Au fost găsite 1336 mesaje conform filtrelor de căutare.

71. Apărati dreptul copiilor vostri la o educatie crestină

Sâmbătă, 23 aprilie 2011 la ora 12:05

Fiica Mea iubită, astăzi a venit timpul pentru toți cei care cred în Pătimirile Mele pe Cruce, să ajute la purtarea Ei [n.t. – a Crucii], astfel încât Cuvântul Meu să poate fi auzit din nou în lume.... citește tot aici

Fiica Mea iubită, astăzi a venit timpul pentru toți cei care cred în Pătimirile Mele pe Cruce, să ajute la purtarea Ei [n.t. – a Crucii], astfel încât Cuvântul Meu să poate fi auzit din nou în lume. Amintește-le cum am murit Eu și de ce aceasta reprezintă Mântuirea lor. Este de datoria ta acum să-i informezi pe cei care s-au rătăcit pe drum, să-și redeschidă inimile față de Adevărul Învățăturilor Mele.

Ridicați-vă acum și apărați drepturile voastre de a fi creștini. Deși Eu aștept toleranță din partea voastră – când trebuie să respectați punctele de vedere și ale altor religii – să nu Mă jigniți punând Creștinismul vostru pe locul al doilea.

Ar fi o concepție periculoasă să folosiți greșit toleranța ca substitut al Adevărului. Fiți deschiși față de alte credințe și tratați-i pe frații și surorile voastre în mod egal. Totuși, niciodată să nu simțiți imboldul de a pune deoparte credința voastră sau să negați copiilor voștri dreptul la o educație creștină. Multe școli conduse de organizații creștine, cedează presiunii, abandonându-și fidelitatea față de Mine. Multe guverne încearcă, prin introducerea unor legi noi, să interzică Creștinismul și răspândirea sa. Însă veți constata că alte religii care nu sunt creștine nu vor fi tratate atât de dur. Mai mult, veți mai constata că orice altă religie va fi mai ușor tolerată decât Creștinismul.

Luptați acum pentru credința voastră. Rugați-vă pentru convertire. Rugați-vă ca regimurile care îngrădesc dreptul vostru de a fi creștin să manifeste mai multă toleranță. Dacă nu veți rezista acestei oprimări, se va ajunge la o lume pustie unde din ce în ce mai putini creștini își vor practica credința.

Luați Crucea începând de astăzi și fiți exemplu pentru ceilalți. Niciodată să nu vă fie rușine de Cruce.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos, Regele omenirii am citit


72. Promiteți fidelitate față de Milostivirea Mea Divină

Sâmbătă, 23 aprilie 2011 la ora 16:40

Preaiubita Mea fiică, cu mare bucurie copiii Mei se bucură acum la Sărbătoarea Învierii Mele. Acest an este important pentru că marchează începutul noii Ere a Iluminării care trebuie să încapă în curând... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică, cu mare bucurie copiii Mei se bucură acum la Sărbătoarea Învierii Mele. Acest an este important pentru că marchează începutul noii Ere a Iluminării care trebuie să încapă în curând pe Pământ.

Mărețul Dar al Milostivirii Mele va aduce o mare ușurare credincioșilor și va genera un sentiment uriaș de euforie în rândul necredincioșilor care se vor converti. Când vor descoperi Adevărul, inima li se va ușura și se va umple de iubire pentru Dumnezeu, Tatăl Veșnic și pentru Mine, Mântuitorul vostru divin. Chiar și cei care nu sunt creștini vor înțelege Adevărul Existenței Mele. În cele din urmă, toate acestea vor crea un sentiment de bucurie și iubire în lume.

Marele Avertisment trebuie să fie urmat de rugăciune

Trebuie însă să vă amintiți o învățătură importantă în legătură cu Marele Avertisment. Acest eveniment deosebit, când nu doar că vă veți vedea păcatele așa cum Eu le văd ci veți putea înțelege și Adevărul despre viața ce va veni, trebuie să fie urmat de rugăciune.

Din păcate, după aceea mulți vor recădea în păcat. Acum e timpul să vă pregătiți pentru a evita această situație, rugându-vă Rozarul Milostivirii Divine în fiecare zi a vieții voastre. Dacă vă faceți obiceiul de a vă ruga această rugăciune atotputernică, vă veți menține la un nivel al convertirii și al credinței care va mătura întreg Pământul.

Bucurați-vă, rugați-vă și mulțumiți-Mi Mie, Mântuitorul vostru divin, pentru această mare Milostivire. Îngenunchiați și dați slavă lui Dumnezeu Tatăl pentru Darul Jertfei prin Moartea Mea pe Cruce. Rugăciunea va ajuta să se diminueze impactul persecuției aduse de alianța Noii Ordini Mondiale, care va urma. Dacă voi, într-un număr suficient de mare, Îmi rămâneți credincioși Mie și Învățăturilor Mele și continuați să vă rugați și să participați la Sacramente, atunci veți putea schimba cursul evenimentelor ce vor urma.

