Au fost găsite 1334 mesaje conform filtrelor de căutare.

1276. Mama Mântuirii: Am un mesaj pentru Clerul Romano-Catolic

Vineri, 21 noiembrie 2014 la ora 16:15

Eu sunt Imaculata Fecioara Maria, Mama lui Dumnezeu – Mama Mântuirii. Astăzi eu am un mesaj pentru Clerul Romano-Catolic și vin la voi din partea Preaiubitului meu Fiu, Isus Cristos.

Eu fac apel la toți... citește tot aici

Eu sunt Imaculata Fecioara Maria, Mama lui Dumnezeu – Mama Mântuirii. Astăzi eu am un mesaj pentru Clerul Romano-Catolic și vin la voi din partea Preaiubitului meu Fiu, Isus Cristos.

Eu fac apel la toți slujitori sfințiți ai Fiului meu, care Îl servesc pe El în aceste timpuri de mari încercări în Biserică. Voi sunteți avangarda Preasfintelor Sale Sacramente și ați fost chemați de Fiul meu ca să-L slujiți pe El în salvarea tuturor sufletelor și din acest motiv voi aveți o mare responsabilitate față de El. Datoria voastră trebuie să fie întotdeauna aceea de a-L sluji pe Fiul meu și Trupul Său – Biserica Sa – și de a asigura loialitatea față de Preasfântul Său Cuvânt în toate timpurile.

De acum încolo vor urma timpuri de mare suferință și persecuție iar voi trebuie să vă pregătiți pentru acest lucru acum. În viitor credința voastră va fi testată până la limitele ei și veți fi obligați să fiți de acord să depuneți un nou jurământ, în care vi se va cere să arătați supunere față de o doctrină nouă, care nu va fi de la Fiul meu.

Aceia dintre voi care vor recunoaște falsa doctrină, atunci când aceasta vă va fi prezentată, nu trebuie să i se supună. Când sunteți instruiți să adaptați și să modificați Preasfintele Sacramente voi trebuie să fugiți. Biserica Fiului meu urmează să fie testată peste limita ei de rezistență. Aceia dintre voi care s-ar putea debarasa de Adevăr în favoarea noii doctrine modificate – despre care ei vă vor spune că e necesar să se adapteze nevoilor omului – să știți că aceasta va fi o mare trădare a Cuvântului lui Dumnezeu.

Ca urmare a Sfintelor voturi pe care le-ați depus ca să-L slujiți pe Fiul meu, voi aveți o datorie față de copiii lui Dumnezeu, aceea de a-i hrăni cu Trupul și Sângele Fiului meu, Isus Cristos. Cu toate acestea, va veni o vreme când veți fi obligați să modificați Sfânta Jertfă a Liturghiei. Unii dintre voi veți ști pe loc că se comite o mare greșeală și de aceea trebuie să întoarceți spatele.

Voi trebuie să continuați să hrăniți sufletele celor care se bazează pe voi ca să-i hrăniți cu Preasfânta Euharistie. Dacă rămâneți loiali Fiului meu și continuați să îi serviți pe copiii lui Dumnezeu, așa cum este datoria voastră, voi Îl veți sluji pe El cu mare demnitate.

Eu vă cer să vă rugați Preasfântul Meu Rozar zilnic ca să vă dea puterea de care aveți nevoie și să vă protejeze împotriva satanei, fiindcă acele timpuri care urmează și aproape că sunt asupra voastră, vor deveni insuportabile. Păstrând în permanență Pecetea Dumnezeului celui Viu aproape de voi, veți primi o Protecție suplimentară împotriva celui rău.

Vor fi mulți preoți dintre voi care nu vor găsi curajul de a susține Cuvântul lui Dumnezeu, însă voi niciodată nu trebuie să vă temeți să arătați loialitate Fiului meu. Pentru că dacă Îl trădați pe Fiul meu, voi veți trage după voi suflete inocente care involuntar se vor trezi induse în eroare și duse într-o teribilă întunecime.

Satana a pătruns în Biserica Fiului meu de ceva vreme dar de fiecare dată când haosul și confuzia pe care le-a provocat au devenit insuportabile, acestea au fost risipite datorită credinței prea iubiților slujitori sfințiți ai Fiului meu. Acum când credința multor preoți a fost slăbită și în unele cazuri complet distrusă, porțile iadului s-au deschis și vă paște un mare pericol.

Niciodată să nu fiți tentați să renunțați la ceea ce Fiul meu v-a învățat. Fiul meu nu s-a schimbat. Cuvintele Lui rămân săpate în Stânca pe care a fost construită Biserica Sa. Sacramentele Sale aduc sufletelor Lumina de care acestea au nevoie pentru a susține viața. Dacă voi Îl trădați pe Fiul meu, voi distrugeți însăși viața, pentru că fără Prezența Fiului meu lumea nu ar mai exista astăzi.

