefericire, păcatele voastre vor fi atât de îngrozitoare când le veți vedea în starea lor brută și hidoasă, încât acest fapt vă va afecta fizic, șocându-vă. Nu așteptați până atunci, faceți de pe acum ceva pentru viața voastră spirituală. Luați în considerare demnitatea sufletelor voastre. Hrăniți-vă sufletele, ele sunt tot ce veți lua cu voi în viața de apoi. Trupul vostru nu are nicio însemnătate. Totuși, dacă folosiți într-un mod păcătos acest trup pe care l-ați primit în dar de la Dumnezeu, Tatăl Atotputernic, astfel încât să îi atrageți și pe alții în păcat, atunci trupul va fi cel care va duce la prăbușirea sufletului.

Copiii Mei, gândiți-vă la fericirea ce va urma, pentru că timpul petrecut pe Pământ este doar o fracțiune a timpului pe care-l veți trăi în existența voastră. Eșecul în îngrijirea sufletelor voastre, vă va garanta abandonarea în iad, unde va fi suferință veșnică și unde, în afară de chinuri, nu va fi altceva.

Milioane plutesc în derivă zilnic spre porțile iadului

În fiecare zi, milioane de suflete, în momentul morții, plutesc în derivă spre porțile iadului. Oameni puternici, conducători, bogați, săraci, cântăreți, actori, teroriști, asasini, violatori și cei care fac avorturi. Ceea ce au ei în comun este aceasta: niciunul dintre ei nu a crezut că Iadul există.

Mântuitorul si Învătătorul vostru, Isus Cristos am citit


105. Două comete se vor ciocni, pe cerul înroșit va apărea crucea Mea

Duminică, 05 iunie 2011 la ora 16:30

Iubita Mea fiică, timpul este aproape. Marele Avertisment se apropie. Trebuie să-ți spun cu mare tristețe că multe suflete nu vor fi atente la aceste mesaje despre Marele Avertisment. Cuvântul Meu nu... citește tot aici

Iubita Mea fiică, timpul este aproape. Marele Avertisment se apropie. Trebuie să-ți spun cu mare tristețe că multe suflete nu vor fi atente la aceste mesaje despre Marele Avertisment. Cuvântul Meu nu este ascultat. De ce nu vor să audă? Le voi da nu numai marele dar al Milostivirii Mele atunci când voi revărsa asupra întregii lumi harurile Mele, ci și încerc să-i pregătesc acum pentru acest eveniment. Milioane de păcătoși se vor bucura când li se va arăta măreața Mea Milostivire. Alții nu vor avea șansa să se salveze, pentru că vor muri din cauza șocului.

Fiica Mea, tu trebuie să faci tot ce poți ca să atenționezi lumea, pentru că acest mare eveniment îi va zgudui pe toți. Vor vedea semne mari pe cer înainte ca Avertismentul să aibă loc. Stele se vor ciocni cu un zgomot atât de puternic încât oamenii, dezorientați de priveliștea spectaculoasă, vor crede că este o catastrofă. După ciocnirea cometelor, cerul se va înroși și semnul Crucii Mele se va vedea peste tot în lume. Multora le va fi teamă. Dar Eu vă spun: bucurați-vă, fiindcă pentru prima dată în viață veți vedea într-adevăr un Semn Divin, ce va reprezenta o veste bună pentru păcătoșii de pretutindeni.

Atunci, scumpii Mei copii, priviți Crucea Mea și veți ști că Marea Mea Milostivire este dăruită tuturor. Din Iubirea Mea statornică și profundă pentru voi am murit de bunăvoie pe Cruce, ca să vă salvez. Când, în timpul Marelui Avertisment, veți vedea Crucea pe cer, veți ști că acesta este un semn al Iubirii Mele pentru voi.

Rugați-vă, iubiții Mei discipoli, ca să se poată bucura și frații și surorile voastre atunci când li se va arăta dovada existenței Mele. Rugați-vă pentru ca ei să accepte că aceasta este șansa lor de a se răscumpăra în ochii Mei. Acest mare act al Milostivirii le va salva sufletele, dacă-Mi vor permite să-i ajut.