Cât de puternică este rugăciunea la Milostivirea Mea Divină! Mulți dintre voi încă nu înțeleg semnificația ei. Mulți, din nefericire, nici n-au auzit despre asta până acum.

Pe aceia dintre voi care îmi sunteți fideli Mie, trebuie să vă rog acum ceva special. Eu nu vreau să văd că se distruge nici unul dintre copiii Mei. Din acest motiv vi se dă Marele Avertisment. Acesta vă va arăta vouă tuturor, incluzându-i și pe cei sceptici, exact ceea ce se va întâmpla la Judecata de pe urmă. Așadar, ca să Mă ajutați să salvez fiecare suflet, vreau să-Mi promiteți, ca un dar din partea voastră, că Mă veți ajuta să câștig sufletele.

Alcătuiți grupuri de rugăciune ale Milostivirii Divine în toată lumea și recitați această rugăciune [n.t. Coronița Milostivirii Divine] pentru toate persoanele cunoscute care sunt pe patul de moarte, căci Eu vă garantez mântuirea lor dacă veți face așa. Adunați-vă la un loc, popor al Meu. Urmați-vă Mântuitorul. Rugați-vă cum nu v-ați rugat până acum și astfel se vor salva și mai multe suflete.

Apoi, veți fi parte a lumii noi pe care Eu v-am promis-o, când Pământul și Cerul se vor uni. Acest viitor minunat este pentru voi toți. În loc să vă fie frică de această mare schimbare, deschideți-vă mintea, inima și sufletele la bucuria care vă așteaptă. Veți aduce schimbări uriașe în fiecare țară, în fiecare familie, în fiecare biserică și în orice comunitate, prin faptul că vă uniți într-o singură grupare puternică în întreaga lume.

Rugăciunile voastre vor ajuta să se evite o mare parte a persecuției care se va întâmpla totuși, așa cum a fost prevestit. Din respect pentru Mine, Mântuitorul vostru veșnic iubitor, urmați-Mă acum.

Eu trăiesc în fiecare din voi. Știu ce se ascunde în inima și în sufletul vostru. Dacă Îmi oferiți Mie, pentru frații și surorile voastre, promisiunea voastră de fidelitate față de Milostivirea Mea, veți primi haruri speciale.

 Al vostru Împărat al Milostivirii si Drept Judecător, Isus Cristos am citit


73. Folosiți orice oportunitate pentru a-i converti pe altii

Duminică, 24 aprilie 2011 la ora 20:30

Preaiubita Mea fiică, aceasta este o zi foarte importantă deoarece prin Învierea Mea din morți s-a împlinit promisiunea Mea pentru oameni. Prin Învierea Mea vă voi ajuta pe fiecare să vă ridicați la Cer... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică, aceasta este o zi foarte importantă deoarece prin Învierea Mea din morți s-a împlinit promisiunea Mea pentru oameni. Prin Învierea Mea vă voi ajuta pe fiecare să vă ridicați la Cer. Ridicați-vă acum cu toții și veniți în întâmpinarea Mea și a propriei voastre Mântuiri.

Copiii Mei, trebuie să folosiți orice oportunitate pentru a-i converti pe alții. Cu cât dați mai multe explicații și cu cât arătați mai multă iubire sufletelor slabe, cu atât mai mult va avea aceasta ca rezultat convertirea aproapelui. Eu vă voi copleși cu binecuvântări deosebite. Acesta este un dar deosebit din partea Mea și totodată reprezintă o faptă de milostivire din partea voastră.

Convertirea, Copiii Mei, va salva suflete. Când are loc o convertire, aceasta se răsfrânge și asupra prietenilor și a cunoștințelor persoanei care s-a convertit. Convertirea răspândește convertire. Nu contează dacă vor râde de voi sau vor spune că vorbiți prostii. Acest lucru cere mult curaj de la voi, dragii Mei discipoli fideli. De fiecare dată când explicați și propagați Învățăturile Mele oamenii, vor asculta cu atenție. În timp ce uni vor zâmbi și vor da impresia că nu sunteți luați în serios, în adâncul inimii lor mulți vor asculta ce aveți de spus.

Când Duhul Sfânt lucrează prin voi, în timp ce vorbiți, cei ce ascultă vor simți o zvâcnitură în inimile lor. Dar, nu vor ști de ce. Atunci îi veți atrage mai aproape.

Unii vor reacționa lent. Dar să aveți răbdare. Vor începe treptat să se alăture vouă. Vor pune întrebări la început. În general vor întreba dacă ceva este bun sau rău. Aceasta înseamnă că convertirea a prins rădăcină. Niciodată să nu renunțați să răspândiți Adevărul Învățăturii Mele. Nu trebuie să acționați sub forma unor predici, mai bine să fie totul foarte limpede.

