Au fost găsite 1336 mesaje conform filtrelor de căutare.

81. Duhul Sfânt s-a revărsat acum peste întreaga lume

Marți, 10 mai 2011 la ora 16:00

Fiica Mea, spune lumii că un important act al Milostivirii Mele a avut loc astăzi, când Duhul Sfânt, unul dintre cele mai mari Daruri oferite copiilor Mei, s-a revărsat peste întreaga lume. Acest Dar... citește tot aici

Fiica Mea, spune lumii că un important act al Milostivirii Mele a avut loc astăzi, când Duhul Sfânt, unul dintre cele mai mari Daruri oferite copiilor Mei, s-a revărsat peste întreaga lume. Acest Dar este esențial pentru a ajuta omenirea să se pregătească pentru Avertisment. Infuzați cu Puterea Duhului Sfânt, slujitorii Mei sfințiți și discipolii Mei vor fi întăriți considerabil în iubirea lor față de Mine și de Tatăl Meu Veșnic.

Acest Dar pentru viață va aduce un nou impuls sufletelor voastre obosite și lâncede, care strigă după iluminare. Toate acestea au fost prezise și toți, chiar și cei mai înrăiți păcătoși, vor beneficia.

Milostivirea Mea, cum v-am spus, nu are limite. Plini fiind acum de spiritul luminii și sfințeniei, voi, toți credincioșii Mei de pretutindeni, fiți curajoși și proclamați Cuvântul Meu tuturor celor pe care-i întâlniți. Ignorați disprețul sau ironia pe care le-ați putea simți, fiindcă este mult mai important să luați în considerare cerințele Mele de convertire.

Ascultați-Mi rugăciunea ce vă dă curajul de care aveți nevoie.

„O Doamne, umple-mă cu darul Duhului Sfânt, pentru a putea duce Cuvântul Tău Preasfânt păcătoșilor, pe care trebuie să-i ajut să se salveze, în Numele Tău Sfânt. Ajută-mă să-i acopăr, prin rugăciunile mele, cu prețiosul Tău Sânge, astfel încât să poată fi atrași la Inima Ta Sfântă. Dă-mi darul Duhului Sfânt, pentru ca aceste suflete sărmane să se bucure de Noul Tău Paradis. Amin”

Să spuneți această rugăciune în fiecare zi după ce v-ați rugat Rozariul Milostivirii Divine și astfel, prin fidelitatea voastră, Mă veți ajuta să-i salvez pe copiii Mei.

Salvați-Mă de suferința pe care o simt în Inima Mea când privesc cu mare durere cum Numele Meu Sfânt este primit astăzi în lume. Nu se mulțumesc doar să Mă renege, ci multe, multe suflete reacționează cu furie dacă voi, cei care Mă urmați cu fidelitate, îndrăzniți să menționați ce reprezint Eu. Ei sunt foarte furioși pentru că înșelătorul reușește să le sucească inteligent gândurile ca să se îndepărteze de Adevăr. Ajutați aceste suflete, voi toți. Rugați- vă și cereți-Mi puterea de care aveți nevoie în această lucrare.

Haruri speciale pentru cei care răspândesc convertirea

Toți aceia care răspândiți convertirea veți primi haruri deosebite și veți avea rezervat un loc deosebit în Împărăția Tatălui Meu. Mergeți acum și permiteți Duhului Sfânt să vă umple sufletele ca să Mă ajutați să salvez omenirea.

Vă iubesc pe toți. Cu toții aveți un loc în Inima Mea Sfântă. Nimeni, inclusiv păcătoșii, nu va fi exclus din bătălia Mea pentru salvarea sufletelor.

Observație: Explicație dată de Domnul Nostru Isus Cristos vizionarei la sfârșitul mesajului: „Fiica Mea, acest eveniment este foarte important. El va salva multe suflete înainte ca Marele Avertisment să aibă loc și va continua să rămână prezent în lume ca să oprească revenirea la păcat a oamenilor. Fiica Mea, acest fapt a fost profețit și este o veste minunată. Dar discipolii Mei trebuie să lucreze intens ca să Mă ajute să conduc lupta pentru suflete.”

Mântuitorul vostru  iubitor,  Isus Cristos, Regele Milostivirii

Observatie: Explicatie dată de Domnul Nostru Isus Cristos vizionarei la sfârsitul mesajului: „Fiica Mea, acest eveniment este foarte important. Va salva multe suflete înainte ca Marele Avertisment să se înfăptuiască si va rămâne prezent în lume ca să oprească revenirea la păcat a oamenilor.