Binecuvântați sunt cei care Îl iubesc pe Fiul meu cu adevărat, pentru că ei vor fi cei care vor conduce prin exemplul lor.

Preaiubita voastră Mamă,
Mama Mântuirii am citit


1275. Mama Mântuirii: Lăsați-mă să aduc iubire și alinare celor îndurerați

Miercuri, 19 noiembrie 2014 la ora 14:47

Iubiții mei copilași, permiteți-mi să aduc iubire și alinare celor îndurerați și mai ales celor care suferă de boli îngrozitoare.

Eu vă aduc mari Binecuvântări de la Fiul meu Isus Cristos, care dorește... citește tot aici

Iubiții mei copilași, permiteți-mi să aduc iubire și alinare celor îndurerați și mai ales celor care suferă de boli îngrozitoare.

Eu vă aduc mari Binecuvântări de la Fiul meu Isus Cristos, care dorește să ajungă la aceia dintre voi care suferă în acest fel. El vă va ajuta pe voi, cei care sunteți devastați de suferințe fizice, umplându-vă cu Sfânta Sa Prezență. El vă cere să vă adresați Lui în ceasul nevoii voastre și să Îl implorați să vă aducă pace și calm.

Vă rog să îi cereți Fiului meu să vă cuprindă în Brațele Sale și să vă apere de durere. Cereți-i Lui să ia pe Umerii Săi suferința voastră, iar El vă va ajuta. Fiul meu va interveni în multe moduri pentru a dovedi lumii că El vă vorbește prin aceste mesaje.

Tuturor celor care cer vindecarea sufletului, ca și a trupului, și care recită Rugăciunea (94) a Cruciadei de Rugăciune – Fiul meu va răspunde acelor suflete, prin cei pe care îi alege, ca să împlinească Voia Sa Sfântă.

Nu trebuie să vă pierdeți niciodată speranța, pentru că atunci când vă încredeți pe deplin în Fiul meu, El întotdeauna va răspunde la strigătul vostru de ajutor.

Rugăciunea (94) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru vindecarea minții, a trupului și a sufletului

O Isuse drag, mă prosternez înaintea Ta ostenit, bolnav, în suferință și cu dorul de a-Ți auzi Glasul. Lasă-mă să fiu atins de Prezența Ta Divină, astfel încât Lumina Ta Dumnezeiască să inunde mintea, trupul și sufletul meu. Am încredere în Milostivirea Ta. Îți încredințez toată durerea și suferința mea și Te rog să-mi dăruiești harul de a mă încrede în Tine, ca Tu să mă poți vindeca de această durere și întunecime, astfel încât să pot deveni din nou întreg, să urmez Calea Adevărului și să Te las să mă conduci la viața din Noul Paradis. Amin.

Iubita voastră Mamă,
Mama Mântuirii

Rugăciunea (94) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru vindecarea minții, a trupului și a sufletului

O Isuse drag, mă prosternez înaintea Ta ostenit, bolnav, în suferință și cu dorul de a-Ți auzi Glasul. Lasă-mă să fiu atins de Prezența Ta Divină, astfel încât Lumina Ta Dumnezeiască să inunde mintea, trupul și sufletul meu. Am încredere în Milostivirea Ta. Îți încredințez toată durerea și suferința mea și Te rog să-mi dăruiești harul de a mă încrede în Tine, ca Tu să mă poți vindeca de această durere și întunecime, astfel încât să pot deveni din nou întreg, să urmez Calea Adevărului și să Te las să mă conduci la viața din Noul Paradis. Amin. am citit


1274. În curând, Creștinii vor deveni asemeni păgânilor

Marți, 18 noiembrie 2014 la ora 12:18

Mult iubita Mea fiică, Glasul Meu este unicul Glas care se va auzi în cele patru colțuri ale lumii, pentru că Eu pregătesc omenirea pentru marele asalt. Voi puteți auzi multe voci din gurile falșilor... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, Glasul Meu este unicul Glas care se va auzi în cele patru colțuri ale lumii, pentru că Eu pregătesc omenirea pentru marele asalt. Voi puteți auzi multe voci din gurile falșilor vizionari și profeți dar niciuna nu va străpunge sufletele voastre precum Flacăra Duhului Sfânt.

Voi trebuie să vă păziți de vocile spiritualismului fals care nu vine de la Dumnezeu, dar care va fi resimțit în diferite părți ale lumii. Influența spiritelor rele va fi văzută în războaiele terorismului, când voci dulci care promovează ideologii greșite vor încerca să justifice atrocitățile nelegiuite pe care ei le vor înfăptui în Numele lui Dumnezeu.

