Au fost găsite 1337 mesaje conform filtrelor de căutare.

21. Apel către credincioși pentru convertirea sufletelor pierdute

Vineri, 26 noiembrie 2010 la ora 15:00

Preaiubita Mea fiică, Sfânta Treime se unește cu tine pentru a duce Adevărul Divin fiecărui suflet în lume, de urgență.

Tu, fiica Mea, simți acum durerea și suferința în inima ta în unire cu Mine, pentru... citește tot aici

Preaiubita Mea fiică, Sfânta Treime se unește cu tine pentru a duce Adevărul Divin fiecărui suflet în lume, de urgență.

Tu, fiica Mea, simți acum durerea și suferința în inima ta în unire cu Mine, pentru omenire. Credința lor pierdută iți aduce o tristețe profundă și un sentiment de teamă pentru viitorul lor.

Iubiții Mei credincioși fideli se unesc acum, în acest timp, în întreaga lume prin legătura puternicii Iubiri Divine, ca să lupte pentru salvarea sufletelor de la damnare.

Aceștia, copiii Mei ai Luminii, provin din toate națiunile. Ei se vor recunoaște unul pe altul instantaneu, indiferent de naționalitatea, culoarea pielii sau credința lor. Eu îi conduc pe ei, astfel ca această armată a iubirii să ajute la întărirea credinței omenirii în acest moment al istoriei.

Niciodată până acum Eu nu Mi-am făcut Prezența atât de evidentă în inimile credincioșilor. Ei simt suferința pe care o simt Eu când văd răutatea aceasta care sfâșie inima și care emană din oameni, chiar și din aceia pe care voi îi considerați buni și atenți (drăguți). Iubirea de sine îi distruge pe copiii Mei.

Egoismul și lipsa de considerație pentru cei din jurul vostru și pentru cei vulnerabili lasă o pată de rușine care e greu de șters. Cruzimea pe care oamenii o arată față de vecinii lor, cu un singur scop în minte – plăcerea personală – a ajuns la maximul din toate timpurile. Obsesia pentru propriile nevoi este un păcat în Ochii Tatălui Meu Veșnic.

Atât de multe justificări false, făcute în numele meritelor proprii, sunt complet de neacceptat și sunt împotriva învățăturilor Mele. Iubiți-vă unii pe alții. Purtați-vă unii cu alții cum v-ar plăcea să se comporte alții cu voi. Gândiți la nevoile altora înainte de ale voastre. Apărați drepturile umane ale fraților voștri atunci când sunt supuși nedreptăților din partea celorlalți. Niciodată, niciodată să nu justificați pedepsirea cuiva pentru a câștiga avantaje materiale. Arătați iubire și compasiune, chiar și pentru dușmanii voștri. Asta nu este ceva ușor pentru copiii Mei, din cauza incertitudinii materiale pe care ei o simt. Simptomele obsesiei egoiste pentru bogăție, frumusețe și așa zisul succes – pe care mulți oameni le consideră a fi atribute naturale ale naturii umane, produc multă confuzie.

Ideea cu care este spălat creierul oamenilor, prin care nevoile proprii sunt puse înaintea a orice, în numele valorii proprii – această idee a fost implantată de mult timp în gândirea oamenilor, însă această filozofie a fost întărită acum prin mijloacele moderne de comunicare. Copiii Mei, văzând toate acestea zilnic la televizor, în media, în muzică, cinema și internet, le vor accepta ca importante.

În ciuda falselor promisiuni pe care le reprezintă aceste convingeri, care sunt atrăgătoare pentru că oferă auto-mulțumire – care este greu de refuzat, copiii Mei acceptă minciuna, minciuna care a fost plantată de către înșelător – satana.

Neliniștea pe care ei o simt curând după ce au profitat de cineva, este greu de înțeles pentru ei. Ei, copiii Mei, după ce au câștigat premiul mult dorit, nu sunt fericiți. De aceea vor căuta tot mai mult și mai mult din aceste lucruri, pentru că apetitul lor este de nepotolit. Dar nu are nici un rost. Nu se mai pot mulțumi pe deplin. Ei sunt goliți de adevărata fericire, de mulțumirea naturală, și nu înțeleg de ce au un gol așa de mare în suflet.