Fiica Mea, acest fapt a fost profetit si este o veste minunată. Dar discipolii Mei trebuie să lucreze intens ca să-Mă ajute în Lupta pentru Suflete. am citit


82. Mesajul Preasfintei Fecioare legat de ocrotirea din partea sfinților

Miercuri, 11 mai 2011 la ora 22:30

Copila mea, acum devii mult mai aproape de Inima Iubitului meu Fiu. Drumul tău a fost anevoios, totuși a avut loc într-un timp atât de scurt. Prin Porunca lui Dumnezeu Tatăl eu am fost trimisă să iți... citește tot aici

Copila mea, acum devii mult mai aproape de Inima Iubitului meu Fiu. Drumul tău a fost anevoios, totuși a avut loc într-un timp atât de scurt. Prin Porunca lui Dumnezeu Tatăl eu am fost trimisă să iți comunic chemarea la această Lucrare. Răspunsul tău a fost imediat. Nu ai ezitat.

Aceasta este puterea iubirii tale pentru mine, Binecuvântata ta Mamă. Eu te-am condus și te-am îndrumat spre această chemare deosebită. Te rog să te întorci spre mine, iubita ta Mamă, în fiecare zi, pentru îndrumare zilnică. Toți sfinții merg alături de tine, dar tu nu știi aceasta. Trebuie să îi chemi pe Sfântul Benedict, Sfântul Iosif, Sfântul Apostol Ioan, Sfântul Augustin și pe Sfântul Arhanghel Mihail, să îți dea sprijinul de care ai nevoie. Deja ești atât de puternică, copilă, încât te miri de ce? Este pentru că prin supunerea față de iubitul Meu Fiu, primești harurile necesare pentru realizarea acestei misiuni deosebite pentru care ai fost aleasă.

Recitarea zilnică a Preasfântului Meu Rozariu este importantă pentru că te va apăra de cel rău. Sfântul Benedict ți-a fost desemnat tot timpul ca să te apere de atacurile înșelătorului. De aceea cele mai rele atacuri au fost ținute departe de tine. Roagă-te lui zilnic, copila mea, pentru ocrotire continuă.

Acceptă suferința cerută ție de prețiosul meu Fiu, Isus Cristos, fiindcă astfel vor fi salvate nenumărate suflete. Darul tău deosebit pentru El, voința ta liberă, va salva milioane de suflete de focul Iadului. Să nu uiți niciodată ce pot obține suferințele tale și bucuria pe care o pot aduce Inimii Lui Preasfinte.

Tu trăiești acum Darul deosebit de a fi în uniune cu Fiul meu. Cu cât te oferi mai complet Lui, îți arăți umilința și faci alte sacrificii, cu atât mai mult Îl ajuți în această misiune care este atât de importantă pentru El.

Fii recunoscătoare, copila mea, pentru că ai fost chemată la această sfântă Lucrare, fără de care milioane de suflete nu ar putea fi salvate.

Vino mai aproape de Inima mea și permite-mi să te țin aproape de Fiul meu. Eu te apăr și te conduc tot timpul.

Iubita ta Mamă, Regina Păcii am citit


83. În Europa a avut loc un cutremur despre care ți-am vorbit înainte

Miercuri, 11 mai 2011 la ora 23:00

Iubita Mea fiică, cutremurul despre care ți-am vorbit cu câteva luni în urmă (obs: mesajul din 18 martie 2011) a avut loc astăzi în Europa, în Spania. Alte evenimente naturale: erupții vulcanice, inun... citește tot aici

Iubita Mea fiică, cutremurul despre care ți-am vorbit cu câteva luni în urmă (obs: mesajul din 18 martie 2011) a avut loc astăzi în Europa, în Spania. Alte evenimente naturale: erupții vulcanice, inundații, un val de căldură, vor urma. Fii atentă la aceste evenimente căci atunci când ele vor avea loc, asta va dovedi că aceste Mesaje vin de la Mine, Isus Cristos.

Aceasta, iubita Mea fiică, este Mâna Tatălui Meu, care este pe cale să dezlege pedeapsa peste lume, pentru a ajuta la eradicarea păcatului. Rugați-vă, rugați-vă în continuare pentru mai multă convertire, ca să se diminueze dezastrele.

Iubita Mea Mamă ți-a explicat câteva lucruri importante în această seară. Nevoia de rugăciune zilnică și de Adorație este importantă – fă asta cât de des poți – pentru că acestea vor da un randament uriaș muncii tale, fiica Mea.

Odihnește-te acum. Ești obosită. Mâine vom vorbi din nou. Mergi în pace.

Mântuitorul tău Divin, Isus Cristos am citit


84. De ce trimite Dumnezeu, Tatăl veșnic, profeți noi în lume?

Vineri, 13 mai 2011 la ora 22:45

Multiubita Mea fiică, cele ce urmează aș dori să le spun acelora care se îndoiesc, și în special slujitorilor Mei sfințiți care refuză Cuvântul Meu cuprins în aceste mesaje. Întăriți-vă credința în Mine... citește tot aici

Multiubita Mea fiică, cele ce urmează aș dori să le spun acelora care se îndoiesc, și în special slujitorilor Mei sfințiți care refuză Cuvântul Meu cuprins în aceste mesaje. Întăriți-vă credința în Mine, recunoscând că nu doar atunci când am trăit pe pământ am făcut cunoscut Cuvântul Meu, ci și după aceea, prin puterea Duhului Sfânt.