În curând, în Casele care Mă onorează se vor auzi voci care vor promova păgânismul, iar ei vor desacraliza Altarele Mele. Acele voci, care vin de la spiritul răului, vor fi considerate ca interpretări fascinante ale aspirațiilor oamenilor, care caută deplinătatea în viața lor. Ei vor striga, vor lăuda zei falși, vor distruge sufletele celor vulnerabili și vor huli împotriva Mea. Acestea sunt sufletele care Mă mânie cel mai tare, pentru că ele sunt foarte convingătoare și vor provoca o mare confuzie. Ele vor fi ca un magnet, atrăgând mulți Creștini departe de Mine.

Dușmanii Mei vor face ca poporul Meu să devină orb față de Adevăr și în curând Creștinii vor deveni asemeni păgânilor. Eu voi fi dat afară, aruncat în șanț ca un cerșetor și ușile Bisericii Mele Îmi vor fi trântite în Față. Iar când voi bate la ușă, aceasta va fi înțepenită din interior de către cei care pretind că vin de la Mine.

Eu v-am avertizat despre aceste zile și ele vor veni curând asupra voastră. Vă spun din nou, Cuvintele Mele sunt Sacrosancte. Acestea sunt cele din urmă mesaje din Cer și sunt date unei lumi care este pe cât de indiferentă față de Mine, pe atât de nerecunoscătoare.

Treziți-vă și priviți Adevărul în față. Există un singur Domn. Nu-Mi puteți rămâne loiali Mie dacă slujiți la mai mulți stăpâni.

Al vostru Isus am citit


1273. Mama Mântuirii: Cu cât vă rugați mai mult, cu atât mai puternică va fi relația voastră cu Dumnezeu

Luni, 17 noiembrie 2014 la ora 19:20

Dragii mei copii, pentru marea majoritate a oamenilor nu este ușor să se roage. Pentru cei cu credință puțină, poate fi o sarcină dificilă și mulți nu înțeleg rostul rugăciunii sau de ce este ea impor... citește tot aici

Dragii mei copii, pentru marea majoritate a oamenilor nu este ușor să se roage. Pentru cei cu credință puțină, poate fi o sarcină dificilă și mulți nu înțeleg rostul rugăciunii sau de ce este ea importantă.

Când sunteți într-o relație de iubire cu o altă persoană este important să vorbiți unul cu celălalt. Fără comunicare, relația se va împotmoli până când eventual chiar va muri. Același lucru e valabil și când comunicați cu Dumnezeu. Voi nu-L puteți vedea, nici atinge sau simți, însă dacă vorbiți cu El, Dumnezeu vă va răspunde. Atât de mare este misterul Divinități lui Dumnezeu. În timp, cei care Îi vorbesc lui Dumnezeu, prin Fiul Său Preaiubit, Isus Cristos, vor construi o legătură puternică.

Copii, atunci când îl chemați pe Fiul meu, cu cuvintele voastre, El aude fiecare strigăt de durere și fiecare cerere pe care i le adresați. Continuând să vorbiți cu Fiul meu, în felul vostru, după un timp veți ști că El vă aude. Acele suflete care strigă după milostivire, fie pentru sufletele lor fie pentru salvarea altora, vor primi întotdeauna Daruri speciale din Cer.

Rugăciunea nu este ceva complicat. Este la fel de simplu ca și cum v-ați adresa cuiva pe care îl iubiți. Iar când iubiți pe cineva puteți fi siguri că Dumnezeu este prezent, pentru că El este Iubire. Când iubiți pe cineva cu adevărat, in inima voastră există mereu încrederea. Dacă Îl iubiți pe Fiul meu atunci trebuie să vă încredeți în El. Dacă aveți încredere în El atunci știți că El vă va aștepta mereu, cu iubire și duioșie. El se bucură atunci când voi vă adresați Lui, pentru că El va face totul ca să vă aducă Pacea și Mângâierea Sa.

Niciodată nu trebuie să fiți reticenți să vorbiți, prin rugăciune, cu Fiul meu. El tânjește după compania voastră și în curând nu veți mai avea nici un dubiu cu privire la Existența Sa. Cu cât vă rugați mai mult, cu atât mai puternică va fi relația voastră cu Dumnezeu. Cei binecuvântați cu o astfel de iubire profundă și respectuoasă față de Fiul meu vor avea insuflată în sufletele lor o pace pe care nici o suferință de pe acest pământ nu o va putea tulbura.

Rugați-vă zilnic. Vorbiți cu Fiul meu în timpul activităților voastre zilnice. Cereți-mi mie să vă aduc și mai aproape de Fiul meu. Și, când veți dori să-L iubiți și mai mult, eu Îi voi cere să vă binecuvânteze. A-L iubi pe Dumnezeu într-o profundă intimitate este un Dar de la Dumnezeu pe care numai printr-o rugăciune stăruitoare îl puteți obține.