Când vă puneți pe voi înaintea celorlalți, acesta este egoism. Când profitați necinstit de cei mai slabi și mai vulnerabili decât voi, acesta este păcat. Când lezați capacitatea unei persoane de a trai cu demnitate și apoi îi lipsiți pe oameni de dreptul de a-și hrăni familiile în mod corespunzător, aceasta Mă supără enorm. Eu sufăr împreună cu aceste suflete. Dacă faceți un rău vecinului vostru, atunci Mie îmi faceți. Când îl răniți pe vecinul vostru cu vorbe disprețuitoare, sunteți vinovați că provocați durere în Inima Mea.

Atunci când cineva pedepsește cu violența pe altcineva, Eu sufăr durerile Patimilor de pe Cruce. Le retrăiesc. Eu simt durerea lor când voi le faceți lor un rău trupesc. Când sunteți un criminal, atunci sunteți vinovat de umilința finală, de a Mă bate în cuie pe Cruce.

Copiii, să știți aceasta. Păcatul vă va duce în iad. Aceasta este înspăimântător pentru acei credincioși care Mă vad ca pe un Judecător Milostiv. Promisiunea Mea de Milă nesfârșită, pe care o voi da fiecăruia dintre voi care se căiește, este încă garantată. Dar cum aș putea să-i salvez pe cei care nu-și vad greșelile vieții lor răvășite?

A predica Adevărul Învățăturilor Mele este important. Din cauza farmecului atât de multor distracții care abundă peste tot, multora dintre copiii Mei le este greu să recunoască Cuvântul lui Dumnezeu. Mulți nu au cunoștință de învățăturile lui Dumnezeu, nici din Scriptură, nici prin profeți. Mulți nici nu vor să le cunoască. Alții refuza să asculte, chiar dacă acum Cuvântul este răspândit prin profeții și vizionarii Mei de azi împreună cu semne clare, pentru ca toți să vadă. De aceea depinde de credincioși să se roage pentru alții. Acum e nevoie de rugăciuni speciale. Rugând-vă Coronița Milostivirii Divine, puternica rugăciune data iubitei Mele Sora Faustina, multă convertire va avea loc.

Când asta se va întâmpla, cer ca toți copiii Mei să se unească din nou în grupuri de rugăciune pentru a se ruga în continuare și a da îndrumare copiilor Mei rătăciți – frații și surorile voastre.

În Numele Meu și în Numele Preasfintei Treimi, îi îndemn pe copiii Mei iubiți să-și unească forțele cu Inima Mea și să Mă ajute să salvez sufletele lor. Îi iubesc atât de mult pe toți încât vărs lacrimi amare de tristețe și teroare. Nu vreau să îi pierd.

Ajutați-Mă voi, cei care Mă urmați în Lumină, să pot reuni cu familia Mea aceste suflete pierdute, astfel încât și ele să poată vedea Adevăratul Paradis după care ei tânjesc cu atâta disperare.

Întindeți-le mâna. Vorbiți-le. Ascultați-i. Arătați-le compasiune, chiar și atunci când v-o aruncă înapoi în față cu dispreț. Aveți răbdare. Mai presus de toate, lăsați-i să simtă, prin voi, iubirea Mea pentru ei.

Le va fi dificil să vă refuze, chiar dacă vă vor ironiza. Prin rugăciunile voastre, voi puteți și chiar le veți salva sufletele.

Vă salut, credincioșii Mei dragi. Îmi aduceți lacrimi in Ochi prin iubirea și devotamentul pe care le arătați față de Mine, față de Binecuvântata Mea Mamă, Regina Cerului și față de Sfânta Treime.

Noi, și toți îngerii și sfinții din Ceruri, ne bucurăm pentru răspunsul vostru la această chemare de acum. Așadar, mergeți și faceți Lucrarea voastră în Numele Tatălui Veșnic. Aduceți înapoi turma Mea.

Mântuitorul vostru devotat, Isus Cristos am citit


22. Cartea Apocalipsei

Sâmbătă, 27 noiembrie 2010 la ora 00:00

Fiica Mea iubită, azi e o zi când Mi se rupe Inima din cauza neliniștii și a nefericirii profunde existente în lume. Mă uit cu disperare cum crește în lume ura unora împotriva altora. Tristețea Mea se... citește tot aici

Fiica Mea iubită, azi e o zi când Mi se rupe Inima din cauza neliniștii și a nefericirii profunde existente în lume. Mă uit cu disperare cum crește în lume ura unora împotriva altora. Tristețea Mea se datorează mai ales faptului că știu că aceste profeții se vor adeveri, dar marea majoritate a oamenilor nu va deveni mai înțeleaptă.