Încă de la începutul timpului, Dumnezeu, Tatăl Meu Veșnic a comunicat cu omenirea prin profeții Săi. În acest mod Învățăturile despre Adevăr au fost făcute cunoscute oamenilor pentru a păstra tăria credinței lor. Alte revelații și învățături au fost date omenirii prin Apostoli, prin alți discipoli evlavioși și prin profetul Ioan Evanghelistul.

Omul a primit Învățăturile Mele, Cuvântul Meu și tot ceea ce avea nevoie pentru mântuirea sa. Acum, când stăm în fața celei mai mari transformări din istoria omenirii, Dumnezeu, Tatăl Veșnic, a trimis noi profeți în lume. Acești profeți, să înțelegeți bine, nu vă aduc învățături noi, pentru că nu este nevoie. Ei sunt trimiși din trei motive.

Primul este să reamintească omenirii Adevărul conținut în Cartea Apocalipsei. Al doilea este să atragă atenția omului față de vremurile în care trăiește astăzi, astfel încât să renască credința. Al treilea motiv este să ajute la răspândirea convertirii, ca discipolii Mei să poată forma cea mai mare armată pentru a salva suflete. Eu comunic prin acest profet și prin alții pentru ca să fie auzit Cuvântul Meu în toate colțurile lumii.

Amintiți-vă de Iubirea și Compasiunea Mea Absolută

Ascultați-Mi toate Mesajele cu luare aminte, pentru că ele nu doar proclamă Cuvântul Meu, așa cum îl știți, ci vă dezvăluie Iubirea și Compasiunea Mea Absolută. Amintiți-vă marea Mea Milostivire. Toți păcătoșii vor fi iertați când vor cere mântuire.

Importanța Sfântului Rozariu și a Rozariului Milostivirii Divine

Deși vor avea loc calamități naturale, vă rog nu uitați că rugăciunea, inclusiv Sfântul Rozariu și Rozariul Milostivirii Divine, ajută ca multe dintre ele să fie evitate. Nu uitați, copiii Mei dragi, că toți cei care credeți în Mine și în Tatăl Meu Veșnic și-Mi urmați instrucțiunile, nu aveți de ce să vă temeți. Doresc să vă reamintesc de asemenea că datorită celor două mărețe acte de Milostivire ce vi s-au acordat – Darul Duhului Sfânt care a izbucnit peste întreaga lume acum câteva zile, și Marele Avertisment – milioane vor fi convertite la Adevăr. Acesta va fi un mare miracol și va aduce bucurie mulțimilor.

Prigoana din partea Balaurului Roșu și a celor care nu vin de la Dumnezeu

Chiar dacă satana se va ridica prin sărmanii discipoli induși în eroare pe care i-a tras de la Mine – care sunt singura lor speranță de mântuire veșnică – aceasta va fi doar pentru o scurtă vreme. Va fi – trebuie să vă avertizez – o perioadă înfricoșătoare de persecuție condusă de Balaurul Roșu și de entitățile politice ce nu vin de la Dumnezeu. Prin rugăciune și prin Sacramente veți găsi puterea să perseverați în timpul acestor încercări. Aceste evenimente au fost prevestite și trebuie să aibă loc, pentru ca în final răul să poată fi extirpat din lume. Prin urmare, este necesar să aibă loc purificarea lumii și șirul de pedepse, deoarece numai după aceea lumea va fi pregătită pentru Noul Paradis pe pământ.

Nu ignorați niciodată chemarea Mea. Numai când profețiile pe care le revelez prin mesagerii Mei aleși vor începe să se împlinească, atunci veți ști cu siguranță că Eu sunt cel care vorbește cu voi.

Mântuitorul vostru Divin, Isus Cristos am citit


85. Respingeți activitățile spiritualismului New Age

Duminică, 15 mai 2011 la ora 17:00

Scumpa Mea fiică, atrag atenția tuturor credincioșilor Mei să dezaprobe activitatea mișcării New Age, care a cuprins întreaga lume.

Creștinismul a fost întotdeauna o țintă primordială pentru atacul sat... citește tot aici

Scumpa Mea fiică, atrag atenția tuturor credincioșilor Mei să dezaprobe activitatea mișcării New Age, care a cuprins întreaga lume.

Creștinismul a fost întotdeauna o țintă primordială pentru atacul satanei. Pentru că el este atât de viclean, va încerca mereu să-i ademenească pe cei cu sufletele goale și rătăcite spiritual. El va încerca întotdeauna să-și prezinte minciunile ambalate în ceva ce pare iubire. Apoi va încerca să controleze gândirea copiilor Mei folosind tactici păgâne antice destinate să le elibereze gândurile de așa-zisul stres al vieții moderne. Fiți atenți, toți cei care cedați și vă supuneți unor practici ce pretind că vă aduc starea mentală într-o etapă de inconștiență, în numele meditațiilor. Odată ce permiteți minții voastre să fie controlată în acest mod, satana și demonii lui pot intra atât de silențios încât nu vă veți da seama, atât de lină va fi tranziția.