Convertiți-i pe alții în viața de fiecare zi prin discuții generale. În acest mod oamenii vor accepta mai bine Învățăturile.

Copiii Mei, la colțul opus va fi reacția altora care va fi șocantă pentru voi, mai ales a acelora care trăiesc în negare și întuneric. Răspunsul lor va fi agresiv și batjocoritor. Vă vor întreba dacă într-adevăr credeți în astfel de prostii ? Vă vor certa și vă vor jigni. Vă vor pune la îndoială inteligența. Vă vor acuz, că datorită unor greutăți personale apelați la religie. Uneori veți fi tulburați și poate vă veți apăra cu greutate. Rămâneți în liniște în asemenea cazuri. Apoi continuați prin a pune întrebări din când în când.

Întrebați aceste suflete „de ce simți așa” ? Cu cât le veți pune mai multe întrebări cu atât mai mult își vor cântări propriile răspunsuri. Nu îi veți convinge pe toți de Adevăr. Însă cu fiecare încercare veți crește în ochii Mei.

Mergeți acum, copiii Mei. Convertiți în numele Meu și vă vor fi dăruite multe, multe haruri.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos am citit


74. Revolta arabă va isca o neliniște mondială – Italia va produce o prăbușire

Marți, 26 aprilie 2011 la ora 20:10

Preaiubita Mea fiică, lacrimile Mele curg neîncetat pentru dragii Mei Copii torturați, care sunt victime ale violenței și abuzului. Sărmanii Mei copii iubiți suferă în întreaga lume dar în special în... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică, lacrimile Mele curg neîncetat pentru dragii Mei Copii torturați, care sunt victime ale violenței și abuzului. Sărmanii Mei copii iubiți suferă în întreaga lume dar în special în lumea Arabă. Cât Mă chinuie suferința lor. Bietele suflete neputincioase! Te rog, roagă-te pentru ele, fiica Mea, oferind propria ta suferință pentru ele.

Atrocitățile ce au loc în lumea arabă vor continua, din nefericire, pentru că tot mai multe națiuni arabe se vor implica într-o serie de conflicte. Se apropie timpul înfăptuirii primei asasinări despre care v-am vorbit încă în februarie. Revoltele din lumea Arabă vor aduce indirect neliniște în toate colțurile lumii.

Italia va avea un rol important în prăbușirea care va duce la implicarea în război a marilor puteri. Toate aceste evenimente sunt inevitabile, dar rugăciunile pot diminua suferința. Roagă-te, fiica Mea, pentru ca oamenii să se întoarcă la Mine cerându-Mi ajutor și îndrumare în această perioadă de frământări.

Nu vreau să-Mi văd copiii suferind. Ei vor suferi, din nefericire, până când Adevărul va fi făcut cunoscut tuturor în timpul Marelui Avertisment. Rugați-vă acum pentru dictatorii induși în eroare, care asasinează suflete nevinovate.

Îi chem pe slujitorii Mei consacrați din toată lumea, să accepte că profețiile prevestite în Apocalipsă se desfășoară acum. Răspândiți Adevărul Învățăturilor Mele și salvați-vă turma înainte să se sfârșească timpul.

Mergeți acum. Îndepliniți-vă îndatoririle față de Mine. Vorbesc către aceia care îmi diluează Învățăturile: opriți-vă! Priviți în inimile voastre și spuneți poporului Meu Adevărul: că ei nu pot fi salvați și nici nu se vor salva până când ei înșiși nu vor cere iertare pentru păcatele săvârșite.

Ei trebuie să devină smeriți în ochii Mei și să mă roage să le dau Darul Răscumpărării.

Voi, slujitorii Mei sfințiți, trebuie să jucați acum rolul pentru care ați fost aleși. Fiți curajoși. Predicați Adevărul.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos am citit


75. Oamenilor le este rușine să-Mi ceară să le iert păcatele

Joi, 28 aprilie 2011 la ora 23:30

Preaiubita Mea fiică, ai parcurs o cale extraordinară într-o perioadă foarte scurtă. Înțeleg că ești foarte obosită acum. Cu toate astea, rapiditatea cu care ai primit mesajele, care au fost și publicate... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică, ai parcurs o cale extraordinară într-o perioadă foarte scurtă. Înțeleg că ești foarte obosită acum. Cu toate astea, rapiditatea cu care ai primit mesajele, care au fost și publicate deja în atât de multe limbi, demonstrează importanța și urgența lor. Totodată arată și călăuzirea divină în această lucrare care este în formatul perfect.