Vi se va arăta cum este să mori în păcatul de moarte

Marele Avertisment va fi o experiență de purificare pentru întreaga lume. Aceasta poate fi parțial neplăcută, în special pentru aceia care trăiesc în păcate grele. Deoarece pentru prima dată veți vedea cum este când dispare lumina Lui Dumnezeu din viața voastră. Sufletele voastre vor experimenta abandonul simțit de cei care mor în păcat de moarte, aceste sărmane suflete care au amânat până când a fost deja prea târziu să ceară iertare de la Dumnezeu pentru păcatele lor. Rețineți că este important să permit tuturor să simtă acest gol în suflete, pentru că numai așa veți înțelege că fără lumina Lui Dumnezeu în suflet se stinge orice simțire. Sufletele și trupurile voastre ar fi doar vase goale. Chiar și păcătoșii simt lumina Lui Dumnezeu, pentru că El există în fiecare dintre copii Săi de pe Pământ. Dar când muriți în păcat de moarte, această lumină nu mai există. Pregătiți-vă acum pentru acest mare eveniment. Salvați-vă sufletele cât timp mai puteți, pentru că atunci când lumina Lui Dumnezeu vă va părăsi, atunci veți înțelege în sfârșit golul, pustiul și întunericul pe care satana vi-l oferă, plin de angoasă și teroare.

Umpleți-vă sufletele. Bucurați-vă acum pentru că Marele Avertisment vă va salva și vă va duce mai aproape de Inima Mea Sfântă.

Primiți cu bucurie Marele Avertisment, pentru că atunci vi se va da dovada Vieții Veșnice și veți ști cât de importantă este.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos, Împăratul Omenirii am citit


106. Cheile Romei sunt acum restituite lui Dumnezeu, Tatăl atotputernic

Luni, 06 iunie 2011 la ora 10:30

Iubita Mea fiică, fii tare acum. Conținutul mesajelor Mele îți provoacă frică, dar nu trebuie să cedezi. De multe ori te simți singură în această muncă, totuși, Eu stau cu tine în fiecare zi și nu sunt... citește tot aici

Iubita Mea fiică, fii tare acum. Conținutul mesajelor Mele îți provoacă frică, dar nu trebuie să cedezi. De multe ori te simți singură în această muncă, totuși, Eu stau cu tine în fiecare zi și nu sunt departe de tine. Mesajele Mele, așa cum te-am prevenit, nu vor aduce întotdeauna bucurie sufletelor. Dar cei care cred, vor înțelege că pedeapsa e necesară, ca să ajute la purificarea lumii.

Știu că este greu uneori să digeri conținutul mesajelor, însă acum trebuie să-ți pui toată încrederea în Mine. Îți atrag încă o dată atenția să nu te preocupe oamenii care contestă, analizează sau caută cusururi Cuvântului Meu Sfânt. Nici tu și nici ei nu aveți autoritatea s-o faceți.

Tu trebuie să Mă asculți acum. Lasă-i în pace pe cei care continuă să disprețuiască și să denunțe Cuvântul Meu, pentru că acest lucru nu te mai privește pe tine.

Da, este firesc, vei fi criticată atunci când proclami Cuvântul Meu. Ignoră-i pe aceia care încearcă să te atace. Timpul este prea scurt pentru ca să-l pierzi cu astfel de diversiuni. Cei de care trebuie să te ocupi sunt sărmanii Mei copii fără credință sau cei care nu Mă cunosc pe Mine sau pe Tatăl Veșnic. Ei sunt cei pentru care sunt foarte îngrijorat.

Acei creștini bine intenționați care vor încerca mereu să discearnă Cuvântul Meu, dedicându-și timpul analizării lui în loc de a-Mi urma pur și simplu învățăturile și de a se ruga pentru sărmanii lor frați, vor risipi timp prețios. Fiica Mea, să spui lumii că acum vor avea loc catastrofele ecologice prevestite. Toate vor începe acum. Foarte multe. Foarte repede. Toate îi vor viza pe orbii care prin păcatele lor și-au întors privirea de la Cuvântul Lui Dumnezeu, Tatăl Veșnic, și s-au ghemuit în vizuina lor nelegiuită.