Evitați orice practici spirituale străvechi, inclusiv folosirea cărților de tarot

Foarte multe suflete sunt însetate după îndrumare spirituală. În încercarea de a da un sens vieții lor, se lasă fără să își dea seama să participe la practici ce echivalează cu păgânismul. Orice dogmă falsă care vă încurajează să credeți că pacea inimii și a sufletului pot fi dobândite prin străvechi practici spirituale, trebuie evitată cu orice preț. Învățați să le recunoașteți drept ceea ce sunt ele de fapt.

Cristalele, meditația, reiki, yoga, cărțile de tarot, credința în îndrumători spirituali, metafizică și așa numiții vindecători prin credință vă ademenesc să credeți într-o existență superioară alternativă, în afară de cea creată de Dumnezeu Tatăl Veșnic.

Avertizare cu privire la maeștrii spirituali

Astăzi mulți dintre voi, care căutați constant confortul psihic în practica spirituală de a vă lăsa îndrumați de îngeri, trebuie să fiți foarte atenți, căci atunci când veți auzi termeni precum maeștri spirituali, puteți fi siguri că acești îngeri nu vin din Rai. Acești maeștri spirituali nu sunt altceva decât îngeri căzuți și provin din întuneric. Totuși vi se va spune și veți fi asigurați că ei provin din lumină. Acesta este spiritualism păgân și dacă vă lăsați viața în seama lui, vă va atrage în adâncurile întunericului tocmai atunci când vă așteptați mai puțin. Satana prezintă aceste minciuni întunecate cu mare grijă, pentru ca voi să credeți mereu că aceste lucruri sunt bune. Ele vă sunt prezentate ca benefice pentru stima față de sine, pentru încredere și controlului asupra vieții personale, însă toate astea sunt minciuni. Aceste practici nu numai că vă îndepărtează de Adevăr, dar vă și aduc o mare nefericire odată ce spiritele malefice pătrund în sufletele voastre, ca urmare directă a acestor practici.

Sfânta Scriptură avertizează asupra pericolului magiei

Adevărul nu poate fi niciodată diluat. Învățăturile transmise omului prin intermediul Sfintei Scripturi avertizează omenirea în privința pericolelor magiei, ale practicii prezicerii și a adulării unor falși dumnezei. În lumea de azi aceste practici sunt prezentate ca fiind inofensive, dar necesare pentru bunăstarea voastră spirituală. Multe suflete blânde găsesc o atracție naturală spre practicile New Age datorită fațadei de iubire falsă emanată de ele. Nimic nu ar putea fi mai departe de Adevăr.

Avertizări referitoare la devotamentul fanatic față de îngeri

Nu uitați că satana și îngerii lui căzuți sunt cei care cu meticulozitate și viclenie v-au atras către aceste minciuni de care nu sunteți conștienți. Acelora dintre voi care promovează aproape fanatic devotamentul față de îngeri le spun următoarele: de ce nu răspândiți mai întâi Cuvântul Lui Dumnezeu, al Tatălui Meu Veșnic? Oare această obsesie îngerească nu este o altă formă de idolatrie? Da, este firesc să vă rugați pentru ajutorul sfinților îngeri însă, puneți-vă întotdeauna întrebarea: oare devotamentul meu față de îngeri nu este cumva în detrimentul celui pe care ar trebui să-l am față de Isus, sau Dumnezeu Tatăl Veșnic? Dacă este așa, atunci mă ofensați pe Mine, Divinul vostru Mântuitor, Isus Cristos.

Treziți-vă din minciunile spiritualismului. Acei îngeri, care vă atrag prin acest fel de practici, nu provin din Cer sau din Lumină. Par să provină din lumină, dar asta nu este decât înșelătoria folosită de satana și demonii săi ca să-și camufleze ingenios faptele.

Rețineți o ultimă lecție. Oricât ați îmbrăca practicile păgâne ca să dați impresia că adorați Lumina Lui Dumnezeu, totul va fi o minciună. Această minciună, precum și adepții care vă conving să luați parte la această călătorie bizară spre un tărâm spiritual, altul decât cel al Tatălui Meu, vă vor conduce atât de aproape de satana, încât de la un anumit punct înainte, nu va mai exista cale de întoarcere.

Singurul ținut al Iubirii Lui Dumnezeu care există în afara Pământului este Raiul. Orice altceva vi s-ar spune, nu este adevărat. Satana însă vrea ca voi să credeți că există și altul. Realitatea este că el atrage toate sufletele credule și superstițioase în întunericul Iadului, alături de el și de îngerii săi căzuți – totul în numele falsei iubiri.

Nu uitați că Iubirea, Adevărata Iubire, poate veni doar de la Dumnezeu, Tatăl Veșnic.