Preaiubita voastră Mamă,
Mama Mântuirii am citit


1272. Niciodată Dumnezeu nu ar dicta o altă doctrină, pentru că El a dat lumii Cuvântul Său

Duminică, 16 noiembrie 2014 la ora 20:10

Mult iubita Mea fiică, satana este regele minciunilor, maestrul înșelăciunii și el bântuie liber pe pământ, devorând suflete în fiecare secundă. Puterea lui este sporită de faptul că cei mai mulți oameni... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, satana este regele minciunilor, maestrul înșelăciunii și el bântuie liber pe pământ, devorând suflete în fiecare secundă. Puterea lui este sporită de faptul că cei mai mulți oameni nu cred că el există. El a luat în stăpânire inimile și sufletele oamenilor și iată cum lucrează el.

El le spune minciuni celor pe care îi infestează, pentru a-i încuraja să păcătuiască. El va convinge sufletul că păcatul este inofensiv și că este acceptabil să comită orice păcat care se asociază în mod special cu el. Aceste păcate includ justificarea oricărui act reprobabil asupra trupului, inclusiv promiscuitatea sexuală; imoralitatea; desfrâul și decadența. Când corpul uman este folosit ca instrument pentru a comite astfel de acte, care sunt rușinoase în Ochii lui Dumnezeu, veți ști că acesta este un semn al influenței satanice.

Când cel rău influențează sufletele celor din Biserica Mea desemnați să îndrume spiritual sufletele, făcându-le să încurajeze acceptarea păcatului, el face aceasta într-un mod foarte viclean. Veți fi admonestați pentru că îl judecați pe cel păcătos, dar niciun cuvânt nu va fi rostit pentru a condamna ceea ce este păcat în Ochii lui Dumnezeu.

Când satana vrea să distrugă dragostea, el va face aceasta aducând discordie în relațiile omenești; el va crea ură în inimile oamenilor, umplându-le capul cu minciuni, ceea ce îi va încuraja pe oameni să se lupte între ei în conflicte și în război. El ispitește omul prin influența altor suflete, care au cedat deja tentațiilor lui.

Minciunile, blasfemiile și ura – sunt mijloacele prin care satana lucrează pentru a răspândi infestarea sa. El ademenește sufletele într-o falsă liniștire, atunci când un om spune altuia că păcatul nu este împotriva Legilor lui Dumnezeu, pentru că el este un lucru natural. Din această cauză, copiii lui Dumnezeu cad într-o stare de confuzie, pentru că legile date de El au fost răsturnate și oamenii sunt nehotărâți asupra direcției pe care să o urmeze.

Nu aveți decât o singură variantă. Citiți Preasfânta Biblie și reamintiți-vă Adevărul. El este acolo și poate fi citit, negru pe alb. Dacă acceptați Adevărul conținut în Sfânta Carte a Tatălui Meu și credeți că El a dictat lui Moise Cele Zece Porunci, atunci niciodată nu trebuie să acceptați vreo altă doctrină.

Niciodată Dumnezeu nu ar dicta o altă doctrină, pentru că El a dat lumii Cuvântul Său. Nimic din acesta nu poate fi schimbat. Omul care îndrăznește să îl schimbe, pentru a se potrivi vieții celor păcătoși, se va face vinovat de un păcat teribil și va suferi pentru acest afront adus Duhului Sfânt.

Al vostru Isus am citit


1271. Mama Mântuirii: Dacă nu cereți, atunci cum să vă poată ajuta Fiul meu?

Duminică, 16 noiembrie 2014 la ora 14:20

Dragii mei copilași, în aceste vremuri de durere și suferință trebuie să mă chemați mereu pe mine, Măicuța voastră, ca să ajut la ușurarea tulburărilor voastre, indiferent cât de dificile sunt problemele... citește tot aici

Dragii mei copilași, în aceste vremuri de durere și suferință trebuie să mă chemați mereu pe mine, Măicuța voastră, ca să ajut la ușurarea tulburărilor voastre, indiferent cât de dificile sunt problemele voastre.

Amintiți-vă că dacă eu prezint în fața Fiului meu cererea voastră specială și dacă ea cuprinde o solicitare pentru salvarea sufletului – al vostru sau al altcuiva, atunci El va răspunde întotdeauna rugăminții mele. Dacă cereți o binecuvântare specială sau o vindecare, atunci eu voi interveni întotdeauna în numele vostru. Nicio cerere nu va fi ignorată și, dacă așa va fi Voia lui Dumnezeu, rugăciunile voastre vor fi ascultate. Nu există niciun suflet de pe pământ care să nu poată cere ajutorul Fiului meu dacă rugămintea către El este pentru mântuire.