Rugați-vă ca Rusia să fie consacrată Binecuvântatei Mele Mame

Ei, rușii, nici acum nu recunosc că aceste evenimente au fost profețite în cartea lui Ioan. Așadar, foarte mulți vor suferi din cauza lipsei de credință. Rugați-vă acum ca Rusia în sfârșit să se înduplece și să permită să fie consacrată în Numele Binecuvântatei Mele Mame. Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă ca aceasta să se întâmple, pentru că numai prin rugăciune va fi posibilă această mare realizare. Dacă se va întâmpla aceasta, atunci se vor salva milioane de oameni. Pericolul constă în faptul că puterile comuniste se vor ridica împreună cu șarpele și se vor uni, iar voi copiii Mei veți fi neputincioși.

Priviți acum la viteza cu care se ridică națiunile la luptă. Rapiditatea cu care se petrec evenimentele globale va crea mare consternare pe măsura ce ele se desfășoară cu intensitate. Discipolii Mei, voi trebuie să Mă ascultați. Grupurile de rugăciune vor fi esențiale în răspândirea convertirii și în atenuarea acestor evenimente dezastruoase. Chiar și aceia dintre voi care vă complaceți cu viețile voastre, luând totul ca de la sine înțeles, nu veți mai putea ignora aceste evenimente. Voi trebuie să Mă ascultați acum și să acceptați că acele evenimente, care sunt profețite în Cartea Apocalipsei, se vor întâmpla.

Acum împreunați-vă mâinile pentru rugăciune. Dacă aveți măcar un dram de iubire în inima voastră pentru Mine, cereți-Mi să vă îmbrățișez ca să pot aprinde și întări credința voastră pentru Mine.

Eu mă voi lupta pentru fiecare dintre voi

Eu voi lupta până la sfârșit să va aduc mai aproape de Inima Mea, chiar dacă sunteți copil, adolescent, tânăr adult, de vârstă medie sau vârstnic – În Ochii Mei, voi toți sunteți egali. Voi sunteți prețioasa Mea familie iubită – fiecare dintre voi. Nimeni nu este exclus, nici măcar aceia care nu acceptă că Eu exist. Chiar și cei care nu fac decât să Mă urască – Eu tot vă iubesc. Iubirea Mea este pasională, mai mare decât știți voi, și voi face tot ce stă în Puterea Mea ca să vă aduc înapoi la turma Mea. Nu vă voi abandona sufletele lui satana atât de ușor.

Vă rog să vă întoarceți la Mine

Vă rog să vă întoarceți la Mine – indiferent câte îndoieli aveți – și să Îmi permiteți să vă umplu inimile cu Iubirea Mea Divină. Doar puțin dacă gustați din această Iubire vă va ajuta să vă pregătiți pentru Viața Veșnică în Paradis cu Mine, cu Tatăl Meu Veșnic, cu frații și surorile voastre. Aceasta este moștenirea voastră de drept.

Nu ratați această șansă a salvării voastre. Când viața voastră pe pământ se apropie de sfârșit, aveți două posibilități pentru viața de apoi. Raiul în Paradis ori abisul iadului, împreună cu satana care vă va lua cu el prin păcatele pe care vă ispitește să le faceți zilnic pe pământ. Deschideți- vă ochii acum. Gândiți-vă că moartea pe pământ poate veni în orice zi, când vă așteptați cel mai puțin.

Prin acest mesaj vă implor să vedeți Adevărul înainte de Ziua Judecății. Amintiți-vă totdeauna că Eu vă iubesc, indiferent cât de grav ați păcătuit. Dacă vă întoarceți la Mine și-Mi cereți iertare din străfundul inimii, veți fi iertați. Chiar și la ultima voastră suflare.

Al vostru preaiubit Mântuitor, Isus Cristos am citit


23. Prigonirea adevăraților vizionari

Luni, 29 noiembrie 2010 la ora 12:48

Fiica Mea, scrie următoarele, pentru a atenționa lumea despre persecuția asupra sufletelor alese, trimise în lume să transmită Adevărul, spre a salva sufletele înainte de a Doua Mea Venire.

Veți vedea că... citește tot aici

Fiica Mea, scrie următoarele, pentru a atenționa lumea despre persecuția asupra sufletelor alese, trimise în lume să transmită Adevărul, spre a salva sufletele înainte de a Doua Mea Venire.