Mântuitorul vostru iubitor, Isus Cristos am citit


86. Importanța postului și a negării de sine

Luni, 16 mai 2011 la ora 11:30

Iubita Mea fiică, în sfârșit îți dai seama că fără Mine nu ești nimic. Prin harurile Mele primești viață în Împărăția Tatălui Meu. Fără Prezența Mea, viața ta ar fi goală și lipsită de orice sens real... citește tot aici

Iubita Mea fiică, în sfârșit îți dai seama că fără Mine nu ești nimic. Prin harurile Mele primești viață în Împărăția Tatălui Meu. Fără Prezența Mea, viața ta ar fi goală și lipsită de orice sens real. O, cât de mult mi-ar plăcea ca toți copiii Mei să înțeleagă viața pe care Eu pot să le-o aduc, în special prin Sacramentul Sfintei Euharistii. Căci numai când Mă primiți în sufletele voastre fragile, prin Pâinea și Vinul Divin, veți simți cu adevărat Iubirea Mea. Această iubire vă va întări, nu numai în suflet, ci și în minte. Prezența Mea vă va înălța ca să deveniți adevărați discipoli ai Mei.

Un discipol al Meu care nu Mă primește regulat prin acest Preasfânt Sacrament va fi ca un vas umplut doar pe jumătate. Aveți nevoie de Trupul și Sângele Meu, care a fost vărsat pentru voi toți, ca să vă umpleți cu Adevărata Mea Prezență. Fără Ele nu veți fi în stare să găsiți puterea adevărată pentru a vesti în mod desăvârșit Gloria Mea.

Copii, trebuie să înțelegeți că a crede în Existența Mea este doar o parte a călătoriei voastre spirituale. Sunt încă multe lucruri pe care trebuie să le înțelegeți. Numai dacă vă refuzați plăcerile trupului veți deveni cu adevărat împliniți. În virtutea faptului că satana controlează omul prin tentațiile trupului, tot așa voi ar trebui să îi refuzați accesul la acele plăceri pe care poate le căutați. Postul este unul dintre cele mai puternice moduri de a vă scăpa sufletul de satana și de demonii săi. Atât de puțini oameni în lume se angajează să aducă această jertfă, deși este foarte simplă și nu dăunează sănătății voastre.

O zi de post pe săptămână vă va aduce haruri deosebite. Dacă faceți mici sacrificii în onoarea Mea, Divinul vostru Mântuitor, nu numai că veți salva suflete, ci veți și ajunge mai aproape de Mine. Alte jertfe, cum ar fi renunțarea la bunurile materiale, vă vor aduce mai aproape de Inima Mea Sfântă.

Copiii Mei, viața voastră n-ar trebui să se învârtă în jurul bunurilor materiale, mai ales dacă sunt în surplus față de nevoile voastre reale. Dacă veți accepta doar nevoile elementare, iar timpul Mi-l veți dedica Mie, veți simți mulțumirea adevărată. Dar nu numai atât, ci pentru prima dată în viață veți înțelege ce înseamnă adevărata libertate. Nu uitați că satana controlează omul prin dorințele sale trupești, cum ar fi hrană, îmbrăcăminte, sex, case, mașini, vacanțe, viață luxoasă, muzică, alcool și idolatrizarea persoanelor celebre. Dacă acceptați că acestea sunt doar simple iluzii, atunci veți înțelege că nu ar trebui să vă petreceți timpul aici pe Pământ cu astfel de lucruri inutile.

Timpul vostru aici pe Pământ este doar o parte călătoriei spre veșnicie. O viață de un tip diferit va continua pentru voi după moarte. Indiferent dacă oamenii cred sau nu în Dumnezeu, Tatăl Veșnic, sufletul lor va exista în continuare și după moarte.

Căutați acum Lumina astfel încât sufletul vostru să simtă adevărata fericire în veșnicie și să primească un loc demn în Paradis. Ca să atingeți acest nivel de sfințenie spirituală, vă rog să faceți sacrificii ale trupului, cât timp sunteți încă în viață pe Pământ. Oferiți, de asemenea, toate suferințele din viața voastră pentru sufletele pierdute, și veți culege recompensele ce vă așteaptă în viața de apoi.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos am citit


87. Onorați-L pe Tatăl Meu

Miercuri, 18 mai 2011 la ora 17:00

Iubita Mea fiică, Mi-a lipsit timpul pe care Mi l-ai promis ieri. Înțeleg că duci o viață foarte ocupată, dar nu uita că Eu sunt Viața pe care trebuie să o cauți mai presus de activitățile tale de zi cu... citește tot aici

Iubita Mea fiică, Mi-a lipsit timpul pe care Mi l-ai promis ieri. Înțeleg că duci o viață foarte ocupată, dar nu uita că Eu sunt Viața pe care trebuie să o cauți mai presus de activitățile tale de zi cu zi.