Fiul meu va face concesii deosebite pentru fiecare suflet pentru care vă rugați. Milostivirea Sa este mare, și Iubirea Sa este fără margini. Niciodată să nu vă fie teamă să vă adresați Lui ca să cereți Milostivirea Sa. Rugăciunea, iubiții mei copilași, este un foarte puternic mod prin care să câștigați Mila lui Dumnezeu. Nicio singură rugăciune nu este vreodată ignorată. Dar, dacă nu cereți, atunci cum să vă poată ajuta Fiul meu?

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă cu cuvintele voastre, căci Dumnezeu vă va răspunde întotdeauna.

Mama voastră iubită,
Maica Mântuirii am citit


1270. Păgânii, care ocolesc Adevărul, vor pătrunde în Casa Mea

Sâmbătă, 15 noiembrie 2014 la ora 10:22

Mult iubita Mea fiică, să se știe că oricine respinge Cartea Apocalipsei neagă Cuvântul lui Dumnezeu. În această Carte este cuprins Adevărul, și orice om care elimină părți din el, care neagă profețiile... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, să se știe că oricine respinge Cartea Apocalipsei neagă Cuvântul lui Dumnezeu. În această Carte este cuprins Adevărul, și orice om care elimină părți din el, care neagă profețiile prezise sau adaugă ceva în plus, sub orice formă ar face-o, va fi aruncat în pustie.

Adevărul vă conduce spre mântuire iar calea spre Noul Paradis duce la Mine. Doar prin Mine, Isus Cristos, Fiul Omului, i se va da omului mântuirea. Eu sunt Calea și Lumina. Doar prin Mine și acceptând Cine Sunt Eu veți putea voi vedea Lumina lui Dumnezeu. Nu există nici o altă cale. Urmați orice altă cale pe care o alegeți, dar niciuna nu vă va conduce la Dumnezeu.

Dacă sunteți ai Mei, trebuie să vă cinstiți frații și surorile prin iubire, bunătate și răbdare. Nu trebuie să îi judecați pe alții pentru convingerilor lor religioase. Trebuie să îi iubiți așa cum îi iubesc și Eu. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să îmbrățișați crezul lor sau să-i venerați, pentru că dacă faceți acestea vă lepădați de Mine. Nu puteți sluji la doi stăpâni. Niciodată nu trebuie să mă insultați arătând supunere față de dumnezei falși și dându-le prioritate lor față de Mine.

Ziua în care veți aduce omagiu dumnezeilor falși sub Acoperișul Meu, va fi ziua în care Eu voi lua cu asalt Templul Meu și voi distruge tot ce este în el. Cât de călduță este credința unora dintre slujitorii mei care se străduiesc să impresioneze poporul și să caute adulare. Cât de puțin respect Îmi este arătat în propria Mea Casă, unde tot ceea ce v-am dat Eu este aruncat la o parte cu indiferență, până când, în final, nimic din Mine nu va mai rămâne în Biserica Mea.

Voi, iubiții Mei discipoli și slujitori sfințiți, care rămâneți fideli Cuvântului, veți avea de dus o povară grea. Va trebui să îndurați durerea și dezonoarea atunci când veți asista la sacrilegiile, ereziile și practicile oculte. În timp ce multe dintre aceste sacrilegii aduse Trupului Meu Sfânt vor fi ascunse în mod ingenios, cei ce dispun de un real discernământ vor fi șocați, dar fără putere, atunci când aceste lucruri se vor întâmpla. Atât de mare va fi înșelăciunea care se va propaga din fiecare crăpătură, încât ar fi nevoie de o armată de două mii de oameni pentru a-i opri acești impostori de la săvârșirea răului.

Acești impostori sunt conduși de cei care nu vin de la Mine. Ei au invadat Trupul Meu, prin mijloace necinstite, și le-a trebuit o lungă perioadă de timp până ce, în cele din urmă, să poată confisca în întregime Biserica Mea. În curând acțiunile lor vor fi văzute, de către cei binecuvântați cu darul Duhului Sfânt, drept ceea ce sunt ele.

Păgânii, care ocolesc Adevărul, vor pătrunde în Casa Mea, unde vor fi întâmpinați cu brațele deschise. Vi se va spune că trebuie să arătați iubire pentru toți copiii lui Dumnezeu – pentru a-i face să tacă pe cei care li s-ar putea opune. Foarte puțini oameni Mă vor apăra pe Mine, Isus Cristos, iar cei care vor îndrăzni să se opună acestor ceremonii blasfemiatoare, care se vor oficia pe aceleași altare care găzduiesc Preasfânta Mea Euharistie, vor fi reduși la tăcere.