Credincioșii să nu se teamă

Credincioșii Mei, rugați-vă. Nu vă temeți. Vă voi oferi în permanență ocrotirea Mea Divină, chiar și atunci când sunteți batjocoriți pentru Numele Meu. Rugăciunea vă va da putere și curaj atunci când satana și creaturile lui își vor vărsa otrava asupra copiilor Mei. Fiți atenți la Mine, ofensiva odioasă a satanei împotriva umanității se va agrava, prin terorism, prin monopolul banilor și otrăvirea pământului prin contaminare deliberată.

Mânia Lui Dumnezeu, Tatăl Veșnic, va lovi acum și rapid. Trebuie să vă rugați în grupuri, în toată lumea, pentru că rugăciunea va ajuta la îndepărtarea unora dintre aceste evenimente.

Rugați-vă pentru iubitul Meu papă Benedict. Este înconjurat de dușmani foarte puternici ai lui Dumnezeu, care sunt înfometați să preia puterea și controlul Bisericii Mele. Rugăciunea poate ajuta la întârzierea iminentei sale plecări, când va fi forțat să părăsească Vaticanul după cum a fost prezis. Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru această perioadă, pentru că va fi cea mai întunecată perioadă care cade peste slujitorii Mei sfințiți, episcopi, cardinali și toți credincioșii Mei adevărați. Cheile Romei Îi vor fi înapoiate Lui Dumnezeu, Tatăl Atotputernic.

A sosit timpul bătăliei împotriva diavolului și a discipolilor săi. Încercările lor de sabotare a omenirii vor fi aspru pedepsite, iar pentru acțiunile lor nefaste vor fi supuși la suferințe mari.

Ridicați-vă, copiii Mei. Considerați încrederea, speranța și devotamentul față de Mine ca o prioritate. Rugăciunea zilnică, Sfânta Liturghie și Sfânta Euharistie Mă ajută pe Mine și pe Tatăl Meu să-l eliminăm pe diavol. Urmați-Mă. Ridicați potirul Meu, pentru că dacă faceți asta vă veți bucura de Viața Veșnică.

Iubitul vostru Mântuitor,
Împăratul omenirii, Isus Cristos am citit


107. Mesajul Maicii Domnului cu privire la copiii ei pierduți

Marți, 07 iunie 2011 la ora 14:45

Copila Mea, aceste ultime zile n-au fost ușoare. Ce e important este să asculți de Fiul Meu. Să nu permiți fricii și îndoielii să-ți conducă inima, pentru că dacă acest lucru se întâmplă, e munca înșe... citește tot aici

Copila Mea, aceste ultime zile n-au fost ușoare. Ce e important este să asculți de Fiul Meu. Să nu permiți fricii și îndoielii să-ți conducă inima, pentru că dacă acest lucru se întâmplă, e munca înșelătorului.

Deschide-ți inima pentru ca harurile să se reverse în ea și să ajungi mai aproape de Scumpul Meu Fiu. Acum ești aproape de tot de Mama ta Binecuvântată, care te susține și te îndrumă mereu. Este greu să faci față acestei faze din misiunea ta, însă nu uita că a lucra pentru Fiul Meu nu e ușor niciodată. Vei deveni puternică în ciuda ezitărilor tale, pentru că urmezi în continuare instrucțiunile Lui și asta e bine.

Roagă-te acum pentru toți copiii Mei pierduți de pretutindeni, deoarece lipsește din ei iubirea, iubirea adevărată pe care Fiul Meu le-o oferă. Această iubire este mântuirea lor. Deci, te rog, oferă toate rugăciunile tale pentru aceste sărmane suflete pierdute.

Acum du-te în pace și continuă să faci în permanență tot ceea ce-ți cere Fiul Meu.

Mama ta Binecuvântată,
Maria, Regina Cerului am citit


108. Mesaj pentru preoți, episcopi și cardinali cu privire la falsul profet

Marți, 07 iunie 2011 la ora 15:15

Fiica Mea iubită, ai suferit pentru că înșelătorul te chinuie. Trebuie să te rogi insistent ca să poți rezista atacurilor sale. Puneți toată încrederea în Mine și apoi lasă-mă să Mă ocup Eu de asta. Tu... citește tot aici

Fiica Mea iubită, ai suferit pentru că înșelătorul te chinuie. Trebuie să te rogi insistent ca să poți rezista atacurilor sale. Puneți toată încrederea în Mine și apoi lasă-mă să Mă ocup Eu de asta. Tu te necăjești deși ar trebui să-Mi oferi Mie suferințele tale cu bucurie în suflet. Dacă îți vei reaminti continuu că aceste suferințe vin pentru că tu ești în uniune cu Mine, și că ești cu adevărat binecuvântată ca suflet ales, atunci te vei simți diferit.