A venit timpul ca oamenii să-și reconsidere viața cu sinceritate

A sosit timpul când oamenii trebuie să-și evalueze viața cu sinceritate. Fiecare dintre copiii Mei de pretutindeni trebuie să-și pună această întrebare. Cred sau nu cred că Dumnezeu, Tatăl Veșnic, există? Pe măsură ce se apropie sfârșitul timpurilor, trebuie făcute mai multe alegeri.

Copiii Mei, acceptați faptul că Dumnezeu, Tatăl Meu Veșnic, v-a creat? Dacă da, atunci răspundeți la următoarea întrebare: cât timp alocați ca să-i mulțumiți pentru darul vieții, pentru familiile voastre și pentru prieteni? Pentru casele în care trăiți sau pentru hrana pe care o mâncați? Dacă nu, atunci nu sunteți dintre cei care urmează Adevărul.

Arătați respect Tatălui Meu

Pentru aceia dintre voi care cred în Dumnezeu Atotcreatorul, vă spun următoarele: nu știți că rugăciunea este vitală dacă doriți să beneficiați de viața glorioasă care urmează și pe care El a plănuit-o pentru voi? Vorbiți cu El zilnic. Oferiți-I cinstirea pe care o merită, pentru că, dacă nu-i acordați atenție, Mă ofensați pe Mine. Spun fiecărui credincios fidel: Eu, Mântuitorul vostru, Isus Cristos, fac apel la voi ca să înțelegeți cât este de important să-L onorați pe Tatăl Meu. Lui nu I se acordă atenția pe care o merită. Mulți oameni și-au format o viziune despre Dumnezeu Tatăl, cum că El ar fi sever, înfricoșător și mânios. Sunteți atât de înfricoșați încât Îl țineți la distanță. Dacă ați ști cât de mult tânjește El după iubirea voastră, ați cădea în genunchi pe loc și i-ați cere iertare. Vă rog, rugați-vă la Dumnezeu Tatăl. Are nevoie de iubirea voastră. Are nevoie de devotamentul vostru.

Rugăciunile către Tatăl Meu vor genera o imensă Milostivire. Când voi Îl rugați pe Tatăl Meu în Numele Meu să vă apere și să vă salveze, rar se întâmplă să vă refuze cererile în concordanță cu Voința Sa Sfântă. Dumnezeu, Tatăl Veșnic, este foarte iubitor și milos, și credința voastră față de El va aduce multe haruri și izbăvire lumii.

Rugați-vă Tatălui Meu ca să prevină catastrofele globale

Rugați-vă Tatălui Meu să îndepărteze catastrofele globale în Numele Fiului Său iubit, și rugăciunile voastre vor fi ascultate. Foarte puțini creștini mai apelează la ajutorul Lui. El, care a creat omul din iubire, după chipul și asemănarea Sa, a fost uitat. Arătați-i cinstirea care este acum necesară pentru a vă ajuta la diminuarea catastrofelor naturale ce vor avea loc pe pământ în timpul Marii Încercări.

Tatăl Meu ține Lumea în Mâinile Lui. Totuși, copiii Lui nu-L mai cinstesc și nu-L mai adoră. Ei nu știu că în timp ce satana fură în continuare suflete, există o singură Putere ce va rezista în veșnicie, și aceasta este Puterea lui Dumnezeu. În marea lui Milostivire, El vă va auzi strigătele de ajutor. Vă rog să apelați la El, în special acum în timpul acestor mari schimbări.

Iubitul vostru Mântuitor, Fiul Tatălui Atotputernic, Isus Cristos am citit


88. Responsabilitatea părinților în lumea de azi

Joi, 19 mai 2011 la ora 18:15

Iubita Mea fiică, lumea se află acum în cel mai mare abis al disperării, din lipsa de credință în Existența lui Dumnezeu, Tatăl Atotputernic. Chiar și copiii mici neagă în joacă Existența Lui. Sufletele... citește tot aici

Iubita Mea fiică, lumea se află acum în cel mai mare abis al disperării, din lipsa de credință în Existența lui Dumnezeu, Tatăl Atotputernic. Chiar și copiii mici neagă în joacă Existența Lui. Sufletele împietrite și goale nu numai că Îl insultă pe Tatăl Meu Veșnic, ci Îmi produc și Mie o suferință profundă.

Copiii Mei, ați decăzut atât de mult încât ați pierdut complet sensul spiritualității cu care v-ați născut. Cât de departe credeți că vă va duce iubirea voastră pentru lume și pentru cele materiale? Cei care sunteți preocupați de înavuțire și de confortul atracțiilor lumești, trebuie să știți că acestea vă vor fi luate, ca parte a purificării care va urma.