Dușmanii mei pot să confiște Casa Mea, dar nu și Biserica Mea, deoarece toți creștinii din întreaga lume alcătuiesc Biserica Mea. Credincioșii, cei care vor refuza să se lepede de Cuvântul lui Dumnezeu și care nu vor accepta nicio manipulare a Cuvântului Sfânt al lui Dumnezeu, vor menține Biserica Mea de pe pământ. Nimic nu o va birui.

Al vostru, Isus am citit


1269. Singurul obiectiv al revelațiilor private este să salveze suflete

Joi, 13 noiembrie 2014 la ora 23:20

Mult iubita Mea fiică, Dumnezeu, prin revelațiile private, oferă copiilor Lui o mai bună înțelegere a ceea ce este cuprins în Sfânta Scriptură. Dacă Dumnezeu decide să le dea copiilor Lui Daruri speciale... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, Dumnezeu, prin revelațiile private, oferă copiilor Lui o mai bună înțelegere a ceea ce este cuprins în Sfânta Scriptură. Dacă Dumnezeu decide să le dea copiilor Lui Daruri speciale, atunci e Dreptul Lui să facă aceasta. Dacă n-ar fi fost asemenea Daruri precum Sfântul Rozar, atunci sufletele ar fi pierdute pentru El.

Voi, iubiții Mei discipoli, trebuie să înțelegeți că singurul obiectiv al revelațiilor private este să salveze suflete prin convertire. Rugăciunile sunt mereu parte a revelațiilor private și astfel voi veți ști că ele vin din Cer.

Voi nu trebuie neapărat să Mă ascultați acum pentru că tot ceea Dumnezeu a dorit să știți voi este conținut în Preasfintele Evanghelii. Din păcate, foarte puțini dintre discipolii Mei au înțeles învățăturile conținute în ele. Adevărul este cuprins atât în Vechiul cât și în Noul Testament. Mereu a existat dorința lui Dumnezeu de a interveni în lume revelând sufletelor alese Adevărul, cu scopul de a determina o mai bună înțelegere a ceea ce este necesar pentru a vă salva sufletul. Aceasta este, de asemenea, și o modalitate prin care El îi avertizează pe copiii Săi atunci când sunt induși în eroare de dușmanii Lui.

Cartea Tatălui Meu conține Adevărul și acesta nu poate fi niciodată completat sau corectat. Nu poate fi nici modificat în vreun fel. E Datoria Mea, acum, să fac cunoscut conținutul Cărții Apocalipsei pentru a vă ajuta să înțelegeți că fiecare profeție cuprinsă în ea se va împlini pentru că așa a fost lăsat Cuvântul.

Conținutul acestei Cărți e dificil de citit pentru că prezice ultima trădare a Mea, Isus Cristos, venită din partea celor care pretind că ei conduc Biserica Mea. Fie ca Adevărul să se facă auzit, pentru că el este scris, iar ceea ce e scris de Dumnezeu este sacrosanct.

Al vostru Isus am citit


1268. Am fost considerat a fi un om rău și un profet fals și ca atare M-au biciuit

Joi, 13 noiembrie 2014 la ora 11:10

Mult iubita Mea fiică, Eu îți revelez astăzi unul dintre cele mai mari mistere ale timpurilor din urmă.

Înșiruirea evenimentelor care duc la ziua cea de pe urmă este asemănătoare cu Răstignirea Mea, care... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, Eu îți revelez astăzi unul dintre cele mai mari mistere ale timpurilor din urmă.

Înșiruirea evenimentelor care duc la ziua cea de pe urmă este asemănătoare cu Răstignirea Mea, care va fi retrăita etapă cu etapă, până în ziua în care Eu voi veni, din nou, pentru a salva lumea.

Când am fost în Grădina Ghetsimani eram părăsit, singur și copleșit de durere, pentru că foarte puțini au crezut că am spus Adevărul. Iubirea Mea pentru Tatăl Meu M-a susținut, dar Dragostea Mea pentru umanitate a însemnat că Eu am acceptat, deși cu un imens efort, chinul pe care l-am îndurat din mâna satanei, inclusiv tortura fizică și psihică.