Veți vedea că vizionarii, văzătorii și profeții Mei aleși sunt cei care vor fi refuzați total, mai repede decât profeții cei falși. Aceste suflete minunate, pe care Eu le-am ales pentru devoțiunea lor simplă, vor suferi în uniune cu Mine, respingerea pe care am suferit-o Eu din mâna oamenilor.

Cei care suferă cu Mine, în Mine și din cauza Mea, sunt adevărații profeți. Ei sunt sufletele care vor fi chinuite, tratate cu dispreț și condamnate direct, în numele Meu. Ei vor fi respinși de propria Mea Biserică, chiar dacă nu de către toți slujitorii Mei sfințiți. Și discipolii Mei devotați, care urmează întocmai învățătura Mea, vor fi ispitiți să îi respingă până când, cu timpul, Adevărul va cobori încet peste ei.

De la începuturile timpurilor, când Eu am ales să trimit profeți în lume, din Milostivirea Mea Divină, ca să vă amintească tuturor Învățăturile Mele, foarte puțini dintre ei au fost crezuți de la început. Pe mulți dintre ei i-au ironizat și i-au considerat ca având o fantezie prea bogată, sau suferind de o depresie, sau pur și simplu i-au condamnat ca fiind înșelați. Cei mai mulți profeți erau, ei înșiși, copleșiți când au experimentat prima întâlnire Divină. Mulți dintre ei s-au îndoit de aceste trăiri mistice, înainte de a accepta autenticitatea lor. Ei nu s-au grăbit să spună cuiva despre aceste trăiri. A trecut timp până ce au putut accepta.

Toate sufletele alese de Mine – care au acceptat chemarea – s-au sfiit să dezvăluie Mesajele sau instrucțiunile Mele chiar și slujitorilor Mei sfințiți, inclusiv călugărițe, preoți, episcopi și cardinali. Ei simțeau o teamă respectuoasă pentru acești oameni și știau în inima lor că ar fi greu de răspuns la întrebările care li s-ar fi pus. Mulți dintre cei chemați nu au dezvăluit mesajele primite, ci au folosit rugăciunea și suferințele personale pentru a-și îndeplini misiunea pentru Mine.

Alții, care au dezvăluit Mesajele așa cum i-am îndemnat Eu și Binecuvântata Mea Mamă, nu au fost crezuți. Numai prin manifestările Divine, care au devenit evidente cu timpul, au fost crezuți.

Fac un apel stăruitor la fiecare discipol al Meu – ascultați-vă inima. Fiți atenți la Mesajele date prin vizionarii și văzătorii Mei dragi. Aceste mesaje vă sunt date din Iubire Curată, ca să ajute să fiți îndrumați și să salveze suflete. Acesta este scopul. Dacă decideți că ele nu sunt de origine divină, rugați-vă să fiți îndrumați. Dacă decideți că sunt, atunci rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru vizionarii Mei, ca ei să fie ascultați.

Acum permiteți-Mi să vă avertizez despre semnele la care să fiți atenți când vizionarii Mei adevărați sunt persecutați în Numele Meu. Discipolii celui rău, văzând Lumina lor, îi vor urmări însă nu la modul ușor, ci dimpotrivă, cu o răutate care vă va tăia respirația. Nu numai că-i vor chinui prin ironii, ci vor merge foarte departe pentru a îi discredita, și totul în numele Meu. Durerea pe care o suferă discipolii Mei este o nimica toată față de durerea pricinuită Mie.

Suferințele Mele au ajuns la un asemenea nivel în aceste timpuri, încât trăiesc din nou tortura groaznică pe care am suferit-o când am murit pentru păcatele voastre, pentru toate păcatele, pentru toată omenirea; inclusiv pentru aceia care Mă chinuiesc pe Mine și pe vizionarii Mei; inclusiv pentru ucigași, inclusiv pentru acei oameni care Mă renegă în public și se laudă cu asta, și pentru răul îngrozitor care este acum în lume.

Vă rog ascultați-i pe vizionarii Mei.