Aceste mesaje, deși sunt pline de învățăturile Mele, de fapt sunt date pentru a explica cât de important este să vă pregătiți sufletele, în această viață, cât mai aveți timp. Mulți oameni, citind aceste mesaje, mai ales cei care au o credință mai slabă în Dumnezeu, Tatăl Veșnic, vor fi tulburați de conținutul lor. Mulți se vor converti. Unii se vor teme pentru viitorul lor, al familiilor și al prietenilor lor pe acest pământ.

Te rog spune-le că îi iubesc. Doar deschizându-și mintea pentru realitatea existenței lui Dumnezeu, vor fi pregătiți pentru a doua etapă. Abia atunci vor începe să se mire de ce un asemenea mod de comunicare. De ce, Isus Cristos, Fiul Unic al Tatălui Veșnic, ar face asemenea pași neobișnuiți? Și atunci ei vor ajunge la concluzia evidentă: este pentru că vă iubesc pe fiecare dintre voi și vreau să vă salvez din nou.

Vreau să am grijă de voi toți și voi face totul pentru a vă aduce cât mai aproape de Inima Mea. Vreau să vă ating inimile, în așa fel încât o luminiță să se aprindă în suflete voastre. Nu trebuie să vă fie teamă de nimic pe această lume dacă veți avea încredere deplină în Mine. Am planuri minunate pentru voi toți, cei care va apropiați de Inima Mea Preasfântă. Vă așteaptă cele mai prețioase daruri. Să nu va temeți de neliniștea lumii, pentru că Eu îi voi ocroti pe toți aceia care cred în Mine și le voi da și cele necesare nevoilor trupului. Aveți încredere în Mine, Domnul Omenirii, trimis încă o dată pentru a vă salva de la întunericul veșnic.

Întoarceți-vă la Mine, așa cum ar face-o un copil nevinovat. Nu este nevoie sa învățați rugăciuni dacă sunteți neștiutori. Sigur, ele sunt foarte utile și puternice, dar tot ce vă cer, este să vorbiți cu Mine așa cum ați vorbi, într-un mod firesc, cu un prieten. Relaxați-vă. Aveți încredere in Mine. Cereți-Mi ajutorul. Milostivirea Mea este completă și se revarsă, așteptând doar să vă inunde. Dacă ați cunoaște compasiunea pe care o am pentru toți cei de pe pământ, chiar și pentru păcătoși, ați vedea că ei rămân tot copii Mei chiar dacă sufletul le este pătat de păcate. Detest păcatul, dar iubesc păcătosul. Multora dintre voi le este teamă să-mi ceară cu regularitate iertarea păcatelor. Dar niciodată nu trebuie să vă îngrijorați. Niciodată. Dacă vă pare rău cu adevărat, veți fi iertați. Copii Mei, păcatul va fi mereu o problemă constantă în viețile voastre. Chiar și cei mai devotați discipoli ai Mei, cad în păcat iar și iar. Este o certitudine. Odată ce satana a fost lăsat în lume, păcatul, s-a răspândit peste tot. Multora le este rușine să se întoarcă la Mine.

Ei își pleacă capul și își închid ochii atunci când se comportă urât. Prea mândri și prea jenați, continuă tot așa, ca și cum păcatul va fi uitat la un moment dat. Ceea ce uitați, este că întunericul atrage întuneric. Deci, atunci când păcătuiți este mult mai ușor sa păcătuiti din nou.

Blocându-vă conștiința, totul se va învârti într-un cerc vicios. Apoi păcătoșii vor găsi orice scuză pentru a ignora greșelile pe care le fac. Vor continua să tot decadă pe această spirală. Acesta se datorează faptului că nu știu cum să ceară iertare. Pentru că nu au înțeles importanța smereniei, li se pare imposibil să se întoarcă la Mine și să-mi ceară să-i iert.

Nu este complicat, să știti, să-mi cereți iertare. Niciodată să nu vă fie teamă de Mine. Eu aștept pe fiecare dintre voi care aveți curajul de a vă condamna propriile păcate. Când veți căpăta acest obicei, vi se vor oferi daruri extraordinare. După ce vă mărturisiți păcatele veți fi în stare de har. Apoi când veți primi Sfânta Euharistie, veți simți în voi izbucnirea unei energii ce vă va surprinde. Atunci, doar atunci veți găsi adevărata pace.

Nimic nu vă va mai surprinde. Veți fi puternici în suflet și nu numai. Mintea voastră va fi mai calmă și mai controlată. Veți vedea viața dintr-o perspectivă diferită, mult mai pozitivă. Cine nu și-ar dori o astfel de viață?

Copii, întoarceți-vă la Mine în aceste timpuri de durere în lume. Lăsați-Mă să vă arăt bucuria care va fi a voastră atunci când vă veți întoarce la Mine. Amintiți-vă că Mi-am dat viața o dată pentru voi. Iubirea Mea nu cunoaște limite. Voi răspunde chemărilor voastre. Tot ce aveți de făcut este să mă chemați.