Cât de mult am suferit în acea Grădină! Cât L-am implorat pe Tatăl Meu să-Mi aducă ușurare! Cât de zdrobită a fost Inima Mea când cel rău mi-a arătat cum se va sfârși lumea. El M-a chinuit, a râs de Mine, M-a scuipat și M-a batjocorit când Mi-a arătat sufletele dușmanilor Mei care într-o zi vor spune lumii că ei slujesc Biserica Mea. Acest lucru a fost ca și cum i-ar fi arătat pe iubiții Mei apostoli trădându-Mă și apoi jurând fidelitate satanei. El Mi-a arătat sufletele credincioșilor ale căror voci vor fi considerate ca fiind ale unor fanatici radicaliști și care vor fi acuzați de crime îngrozitoare. I-am văzut pe cei care declarau că Mă reprezintă pe Mine, persecutându-i pe prooroci și pe vizionari, și i-am văzut și pe cei care încercau chiar să-i distrugă. A trebuit să îndur o mare întunecime când am văzut că lumea în care am locuit odată, nu numai că va deveni oarbă referitor la Cine Sunt Eu, dar nici măcar nu i se va pomeni vreodată despre Mine.

Am fost aruncat la pământ, pus cu Fața în noroi, lovit, biciuit și cu hainele sfâșiate – de către satana. El M-a chinuit, dincolo de puterea Mea omenească de rezistență și până la limita maximă de suferință a trupului fizic. În ciuda acestui fapt, Mi s-a dat puterea de a continua să îndur inevitabila Mea Răstignire, care Mă îngrozea. Cu toate acestea, Iubirea Mea pentru om a înlocuit frica Mea omenească.

Slujitorii Mei sfințiți care vor refuza să Mă trădeze vor suferi o izolare similară. Ei vor cădea în dizgrație și vor fi dați deoparte. Izolarea lor nu va fi condamnată de Biserica Mea din cauza fricii care va sălășui în ea.

Când Eu am fost biciuit, cei care au înfăptuit cele mai crude și josnice acte asupra Trupului Meu, s-au bucurat. Am fost considerat a fi un om rău și un profet fals și ca atare M-au biciuit. Ei s-au lăudat cu sfințenia lor, cu dreptatea și cunoștințele lor legat de Sfintele Scripturi, în timp ce agresau Trupul Meu. Ei nu au putut accepta profeția că Mesia al lor va veni ca să-i salveze. Cei care vor proclama a Doua Mea Venire vor îndura același tratament.

Când M-au dezbrăcat, ei au vrut să Mă umilească și mai mult și astfel M-au îmbrăcat într-o zdreanță roșie care nu Mă acoperea aproape deloc, pentru a profana și mai mult Trupul Meu. Dar atunci când au înfipt spinii, ca niște ace, în Capul Meu, ei au declarat că Fiul Omului era un impostor și de aceea nu merita să fie acceptat. Ei Mi-au scos Ochiul din orbită, dar durerea era fără importanță în comparație cu ceea ce declarau ei, că nu Mă acceptau ca Salvatorul copiilor lui Dumnezeu.

Curând, toate aceste lucruri urmează să fie din nou puse în practică atunci când Eu, Isus Cristos, Capul Bisericii Mele, voi fi îndepărtat și Coroana Mea Îmi va fi luată. Un conducător fals, anticristul, Mă va înlocui pretinzând a fi Capul Meu dar, spre deosebire de Mielul Sacrificat, el va purta o coroană sclipitoare de aur. Dedesubtul acestei fațade se va afla un miez putred, și, împreună cu minciunile, falsitățile, blasfemiile și ereziile care se vor revărsa din gura sa, el va prezenta totul ca și cum ar fi mierea care curge dintr-un stup de albine. Să nu vă faceți iluzii, fiara va avea o înfățișare frumoasă, cu voce mângâietoare și plăcută, cu comportament impunător. El va fi arătos și atrăgător, dar din gura sa se va revărsa veninul care vă va otrăvi sufletele.

Când Îmi duceam Crucea, Eu nu am putut face aceasta de unul singur. Era atât de grea încât nu puteam face decât un singur pas o dată și mergeam foarte încet. Trupul Meu era sfâșiat în multe locuri și din cauza pierderii de Sânge am leșinat de multe ori, atât de slăbit eram. Eram orbit la un ochi și spinii de pe Capul Meu făceau ca Sângele care se scurgea din Rănile Mele, să trebuiască să fie șters încontinuu de către cei care mergeau alături de Mine. Altfel nu aș fi putut să mai fac niciun pas înainte.

Același lucru va fi adevărat despre Rămășița Bisericii Mele, ultimul refugiu al Trupului Meu. Ei vor mărșălui, așa cum am făcut și Eu, cu o cruce grea pe umeri, dar în ciuda durerii, abuzului, suferinței și pierderii de sânge, ei vor rezista până la sfârșit. Pentru că Sângele Meu Prețios se va revărsa peste sufletele lor împreună cu Propria Mea Suferință – Propria Mea Răstignire. Și, în ziua în care nu se vor mai ține Sacrificiile Zilnice ale Liturghiei, Prezența Mea se va stinge. Când va veni acea zi în care Trupul Meu – Biserica Mea pe pământ – va fi în cele din urmă distrusă, crucificată și profanată, totul se va schimba pentru totdeauna.