Responsabilitatea părinților

De ce îi învățați pe copiii voștri despre importanța materialismului creat de om, în detrimentul bietelor lor suflete micuțe? Scopul vostru principal este să-i învățați pe copiii voștri cum să-și creeze și să-și construiască averea. Rareori le spuneți despre moralitatea de care au nevoie pentru a se echipa pentru responsabilitățile de adulți, despre cum să arate respect față de ceilalți, să înțeleagă importanța cinstei și necesitatea de a arăta înțelegere față de frații și surorile lor. Din nefericire, copiii Mei au rătăcit complet calea sufletească, necesară pentru a ajunge la destinația finală. Nu vă este rușine? Când veți învăța că iubirea obsesivă față de bani și de tot ceea ce ei oferă, sfârșește în dezastru? Numai când vă veți trezi goi, lipsiți de tot confortul după care ați râvnit, atunci veți înțelege cât sunteți de singuri.

Ascultați-Mă acum, cât mai puteți. Așezați pe primul loc necesitățile familiei voastre, pentru că așa este corect. Îngrijiți-vă de ei. Dar, vă rog, nu vă încurajați copiii să fie sclavii avuției și ai celebrității, pentru că-i împingeți în brațele satanei. Copiii voștri s-au născut și au primit viața fizică prin voi. Însă au fost creați de Dumnezeu, Tatăl Veșnic, când le-a dăruit sufletele. Cu orice preț, arătați responsabilitate ca părinți, asigurându-le cele necesare fizic. Dar nu uitați că sufletele lor au nevoie de hrană. Învățați-i despre Adevărul Învățăturilor Mele și despre importanța de a se îngriji de sufletele lor. Numai astfel le dați copiilor voștri adevărata hrană trupească și sufletească de care au nevoie ca să supraviețuiască, astfel încât să se bucure de Viața veșnică.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos am citit


89. Confuzie referitoare la ce va însemna a doua Mea venire

Vineri, 20 mai 2011 la ora 10:00

Iubita Mea fiică, mulți oameni se întreabă ce înseamnă cu adevărat A Doua Mea Venire, deci lasă-Mă să vă explic.

Eu am venit în lume prima dată să mântuiesc omenirea de întunericul veșnic, ca să poată... citește tot aici

Iubita Mea fiică, mulți oameni se întreabă ce înseamnă cu adevărat A Doua Mea Venire, deci lasă-Mă să vă explic.

Eu am venit în lume prima dată să mântuiesc omenirea de întunericul veșnic, ca să poată beneficia de Viața Veșnică. Dumnezeu, Tatăl Atotputernic, din Milostivirea Sa M-a trimis pe Mine, astfel ca toți copiii Săi să aibă viață. Fiindcă până atunci, din cauza păcatelor lui Adam și Eva, acest lucru nu ar fi fost posibil. Eu vin din nou, de data aceasta ca să-i răsplătesc pe toți aceia care Mă urmează.

În lume, confuzia legată de acest eveniment este mare. Mulți oameni cred că A Doua Mea Venire indică faptul că a venit sfârșitul lumii. Nu este așa, căci în loc de sfârșitul lumii va fi sfârșitul timpurilor, când satana și discipolii săi, care provoacă în lume o nefericire de nespus, vor fi izgoniți de pe pământ timp de 1000 ani.

Despre Noul Paradis pe Pământ

Acest Nou Paradis pe care l-am promis va fi când Cerul și Pământul se vor uni pentru a deveni una. Viața nouă pe care Eu o aduc tuturor discipolilor Mei fideli este una plină de iubire și glorie. Voi, discipolii Mei, veți avea însă de îndurat multă suferință până se va produce această transformare. Ca să ajut lumea să se pregătească pentru acest mare Eveniment, Eu vă aduc mai întâi Darul Milostivirii Mele. Marele Avertisment, care va da fiecăruia șansa să-și vadă păcatele și cum Mă ofensează ele, vă va permite să vedeți Adevărul. Numai când veți realiza mizeria păcatului care este în voi, veți înțelege cu adevărat durerea pe care o simt Eu.

O privire asupra a ceea ce se va petrece la Judecata de Apoi

Permițându-vă să fiți martorii acestui mare act al Milostivirii Mele, vi se va da o străfulgerare asupra a ceea ce se va petrece în ziua Judecății de Apoi. Astfel vi se dă o șansă echitabilă ca să va întoarceți la Mine. Vedeți, Eu vă iubesc pe toți atât de profund și pătimaș încât voi face tot posibilul să vă salvez din ghearele înșelătorului.

Vă atrag atenția că satana își va înteți activitatea și se va folosi de frații voștri ca să vă convingă să Îmi întoarceți spatele, chiar după ce va avea loc acel Mare Eveniment. Acum trebuie să vă deschideți mintea, să lăsați deoparte orice raționament omenesc, ca să puteți accepta adevărul existenței voastre pe pământ. Toate minciunile formulate științific prin gândire logică omenească vor fi folosite ca să vă împiedice să acceptați Adevărul.

Copiii Mei, satana nu vrea ca voi să veniți la Mine. Trebuie zdrobită strânsoarea lui, însă aceasta se poate face doar cu ajutorul vostru. Nu-i permiteți să vă întunece judecata cu minciunile lui. Vă va fi foarte greu să-i ignorați argumentele, batjocura și sarcasmul, căci acesta este modul lui de a opera.