Veți simți în inimile voastre, când veți auzi Adevărul. Vă rog să nu cădeți în capcana acelora care i-au prigonit pe vizionarii Mamei Mele Binecuvântate, printre care pe sfânta Bernadette, sau pe micuții copii de la Fatima. Ei au fost tratați cu cea mai mare lipsă de respect mai ales de către slujitorii Mei sfințiți. Ei sunt cei care rănesc cel mai mult, când manifestările Mele Divine sunt date omenirii din marea Mea Iubire. Inima Mea suferă și mai mult când ei nu cred în Divinitatea supranaturală, și nu o recunosc când le este prezentată.

Vă rog, rugați-vă pentru vizionarii Mei, și în special pentru cei ale căror mesaje nu pot fi negate datorită iubirii pe care o arată și atenționărilor pe care le cuprind. Pentru că ei sunt adevărații Mei vizionari. Îi veți recunoaște după jignirile, defăimările și suferințele pe care le primesc ei din mâna copiilor Mei.

Când vedea batjocurile pe care ei le primesc și minciunile care sunt răspândite despre ei în mod josnic și defăimător, atunci trebuie să vă puneți întrebări.

Dacă această persoană a fost chinuită până acum și nu a fost crezută, de ce abuzarea continuă așa de dur? Atunci veți avea răspunsul. Rugați-vă la Duhul Sfânt pentru călăuzire, ca să-i puteți deosebi pe vizionarii Mei adevărați de cei care vă păcălesc.

Salvatorul vostru iubit, Isus Cristos am citit


24. Goana după bogăție

Marți, 30 noiembrie 2010 la ora 00:00

Fiica Mea iubită, concentrează-te și ascultă ceea ce vreau să-ți spun. Tu acum trăiești perioada dureroasă a tranziției, începând cu timpul în care ai primit primul Mesaj și până la cele de acum. Te rog... citește tot aici

Fiica Mea iubită, concentrează-te și ascultă ceea ce vreau să-ți spun. Tu acum trăiești perioada dureroasă a tranziției, începând cu timpul în care ai primit primul Mesaj și până la cele de acum. Te rog, înțelege că aceste mesaje sunt de la Mine și lasă la o parte îndoielile, acum. Așa vei putea mai bine să te concentrezi la această lucrare la care ești chemată.

Referitor la ceea ce se întâmplă în lume, acum devine pe zi ce trece mai clar ceea ce diabolica Ordine mondială încearcă să producă în lume. Națiunile Unite, unul dintre multele fronturi ale Noii Ordini Mondiale, încearcă să distrugă Învățătura Mea și va folosi toate armele ucigașe care îi stau la dispoziție pentru a face asta.

Nu vă temeți, deoarece credincioșii Mei vor lupta puternic și nu Mă vor renega, mai ales în acele țări care îmi sunt consacrate și care au o credință devotată și de nezdruncinat. Ei nu se vor da înapoi și nu vor permite să se întâmple acest lucru. Dar pentru mulți, din cauza prețului implicat ca să asigure îndrumarea copiilor lor spre Lumină, ei vor fi neputincioși.

Așa cum ți-am mai explicat mai înainte, mânia Tatălui Meu Veșnic se va arăta pe Pământ pe măsură ce oamenii vor depune eforturi din ce în ce mai mari ca să Mă renege pe Mine.

Lumea arată la fel ca și până acum. Oamenii par la fel ca și până acum. Televiziunea, cu farmecul său vopsit în roz, e tot așa. Oamenii își îngroapă capul în nisip. Ei gândesc că lumea va continua tot așa cum este acum. Din păcate, se înșală.

Datoria Mea, copiii Mei, este să vă salvez. Nu să vă permit să continuați să fiți absorbiți în vidul promisiunilor false, al viselor goale, al ambițiilor deșarte. Acestea sunt plăcerile cărora voi le-ați dat supunerea voastră de foarte mulți ani. Acestea sunt promisiunile prin care unii dintre voi, fără vina voastră, au fost convinși că era drumul de urmat pentru auto-apreciere, pentru câștigul propriu, pentru auto-recompensă. Vi s-a spus să urmăriți doar numărul unu, cu orice preț – numărul unu fiind voi. Voi, cu ambițiile voastre, cu pofta voastră de bogăție pentru voi și copiii voștri, cu dorința de a deveni mai tari decât frații și surorile voastre, și cu o căutare permanentă și neobosită de auto-apreciere, ați fost prostiți.

Aceste ambiții au fost alimentate în copiii Mei, prin strălucirea și atracția acestor ambiții, de către înșelător. Mulți dintre copiii Mei vor râde de acest Mesaj și vor spune că aceasta nu este adevărat. Din păcate, înșelătorul există, dar cei mai mulți dintre copii Mei nu acceptă existența lui.