Dragul si Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos am citit


76. Smerenia necesară pentru a intra în Rai

Vineri, 29 aprilie 2011 la ora 15:15

Preaiubita Mea fiică, smerenia este o lecție pe care trebuie să o învețe toți cei care vor să ajungă în Împărăția Mea. Smerenia declară cât sunteți de mici în Ochii Mei Când Mă onorați pe Mine, Mântui... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică, smerenia este o lecție pe care trebuie să o învețe toți cei care vor să ajungă în Împărăția Mea. Smerenia declară cât sunteți de mici în Ochii Mei Când Mă onorați pe Mine, Mântuitorul vostru, Fiul Lui Dumnezeu devenit om. Fără ea, mândria vă stă în cale. Aceasta nu vă este de niciun folos dacă doriți să vă declarați vrednici de Împărăția Mea.

În lumea de azi, smerenia nu mai este considerată acceptabilă, în aceste vremuri în care încrederea în forțele proprii și dorința de a avea succes mai mare decât ceilalți sunt considerate însușiri demne de admirat. Cei care nu se preamăresc pe ei înșiși, sau care nu se impun în fața lumii cu încredere în sine și cu aroganță, sunt ignorați. Smerenia lor și generozitatea lor față de ceilalți sunt considerate slăbiciuni – și oamenii nu consideră că aceștia merită efortul să îi accepte în cercurile lor. Cu toate acestea, cheia care deschide Poarta Raiului este tocmai virtutea contrară mândriei. Așadar ceea ce în viața aceasta este considerat a fi modul de succes pentru a obține cheia bogăției și a bunăstării, este exact rețeta care vă va conduce în întuneric după moarte.

Smerenia, prin care voi acceptați că înainte de toate trebuie să-L slujiți pe Creatorul și Făcătorul vostru, este cea care contează cu adevărat. Declarându-vă nimicnicia, voi proclamați Gloria Lui Dumnezeu. Smerenia este o virtute, nu doar prețioasă în ochii Mei, ci și o parte importantă a dezvoltării voastre spirituale. Ea înseamnă să îi puneți pe ceilalți înaintea voastră spre Slava lui Dumnezeu. Totuși, e atât de ușor și repede să cădeți în mândrie.

Avertisment pentru sufletele alese

Să-i luăm pe aceia care au lucrat din greu să-și dezvolte viața spirituală, ca să-mi placă Mie. Apoi să luăm acele suflete norocoase cărora li s-au dat haruri și care, prin puterea Duhului Sfânt, acționează ca vizionari în lume. Deseori, după ce au primit aceste haruri, ei încep în mod subtil să se considere pe ei înșiși a fi mai speciali decât frații și surorile lor. Ei încep să se laude cu darurile pe care le au. Apoi devin selectivi în modalitatea de a împărtăși aceste Daruri. Apoi, auto-glorificarea afectează capacitatea lor de a transmite Adevărul. Ceea ce ei uită este că de la Mine au primit ei toate darurile. Eu iubesc pe toată lumea. Lor li s-au dat aceste Daruri pentru a le împărtăși cu ceilalți. Așa cum dăruiesc aceste daruri sufletelor alese, tot așa le pot și lua înapoi.

Auto-glorificarea vă împiedică să urmați cu adevărat pașii Mei. Învățați să fiți smeriți, răbdători și lipsiți de mândrie. Dacă vă străduiți să rămâneți umili veți primi un loc special în Inima Mea. Cu toate că am ales câțiva oameni să fie suflete alese, ei trebuie să considere aceasta ca pe un Dar. Ei nu trebuie să se considere niciodată mai importanți decât alții în Ochii Mei, pentru că Eu vă iubesc pe toți. Cu toate acestea, Eu voi răsplăti lucrarea cea bună, odată ce veți arăta smerenie față de Mine și față de frații și surorile voastre.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos am citit


77. Trăsăturile oamenilor din întreaga lume se aseamănă

Sâmbătă, 30 aprilie 2011 la ora 20:45

În această seară sunt fericit, fiica Mea iubită, pentru felul în care asculți de mine. Sunt bucuros că participi zilnic la Sfânta Liturghie, că primești Sfânta Euharistie. Mintea și sufletul tău se vor... citește tot aici

În această seară sunt fericit, fiica Mea iubită, pentru felul în care asculți de mine. Sunt bucuros că participi zilnic la Sfânta Liturghie, că primești Sfânta Euharistie. Mintea și sufletul tău se vor întări ca să poți răspunde cât mai repede Voinței Mele Sfinte. Mai ai încă mult de lucru pentru ca sufletul tău să se pregătească pentru desăvârșirea pe care o aștept de la tine. Să nu-ți fie frică, pentru că Eu te conduc la fiecare pas pe drumul tău.