Mulți dintre cei care Mă urmează încep acum să înțeleagă ce se întâmplă în lume și prin harul Duhului Sfânt ei se ridică la luptă ca să apere Cuvântul Meu. Armata credincioșilor Mei va deveni acum tot mai tare și-i va conduce fără frică pe păcătoși spre mântuire.

Sfântul Meu Vicar, Papa Benedict, are nevoie de rugăciunile voastre. Rugați-vă zilnic pentru el pentru că are nevoie de protecție la toate nivelurile ca să poată trece prin chinurile ce îl așteaptă. Este important ca discipolii Mei să fie atenți la oricare nou papă care ar putea veni, căci el nu va fi de la Dumnezeu. Te rog avertizează-i pe toți slujitorii Mei consacrați să se pregătească pentru provocările teribile cu care trebuie să se confrunte, care vor fi cele mai înfricoșătoare din toată slujirea lor. Va fi nevoie de mare curaj ca să apere Adevărul Învățăturilor Mele. Atât de mulți servitori consacrați sunt orbi la Promisiunile pe care le-am făcut Eu când am spus ca voi veni din nou. Când cred ei ca va fi asta? Atât de mult s-au obișnuit să recite Învățăturile Mele încât au uitat că ar putea fi martorii acestor evenimente oricând, chiar în cursul vieții lor. Aceasta este una dintre cele mai mari provocări ale lumii de azi.

Dacă am trimis profeți în lume cu mii de ani în urmă, atunci bineînțeles că voi trimite iarăși în perioada de pregătire a lumii pentru când voi veni din nou.

Treziți-vă și înțelegeți învățăturile pe care le propovăduiți în comunitățile voastre. Înțelegeți că sunt Eu acela care vă vorbește acum. Mulți vor veni în Numele Meu dar puțini vor spune Adevărul. Acest mesaj vine de la Mine, Mântuitorul vostru Divin. Rugați-vă pentru harul discernământului ca să puteți recunoaște adevărata Mea Voce când aceasta vă este dată. Deschideți-vă acum inimile și ascultați ceea ce vreau să vă spun. A sosit timpul să vă spun că profețiile cuprinse în Cartea Apocalipsei sunt pe cale să se desfășoare sub ochii voștri.

Voi, iubiții Mei slujitori, trebuie să luptați cu curaj, prin iubirea voastră pentru Mine, împotriva obstacolelor puse de înșelător și care vă vor solicita pana la limita răbdării voastre. Trebuie să știți că profetul fals se pregătește să vă ademenească, să vă captiveze și să vă convingă că el reprezintă Adevărul. Acum trebuie să vă arătați fidelitatea față de Mine și față de Tatăl Meu Veșnic. Vă rog nu disperați. Deși aceste evenimente vă vor speria și vă vor dezorienta, va trebui să rămâneți credincioși și fideli față de Mine.

Pentru prima dată, credința voastră va fi pusă la încercare, cu adevărat. Biserica lui Petru este Biserica Mea. Dar când cheile I se vor înapoia Lui Dumnezeu Tatăl, lucru care se va întâmpla acum, atunci Biserica va deveni parte din Împărăția Mea. Eu sunt Adevărul. Urmați în permanență Adevărul.

Rugați-vă Mie acum pentru harurile necesare ca să vă ridicați în timp deasupra înșelăciunilor satanei. Altfel, profetul fals îi va prinde în mrejele sale pe copiii Mei, prin maniera sa carismatică și fermecătoare, care vine de la Înșelător – cu care el este împreună. Satana nu va cuceri niciodată Biserica Mea dacă slujitorii Mei vor fi vigilenți față de înșelăciune și o vor vedea ca atare, adică o minciună diavolească din care, dacă vă veți implica și îi veți jura credință, nu va fi cale de întoarcere!

Ascultați-Mă acum. Întoarceți-vă la Mine pentru îndrumarea și harurile deosebite de care aveți nevoie ca să conduceți turma Mea înapoi la Mine și la Tatăl Ceresc. Când veți face aceasta, Eu voi revărsa asupra voastră atâtea haruri încât în scurt timp veți găsi puterea de a apăra Cuvântul Meu cu orice preț.