Satana va lucra prin alți oameni ca să vă descurajeze

Mulți dintre voi nu vor ști că satana va lucra împotriva voastră prin alți oameni de ale căror opinii voi țineți seama. Dar exact așa lucrează el. Va comunica folosindu-se de bietele suflete care sunt atrase de întuneric. El va face astfel încât mintea lor să fie blocată în fața Adevărului Măreției Mele și a vieții veșnice care este a voastră de drept. Niciodată să nu permiteți ca influența lui să afecteze iubirea voastră pentru Mine. Nu uitați că el nu va câștiga niciodată această bătălie, iar bietele suflete care-l urmează vor ajunge împreună cu el, în iad. Dacă năzuiți spre Viața Veșnică atunci folosiți acest timp, cât mai sunteți pe Pământ, ca să-l renegați pe satana.

Eu Voi domni peste Pământ 1000 de ani

Fiica Mea, Eu voi domni peste Pământ 1000 ani. Nu vă lăsați înșelați, căci Eu sunt responsabil pentru evenimentele ce se desfășoară azi pe Pământ. Am pregătit acum calea către Împărăția Mea de pe Pământ și acest moment este aproape, mult mai aproape decât mulți dintre voi ar crede. Bucurați-vă pentru că această veste va fi salutată de toți. Ea va pune capăt suferinței în întreaga lume. Atunci fântâna dragostei și a gloriei se va revărsa asupra tuturor copiilor Mei.

Noul Paradis va depăși orice închipuire, dar ascultați-Mă: această nouă viață vă va oferi vouă, tuturor credincioșilor Mei devotați, un trai fără griji. Nu veți mai dori nimic. Eu vă voi asigura totul. Oricine alege această Împărăție Glorioasă va fi uimit de Nestematele care-l așteaptă acolo. Rugați-vă acum pentru ca frații voștri să-și deschidă ochii în fața Adevărului Promisiunilor Mele, pentru ca și ei să poată intra în această nouă viață de pe Pământ.

Mântuitorul vostru iubitor, Isus Cristos am citit


90. Iertarea este calea către libertate

Sâmbătă, 21 mai 2011 la ora 10:40

Fiica Mea, iertarea este calea către libertate. Când îi iertați pe cei care v-au jignit sau v-au rănit, deveniți liberi în spirit. Atunci sufletul vostru se umple de bucurie și atunci Eu sunt prezent în... citește tot aici

Fiica Mea, iertarea este calea către libertate. Când îi iertați pe cei care v-au jignit sau v-au rănit, deveniți liberi în spirit. Atunci sufletul vostru se umple de bucurie și atunci Eu sunt prezent în voi. Când îi iertați pe ceilalți, acesta este un semn de iubire nu numai față de semenii voștri, ci și față de Mine, Mântuitorul vostru Divin. Cei care nu cred în Mine, și ei să știe că atunci când îi iartă pe alții, Eu sunt de față și îi însoțesc pe drumul lor. Totuși, ei nu știu că este așa.

Iertarea este iubire. Iubirea Mea este nesfârșită. Dar vă implor, copiii Mei, lăsați-Mă să vă iert pentru păcatele voastre. Dacă ați putea să-Mi cereți să fac asta, nu numai că v-ați elibera, dar ați fi surprinși de iubirea și fericirea care v-ar umple sufletele. Acest act de umilință vă va permite să comunicați plini de iubire cu ceilalți. Lumina voastră va străluci și îi va influența în mod deosebit și pe ceilalți, dar nici voi, nici ei nu veți fi conștienți de acest lucru. După ce actul Răscumpărării a avut loc, iubirea Mea va inunda sufletele voastre. Sufletul vostru curat va fi ca un magnet ce-i va atrage pe ceilalți.

A ierta pe alții nu este ușor, copiii Mei. Mândria și sentimentul de autoapreciere împiedică acest mare act de milostivire să aibă loc. Aceasta este acțiunea satanei, pentru că el știe bine că lipsa iertării duce la alte păcate mai grave în fața Lui Dumnezeu Tatăl. Dacă nu-i puteți ierta pe alții, apare resentimentul, care, atunci când devine ca o infecție, conduce la ură și chiar la crimă. În multe cazuri poate conduce la război.

Dacă oamenii de pretutindeni s-ar ierta unii pe alții cu bunăvoință, atunci ura nu ar exista. Crima ar fi mai puțin frecventă și iubirea Lui Dumnezeu, Tatăl Veșnic, s-ar răspândi.

Învățați să vă iertați unii pe alții. Lăsați mândria la o parte și cereți Milostivirea Mea. Dacă cereți ceva potrivit Voinței Mele Sfinte, Eu vă voi asculta.

Mântuitorul vostru Iubitor, Regele Milostivirii, Isus Cristos am citit