Fiica Mea, cât de mult îi iubesc pe păcătoși. Cât de mult doresc fidelitatea lor. Observ oamenii și văd că sunt unii care râd fericiți în casele lor alături de prieteni și familie. În asemenea cazuri și Eu sunt copleșit de fericire pentru că Spiritul Meu este prezent acolo. Apoi mă uit în alte case, unde văd că oamenii sunt tulburați, supărați, furioși și-n unele cazuri sunt violenți unii cu alții. Și atunci, Eu plâng. Pentru că știu că în aceste case satana este prezent. Apoi mă uit și văd grupuri de prieteni și văd că muncesc împreună în fiecare zi pentru bunăstarea altora și sunt fericit. Apoi văd și alte grupuri de oameni care lucrează pentru propria lor bunăstare, cu un singur țel: să acapareze cât mai multă putere și avere. Orice activitate de-a lor are un singur scop: satisfacerea propriilor cerințe, și asta de obicei se întâmplă în detrimentul altora. Și Eu plâng, pentru că știu că ei trăiesc în întuneric. Apoi privesc cu interes la alte grupuri formate din oameni inteligenți și culți care vor să convingă lumea că Dumnezeu, Tatăl Meu Veșnic, nu există. Ei prezintă cu înverșunare explicațiile lor inteligente, în timp ce Mă renegă cu aroganță. Mi se frânge inima pentru acele suflete căldicele care prin aceasta sunt atrași în bârlogul întunericului. Există atât de multe grupuri ce au tot atât de multe interese, țeluri, intenții diferite. Din păcate doar foarte puțini dedică timp comunicării cu Dumnezeu, Tatăl Veșnic.

Astăzi, multe milioane de oameni au rămas fără credință. Rezultatul acestui fapt este că mulți oameni sunt tulburați, nu știu către ce țeluri să se îndrepte și nici nu caută călăuzirea slujitorilor Mei sfințiți.

Vârtejul confuziei va continua, dacă copiii Mei nu-Mi cer să-i ajut. Rugați-vă pentru fiecare copil al Meu din întreaga lume. Priviți împrejur și veți vedea că oamenii din întreaga lume sunt la fel. Poate că sunt de diferite naționalități, vorbesc altă limbă sau au altă culoare a pielii dar trăsăturile lor se aseamănă. Unii sunt fericiți, alții suferă, alții sunt plini de iubire, în timp ce alții sunt mânioși și violenți. Majoritatea oamenilor au și simțul umorului, și constată aceasta în anumite perioade din viața lor. Dacă veți privi la membri familiei voastre și la prieteni, veți vedea că au aceleași trăsături.

Așadar, dacă simțiți că trebuie să vă rugați pentru cei apropiați vouă, Eu vă rog să îi luați in considerare pe toți frații voștri din toate colțurile lumii. Cu toții sunteți copiii Mei. Credincioșii Mei, rugându-vă Rozarul Milostivirii Divine pentru toți copiii Mei de pretutindeni, puteți salva omenirea din întunericul iadului. Puterea acestei rugăciuni va garanta că Milostivirea Mea va acoperi întreaga lume.

Lăsați-Mă să vă iau pe toți în Paradisul Meu. Feriți-Mă de durerea pe care aș simți-o dacă aș fi nevoit să las pe vreunul dintre voi în mâna satanei.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă Rozarul Milostivirii Divine în fiecare zi la ora 15:00, și astfel puteți salva întreaga lume.

Al vostru întotdeauna Îndurător, Isus Cristos am citit


78. Rusia și China vor declanșa un conflict

Duminică, 01 mai 2011 la ora 21:00

Iubita Mea fiică, spune lumii că acum se desfășoară pregătirile pentru ca sufletele să poată intra în Noul Paradis pe pământ, pe care Eu vi l-am promis.

Data venirii Mele nu vă va fi dezvăluită, însă fiți... citește tot aici

Iubita Mea fiică, spune lumii că acum se desfășoară pregătirile pentru ca sufletele să poată intra în Noul Paradis pe pământ, pe care Eu vi l-am promis.

Data venirii Mele nu vă va fi dezvăluită, însă fiți siguri că promisiunile Mele se vor împlini întotdeauna. Nimeni nu va putea opri cel mai mare Act de Milostivire pentru mântuirea omenirii. Satana nu are o astfel de putere. Fiica Mea, înșelătorul va fi nimicit, nu va supraviețui. Timpul lui este foarte scurt. Îi avertizez pe aceia care îl urmează, prin păcatele lor, că le-au mai rămas puține șanse pentru a se salva. Ei trebuie să renunțe la păcat dacă vor să se salveze. Poate că și voi, cei care mă urmați pe Mine, aveți membri de familie, sau un prieten deosebit care urmează calea păcatelor, este obligația voastră să încercați să le deschideți ochii către Adevăr.