Eu vă iubesc pe toți și tânjesc după ajutorul vostru în aceste timpuri de pe urmă.

Isus Cristos am citit


109. Pregătiți-vă familiile pentru momentul când Crucea Mea va apărea pe cer

Miercuri, 08 iunie 2011 la ora 16:45

Fiica Mea iubită, trebuie să-ți aduc la cunoștință sentimentele pe care le trăiesc acum. Primul este de bucurie pentru că voi aduce atâta milostivire copiilor Mei în timpul Iluminării Conștiinței, care... citește tot aici

Fiica Mea iubită, trebuie să-ți aduc la cunoștință sentimentele pe care le trăiesc acum. Primul este de bucurie pentru că voi aduce atâta milostivire copiilor Mei în timpul Iluminării Conștiinței, care este aproape! Apoi sunt Lacrimi de mare tristețe pentru aceia care ignoră acest eveniment și nu se pregătesc pentru el.

Este foarte important ca ai Mei copii să le vorbească prietenilor și familiilor lor despre acest mare eveniment, în vederea salvării sufletelor lor. Nu contează dacă ei vor râde sau vor ridiculiza ceea ce le veți spune, pentru că mai târziu vă vor mulțumi. Spuneți-le Adevărul. Rugați-i să-și deschidă mintea.

Ar trebuie să știe la ce vor fi martori, pentru ca să fie pregătiți atunci când vor vedea Crucea pe cer. Asta e tot ce trebuie să înțeleagă și atunci vor accepta senzația neplăcută pe care o vor simți când vor vedea propria viață derulându-se în fața ochilor lor. Să le spui să-și reexamineze viața și să-și aducă aminte de răul pe care l-au făcut fraților și surorilor lor.

După Marele Avertisment, răspândiți Cuvântul Meu

Copiii Mei, imediat după ce Marele Avertisment a avut loc și lumea a început să se reîntoarcă la credință, grăbiți-vă să răspândiți Sfântul Meu Cuvânt. Aceasta va fi o urgență, pentru că perioada va fi decisivă. Atunci se vor decide copiii Mei, prin munca iubiților Mei discipoli de peste tot, să rămână pe calea Adevărului. Va fi timpul în care rugăciunea și reîntoarcerea la credință vor putea slăbi efectul prăpădului pe care-l va crea guvernarea lui anticrist și a falsului profet.

Acum acceptați Adevărul așa cum este el. Nu vă fie frică de Adevăr. Îmbrățișați-L pentru că atunci când faceți asta, vă eliberați, iar încrederea în Mine vă va face capabili să-Mi apărați Cuvântul așa cum trebuie. Frica vă ține pe loc, copiii Mei iubiți. Curajul va câștiga suflete. Lupta voastră, în Numele Meu, Îmi va ușura suferința și va aduce Viața Veșnică atât de multor suflete care au nevoie disperată de ajutorul vostru.

Iubirea Mea pentru voi este atotcuprinzătoare și nu scade în intensitate niciodată. Crucea Mea este grea, dar când o purtați cu iubire în inimi, povara ei devine ușoară. Voi, iubiții Mei credincioși, laici și slujitori sfințiți, sunteți armata Mea viitoare, ce Mă va ajuta să îl înfrâng pe satana. Rugați-vă pentru puterea de a lupta pentru credința voastră.

Puterea exemplului și Darul pe care îl revărs asupra celor care îmi făgăduiesc credință, va crea convertire imediată când veți vorbi Cuvântul Meu Preasfânt.

Nu uitați, Eu voi fi cu voi în toate timpurile. Mulți dintre voi, care au fost mai aproape de Mine de ceva vreme, vor simți mai puternic Duhul Sfânt și puterea discernământului, care vă vor uimi. Primiți acest lucru ca pe cel mai mare dar oferit azi omenirii. Atât de multe haruri nu am revărsat niciodată de când le-Am trimis Apostolilor prețioasele daruri prin Duhul Sfânt.