Ceea ce susține viața este Trupul Meu, Biserica Mea, cât încă ea mai trăiește în lume. Dar când va fi distrusă, viața așa cum o cunoașteți va lua sfârșit. Când Biserica Mea va fi trădată, sacrificată și desființată, la fel ca Răstignirea Mea, aceasta va marca sfârșitul timpului.

Al vostru Isus am citit


1267. Viața voastră pe Pământ este un test al iubirii voastre față de Mine

Miercuri, 12 noiembrie 2014 la ora 23:45

Preaiubita Mea fiică, este normal pentru oameni să se teamă de necunoscut și acesta este motivul pentru care ei se tem de moarte. În mintea omului, moartea este unul dintre cele mai înspăimântătoare... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică, este normal pentru oameni să se teamă de necunoscut și acesta este motivul pentru care ei se tem de moarte. În mintea omului, moartea este unul dintre cele mai înspăimântătoare lucruri deoarece mulți sunt orbi la Promisiunea Mea despre Viața Veșnică. Dacă ar vedea Împărăția Mea Glorioasă, moartea nu ar avea nici o putere asupra lor.

Eu întâmpin cu bucurie toate sufletele în Împărăția Mea. Eu nu rezerv locuri doar pentru cei sfinți și cei aleși, deși ei au un loc special în Împărăția Mea. Eu îi primesc cu bucurie pe toți păcătoșii, inclusiv pe cei care au comis păcate îngrozitoare, pentru că Eu sunt în primul rând un Dumnezeu al Marii Iubiri. Eu voi primi bucuros pe oricine Mă cheamă cu dorința de reconciliere și pocăință. Odată ce se întâmplă aceasta înainte de momentul morții, fiecare suflet va fi salutat de către Mine și Eu îl voi îmbrățișa.

Singura barieră dintre sufletul omului și Împărăția Mea este păcatul mândriei. Omul mândru, deși poate se rușinează de păcatul său, se va strădui întotdeauna să-l justifice în vreun fel oarecare. Eu acum îi spun: Două rele nu fac să fie bun un lucru rău. Omul mândru va pierde prea mult timp cugetând dacă el are sau nu nevoie să fie mântuit de către Mine. Dar moartea poate surveni într-o clipită și chiar când este cel mai puțin așteptată. Omul care este fără mândrie va cădea dinaintea Mea și Mă va implora să-l iert, și va fi înălțat.

Nu vă temeți de moarte, pentru că ea este o ușă care duce către Împărăția Mea. Tot ceea ce vă cer este să vă pregătiți pentru acea zi trăindu-vă viața așa cum v-am învățat Eu. Eu nu vă cer să opriți toate responsabilitățile voastre zilnice. Voi aveți o datorie față de alții; când Mă urmați pe Mine, nu trebuie niciodată să simțiți că trebuie să vă izolați de cei pe care îi iubiți. Eu vreau ca voi să vă iubiți familiile și prietenii și să le oferiți timpul de care au ei nevoie, pentru a fi siguri că iubirea unora față de ceilalți este exprimată în mod deschis. Iubiți pe toată lumea, așa cum vă iubesc Eu. Faceți aceasta prin modul în care îi tratați pe oameni; prin timpul pe care îl petreceți trăind în armonie cu ceilalți; prin ceea ce spuneți altora despre ei și prin modul în care îi ajutați pe cei care nu se pot ajuta singuri. Viața voastră pe pământ este un test al iubirii voastre față de Mine. Vă arătați iubirea față de Mine prin iubirea pe care o arătați celorlalți, inclusiv celor care vă blestemă.

Este important ca întotdeauna să vorbiți cu Mine zilnic, chiar dacă numai pentru câteva minute. În timpul acelor minute Eu vă binecuvântez. Vă rog să nu permiteți niciodată ca teama față de noua lume ce va veni să vă facă să îi părăsiți pe cei apropiați vouă. Trebuie să vă concentrați asupra Mea și, când veți face asta, veți găsi pacea. După aceea trebuie să duceți acest Dar al păcii și celor pe care îi iubiți. Să știți că totuși veți suferi din cauza iubirii pentru Mine și veți experimenta ura din partea celorlalți. Voi, pentru a vă ridica deasupra acestei uri, trebuie să-i răspundeți doar cu iubire. Întotdeauna.

Eu vă aduc eliberarea de legăturile morții, iar ea nu va mai avea putere asupra voastră. Datorită Învierii Mele, voi veți deveni din nou desăvârșiți, cu trup și suflet perfecte, în Noua Mea Împărăție. De ce să vă temeți, dacă Eu vă aduc Darul Vieții Veșnice?

Al vostru iubit Isus am citit