Acum pregătiți-vă să evitați primirea semnului bestiei

Multe evenimente, care vor schimba cursul istoriei, stau să se împlinească atât pe Pământ cât și în Cer. În acest timp, pregătiți-vă. V-am spus deja că banii vor fi foarte puțini, deci încercați să vă pregătiți familiile pentru supraviețuire, ca să nu trebuiască să acceptați semnul bestiei. Vă rog, nu-Mi ignorați rugămintea.

Acum grupurile de rugăciune sunt vitale, pentru a vă proteja și a salva lumea de persecuția grupărilor politice, sistemului bancar global și așa-numitele organizații pentru drepturile omului. Țelul lor este să dețină puterea și să vă controleze, copiii Mei, deși mulți dintre voi nu vedeți asta. Însă veți vedea, cu timpul. Acest timp este aproape. Începeți să vă pregătiți pentru supraviețuire și să rămâneți în rugăciune și Eu vă voi oferi haruri deosebite pentru protecția voastră. Vă rog să nu fiți speriați, pentru că ceea ce contează este doar fidelitatea voastră față de Mine.

În timp ce Noua Ordine Mondială va prelua controlul asupra Orientului Mijlociu, vă veți mira de cât de multe țări vor fi sub controlul ei, cât de multe suflete inocente vor crede că aceste regimuri noi le oferă libertatea. Dar nu va fi așa.

Rusia și China vor declanșa un conflict

Veți observa cum Rusia și China sunt pe cale să devină a treia entitate care va declanșa un conflict. Foarte curând, aceia dintre voi care ați predat controlul asupra țării voastre unor grupări fără identitate ce vă tratează ca pe niște marionete, veți vedea cum aceste grupări sinistre de forțe politice care nu vin de la Dumnezeu, vă vor dicta cum să trăiți. Apărați-vă prin rugăciune. Eu vă voi alina suferințele în fiecare zi și în fiecare ceas. Primiți-Mă în Sfânta Euharistie și veți dobândi o putere extraordinară care să vă susțină în timpul prigoanei.

Eu, Isus Cristos, nu doresc să provoc panică în viețile voastre. Dar nici nu aș putea sta deoparte fără să vă avertizez despre aceste evenimente. Din Milostivirea Mea, vă dau încă o șansă să vă puteți pregăti: nu doar pentru bunăstarea voastră spirituală, ci și pentru modul de viată al familiei voastre. Ca să evitați luarea semnului, vă rog pregătiți-vă temeinic.

Avertismentul, fără îndoială, va îmblânzi prigoana, pentru că mulți vor fi convertiți. Acum rugați-vă, rugați-vă, pentru convertirea globală și pentru diminuarea suferințelor ce se vor desfășura în timpul guvernării lui anticrist și a falsului profet.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos am citit


79. Satana produce haos și distrugere în întreaga lume, dar zilele lui sunt numărate

Miercuri, 04 mai 2011 la ora 20:05

Multiubita Mea fiică, este foarte urgent ca întreaga lume, inclusiv aceia adormiți față de Adevărul Învățăturilor Mele, să asculte Cuvântul Meu Sfânt. În timp ce neliniștea din lume se întețește, voi... citește tot aici

Multiubita Mea fiică, este foarte urgent ca întreaga lume, inclusiv aceia adormiți față de Adevărul Învățăturilor Mele, să asculte Cuvântul Meu Sfânt. În timp ce neliniștea din lume se întețește, voi reculegeți-vă și meditați Scriptura – ce vi s-a spus despre transformările la care veți fi martori pe pământ dacă păcatul continuă.

Chiar și aceia care se îndoiesc de existența Lui Dumnezeu Tatăl Veșnic sau a Mea, Mântuitorul lor Divin, vor vedea păcatele care se comit zilnic în fața ochilor lor. Fie că fac parte din experiența voastră zilnică, fie că auziți despre ele în presă, la radio, televiziune sau pe internet, va fi greu să le ignorați. Chiar și aceia care sunt toleranți față de păcat vor fi șocați de nivelul de depravare la care sunt siliți să asiste.

Ce vedeți? Ce vă șochează cel mai mult? Violența plină de cruzime la care asistați prin intermediul televizorului în confortul căminului vostru? Crimele comise sau tolerate de guvernele voastre în numele dreptății? Sau depravarea pe care pornografia obscenă o prezintă ca artă? Sau minciunile înșelătorilor ce comit fraude în spatele sistemului legal căci își permit să-și cumpere libertatea? Sau poate ura pe care oamenii o simt față de străinii pe care îi întâlnesc pe stradă? Sau teroarea pe care cetățenii simpli o simt din cauza propriilor lor guverne? Sunt atât de multe încălcări ale Legilor lui Moise, ale celor 10 Porunci, puse in fapt acum, încât este imposibil să fie imaginate toate în același timp.