El este viclean și se ascunde în spatele lucrurilor, oamenilor, actelor și stimulentelor ademenitoare. Aspectul său strălucitor înseamnă că în ziua de azi, dacă întrebi o persoană ce ar prefera – banii, sau o șansă de a reuni familia destrămată – va opta pentru bani. Întreabă pe altul dacă i-ar trăda pe frații și surorile lui pentru un câștig material, și răspunsul ar fi – da. Întreabă pe un copil mic dacă ar da viața lui simplă pentru o viață plină de minuni și încântare, și răspunsul ar fi – da.

De ce este atât de greu să înțeleagă copiii Mei că ei vor mai mult și mai mult chiar și atunci când li s-a dat marele premiu? Un om bogat, care a câștigat o dată, vrea în mod constant să obțină mai mult. Motivul este că darurile satanei lasă în voi un simțământ gol și rece, pe care voi nu îl înțelegeți. De aceea continuați în strădania de a căuta mai mult, și asta de obicei este în dauna aproapelui vostru. Niciun om nu poate acumula o avere uriașă fără ca oamenii pe care îi întâlnește pe drum să nu sufere într-o anumită măsură. Nicio persoană care câștigă faimă nu ajunge acolo fără ca să fi făcut ceva în detrimentul altuia. Un om care nu împarte cu altul averea sa este osândit. O persoană care nu are nimic este mai degrabă dispusă să împartă, decât acela care este binecuvântat cu confort material.

Învățăturile Mele nu pot fi diluate

De ce copiii Mei ignoră aceste învățături date de apostolii Mei încă de când au fost produse noile Scripturi? De ce nu urmează ei doctrinele pe care ele le conțin? Cred ei că acestea au fost scrise de către discipolii Mei, pentru ca oamenii să nu le asculte? Aceste învățături nu s-au schimbat de când Eu am părăsit acest pământ. Ele sunt acolo cu un motiv. Puteți schimba interpretarea lor, le puteți dilua, puteți adăuga alt înțeles, puteți șterge unele părți, dar un lucru va rămâne. Acest lucru este Adevărul. Adevărul va rămâne mereu același. El nu poate și nici nu se va schimba pentru a fi plăcut omenirii. Fiți atenți acum. Stați jos și ascultați. Nu vă puteți aștepta să urmați această cale și să intrați în Împărăția Tatălui Meu. Mulți dintre voi justifică bogăția și gloria pe care le-au câștigat, și le atribuie norocului. Ceea ce voi poate nu realizați este ca mulți dintre voi și-au vândut sufletul celui rău, în acest parcurs.

Unii dintre copiii Mei știu clar că au făcut acest păcat grav, dar nu le pasă. Alții pur și simplu sunt convinși că fac lucrul cel mai bun pentru ei și familia lor, dar ei trebuie să înțeleagă că poate fi de acceptat siguranța materială, dar goana după lux și bogăție, nu.

Realitatea este că averi foarte mari se pot acumula doar prin păcat. Averea care poate a fost obținută fără păcat, va duce la păcat.

În pofida învățăturilor Bisericii Tatălui Meu din toată lumea, oamenii nici acum nu acceptă Învățătura Mea. Oamenii bogați, care caută câștigul material, au un Dumnezeu. Oamenii săraci, care caută să se îmbogățească, au un Dumnezeu. Dumnezeul lor este același: Banii. Banii sunt fără valoare dacă au fost obținuți în mod necinstit sau dacă aceia mai puțin norocoși nu beneficiază și ei.

Banii, bogățiile materiale și toate lucrurile bune, câștigate de cei care se considera norocoși, trebuie împărțite cu cei care au nevoie de ele. Banii dăruiți în scop caritabil nu au nici un rost dacă ei sunt dați pentru a căuta glorie sau atenție.

Puteți fi siguri că doar când vor deveni realitate planurile diabolice care sunt orchestrate acum în lume pentru a vă lăsa cu buzunarele goale, atunci veți realiza ce valoare mică are banul. Atunci când ei, entitatea cea rea, vor prelua puterea asupra banilor voștri și vă veți putea atinge de ei doar îndeplinind condițiile lor, atunci în sfârșit veți înțelege că pentru fericire trebuie să alegeți o cale alternativă.