Voi, cei care mă urmați, inclusiv slujitorii Mei sfințiți, sunteți Biserica Mea adevărată. Eu, cu ajutorul lui Dumnezeu, Tatăl Veșnic, vă voi conduce ca împreună cu toți copiii Mei să mărșăluiți spre Noul Paradis ce vă așteaptă pe toți.

Iubitorul vostru Mântuitor, Isus Cristos am citit


110. Mesaj de iubire pentru toți urmașii Mei

Miercuri, 08 iunie 2011 la ora 21:00

Fiica Mea iubită, astăzi sunt bucuros pentru credința de care dau dovadă iubiții Mei discipoli din întreaga lume, care prin aceste mesaje sunt atenți la chemarea Mea. Mă bucur de credința profundă pe... citește tot aici

Fiica Mea iubită, astăzi sunt bucuros pentru credința de care dau dovadă iubiții Mei discipoli din întreaga lume, care prin aceste mesaje sunt atenți la chemarea Mea. Mă bucur de credința profundă pe care Mi-o arată copiii Mei iubiți, într-o lume care Mă refuză. Scumpii Mei copii care cred în Mine, Îmi aduc lacrimi de bucurie în vremurile de tristețe.

Dacă nu ar exista cei cu un profund devotament pentru Mine, aș fi neconsolat.

Copiii Mei care Mă iubiți, acum trebuie să Mă ascultați. Lăsați-Mă să vă iau în brațe și să vă explic importanța credinței voastre. Credința voastră este ca o flacără ce arde în inima Mea și care nu se stinge niciodată. Poate că ea doar pâlpâie uneori, însă Eu vă voi insufla energia necesară ca să țineți această flacără aprinsă. Copiii Mei, voi, care sunteți copiii Luminii, veți mistui întunericul însă trebuie să fiți uniți, ca să luptați împotriva lui Anticrist.

Satana nu poate învinge, pentru că aceasta este imposibil

Trebuie să înțelegeți mereu acest fapt important: el, înșelătorul, nu poate și nu va învinge pentru că este imposibil. De aceea trebuie să acceptați că Lumina Mea și a Tatălui Meu Veșnic nu se va diminua niciodată. Această Lumină nu se va stinge niciodată, însă întunericul va ademeni acele sărmane suflete care vor fi atrase spre el. Acești sărmani copii ai Mei, induși în eroare, sunt și ei în Inima Mea și înseamnă la fel de mult pentru Mine ca și voi. Dragii Mei copii, ca în orice familie, voi trebuie să vă îngrijiți de frații voștri nestatornici. Indiferent cât de grave sunt păcatele lor, niciodată să nu-i judecați. Aduceți-i înapoi la Mine. Vorbiți cu ei. Rugați-vă pentru ei Rozariul Milostivirii Divine și astfel ei pot fi salvați din ghearele celui rău în clipa morții.

Strigați acum de pe culmile munților. Amintiți-le tuturor Adevărul. Ignorați-le batjocurile. Dar când le explicați copiilor Mei cât de mult îi iubesc Eu, să nu-i forțați să vă accepte opiniile. Mai degrabă explicați-le simplu că Dumnezeu Tatăl i-a creat. Spuneți-le că Tatăl M-a trimis pe Mine, Unicul Său Fiu, ca să-i salvez, ca să le dea o șansă la Viața Veșnică. Apoi să le spuneți că îi iubesc și că sunt alături de fiecare dintre ei, în fiecare minut al zilei.

Chiar și atunci când Mă resping și le fac rău celorlalți, Eu tot alături de ei sunt, în speranța că se reîntorc la Mine și-Mi cer ajutorul. Când vor face asta, îi voi îmbrățișa cu lacrimi de bucurie și de ușurare. Ajutați-Mă să salvez aceste suflete dragi. Nu lăsați ca înșelătorul să-i ia de la Mine. Ei sunt familia voastră. Familia Mea. Noi toți suntem una. Chiar și pierderea unui singur suflet ar fi prea mult.

Vă mulțumesc, copiii Mei de pretutindeni. Să știți că, prin Duhul Sfânt, Prezenta Mea este acum printre voi mai puternică decât oricând de-a lungul istoriei. Luați-Mă de mână și veniți cu Mine în Noul Paradis pe Pământ care în viitor va fi căminul vostru glorios.

Mântuitorul vostru iubit,  Isus Cristos, Regele Milostivirii am citit