Legile și rânduiala au dispărut. Iubirea și generozitatea de care omul ar trebui să dea dovadă față de aproapele său dispar rapid. Nici slujitorii Mei sfințiți, care acționează în Numele lui Dumnezeu, nu-și mai conduc turmele.

Acest haos este cauzat de regele înșelăciunii, satana, cel rău, care depune mari eforturi pentru a-și ascunde identitatea în fața omenirii. Laș, el acționează folosindu-și puterea de a seduce. Să știți că el are puteri, pe care le folosește ca să distrugă omenirea. Întoarce oamenii unii împotriva altora, frate împotriva fratelui, vecin împotriva vecinului și totul cu un singur țel, să producă haos și distrugere în timp cât mai scurt. El nu se va opri niciodată din a-i chinui pe copiii Mei. Acceptați realitatea. Acceptați faptul că el există. Necredincioșilor, numai atunci când veți înțelege în sfârșit adevărul existenței satanei, Adevărul vă va inunda. Și acesta este că Dumnezeu, Tatăl Veșnic, există cu adevărat.

Nu uitați că zilele satanei sunt numărate. Nu-l lăsați să învingă. Rugați-vă pentru toți oamenii, ca să nu cadă în capcana urii întinse de satana pentru a-i atrage pe copiii lui Dumnezeu. El face asta nu numai din ură față de voi, ci și din ura simțită împotriva Mea, Isus Cristos și împotriva Tatălui Veșnic. Nu se va liniști până când nu va produce cea mai mare distrugere posibilă.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă ca puterea lui să slăbească. Rugați-vă în special Rozarul Maicii Domnului, pentru că aceasta este rugăciunea care îl va zdrobi pe satana.

Când Eu voi reveni pe Pământ, să nu uitați că există un singur drum care duce spre Veșnicie și acela este drumul pe care voi trebuie să mergeți spre Mine.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos am citit


80. Ororile răstignirii Mele nu sunt dezvăluite oamenilor așa cum ar trebui

Sâmbătă, 07 mai 2011 la ora 09:50

Iubita Mea fiică, acum trebuie să iei Crucea Mea și să Mă ajuți să o port pe acel drum pe care l-am trasat pentru tine. Prețioasa Mea fiică, cât de mult ai suferit săptămânile trecute. Eu am permis acest... citește tot aici

Iubita Mea fiică, acum trebuie să iei Crucea Mea și să Mă ajuți să o port pe acel drum pe care l-am trasat pentru tine. Prețioasa Mea fiică, cât de mult ai suferit săptămânile trecute. Eu am permis acest lucru pentru că te-a adus mai aproape de Inima Mea Sacră.

Multe suflete sunt chemate să răspândească mesajele Mele în toată lumea. Însă doar purificarea voluntară din partea unui suflet va determina calitatea discernământului său. Altfel spus, dacă sufletul pe care Eu l-am ales să comunice Cuvântul Meu este curat, atunci Mesajele vor avea un impact mai mare. Ele vor lăsa o impresie mai îndelungată asupra sufletului. Ele vor fi pline de compasiune, dar vor revela Adevărul Învățăturilor Mele în format direct.

Eu nu am timp pentru amabilitățile pe care le așteaptă omul, care vrea să audă Cuvântul Meu într-un anumit mod – într-o versiune atenuată. Chiar Pătimirea Mea pe Cruce și atrocitățile comise de oameni în timpul Răstignirii Mele nu au fost revelate lumii în felul în care ar fi trebuit. Atât de puțini dintre voi, copiii Mei, înțelegeți tratamentul îngrozitor la care am fost supus Eu, Salvatorului vostru Divin, de mâna omului. Acest tratament este evident și astăzi, când sunt batjocorit, ridiculizat, blestemat, ignorat și făcut de rușine. Moartea Mea a pregătit drumul pentru ca sufletele voastre să fie salvate de la pieire. Acest fapt este valabil și astăzi. Nu aruncați acest Dar al salvării, pentru că fără să acceptați Adevărul nu puteți fi salvați.

Ascultați: Eu sunt Adevărul. Eu sunt cheia salvării voastre. Pe patul de moarte, chiar dacă M-ați ignorat pe Mine, Învățăturile Mele, sau ați negat Existența Mea, întoarceți-vă către Mine și cereți Mântuirea. Niciodată nu este târziu să vă întoarceți la Mine și să Mă rugați să vă țin de mână și să vă conduc spre Împărăția Tatălui Meu. Însă veți putea face asta doar în timpul vieții voastre aici pe Pământ. Este singura voastră șansă ca să vi se ofere Viața Veșnică. După aceea va fi prea târziu.

Iubitul vostru Mântuitor Divin, Isus Cristos am citit