Banii voștri vor fi fără valoare. Pentru supraviețuire veți avea nevoie de legile junglei. Toți cei care au instinct de supraviețuire vor suporta mai ușor decât aceia care nu au muncit niciodată cu genunchii plecați. Semințele pentru a vă crește propriile voastre recolte vor însemna pentru voi mai mult decât un milion de dolari. Un simplu fruct va valora mai mult pentru voi decât o mașină strălucitoare. Și asta, pentru că atunci când vă vor lua totul, Îl veți chema în ajutor pe Creatorul vostru. Atunci și numai atunci veți realiza că tot ce contează este iubirea din inimă. Pentru că fără iubire nu puteți crește, și nici nu puteți ajunge în Împărăția Tatălui Meu.

Chibzuiți bine. Fiți cu atenție în goana voastră după bogăție. Opriți-vă acum înainte de a fi prea târziu. Împărțiți și dați, și urmați calea Mea. Aceasta este o lecție dură pentru copiii Mei din cauza sentimentului de nesiguranță.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos am citit


25. Avertisment către omenire pentru a înțelege Adevărul

Marți, 07 decembrie 2010 la ora 03:15

Da, preaiubita Mea fiică, M-am întors! Scrie următoarele: tu, fiica Mea, care Mi-ai întors spatele, respingând Adevărul, Mă vei ajuta acum să-Mi conduc poporul înapoi spre Lumină, Lumina Adevărului... citește tot aici

Da, preaiubita Mea fiică, M-am întors! Scrie următoarele: tu, fiica Mea, care Mi-ai întors spatele, respingând Adevărul, Mă vei ajuta acum să-Mi conduc poporul înapoi spre Lumină, Lumina Adevărului.

Niciunui om nu-i voi refuza șansa de a vedea Adevărul lui Dumnezeu. Li se va arăta Milostivirea Mea prin Darul dovezii că Eu exist. Li se va da acest dar când, în timpul Avertismentului, vor ști în cele din urmă Adevărul. Din păcate, chiar și în acel moment, nu toți se vor întoarce spre Mine sau spre Împărăția Veșnică a Tatălui Meu.

Fiica mea, nu am mai comunicat cu tine de câteva zile. Acest lucru a fost intenționat. Timpul acordat ție a fost pentru a-ți permite să analizezi, cu atenție, conținutul mesajelor Mele.

Știi deja că aceste Mesaje vin de la Mine și toate tratează probleme foarte importante. Cred că acum poți discerne între Adevărul Învățăturilor Mele și imaginația ta. Fiica Mea, acum poți vedea rănile și disperarea pe care Eu le simt, când ești martoră, aproape zilnic, a dezamăgirilor pe care le simțim, Eu și Tatăl Meu Veșnic, văzând atitudinea acestei lumi triste, goale și fără credință.

Nu numai că îți cauzează durere cei fără credință ci, prin darurile și harurile pe care ți le-am dăruit, poți vedea și confuzia care există chiar și în mintea discipolilor Mei. Nici ei nu sunt foarte convinși de Adevăr, când acesta le este oferit ca un dar de Iubire din partea Mea prin intermediul profeților Mei.

Ce lung și întortocheat este acest drum pentru copiii Mei, atunci când se luptă să ajungă la Adevăr și la promisiunile pe care Eu le-am făcut. Privind la copiii Mei în fiecare zi, în persoană, pe stradă, la TV, în media și printre vecinii tăi, îi vezi acum prin ochii Mei. Ce vezi? O uitare totală a lumii spirituale și o lipsă a unui țel adevărat în viață, un sentiment al lipsei de speranță, în ciuda atracțiilor lumești.

Copiii Mei nu își dau seama acum, dar ei trec printr-o purificare. Această purificare, în care ei experimentează un sentiment acut de vid, datorat lipsei de bunuri materiale, a fost permisă de Mine.

Cu toate acestea, totul a fost cauzat de lăcomia omenirii. Prin faptul că le-am dăruit oamenilor dreptul la liberul arbitru, autorii prăbușirii sistemului bancar mondial vor continua cu minciunile lor viclene.

Eu am permis ca oamenii Mei, victime lor inocente, să treacă prin această purificare. Este foarte important ca ei să treacă prin asta, pentru că greutățile pe care le îndură îi vor ajuta să-și curețe sufletele.

Foarte curând, pe măsură ce bunurile materiale se vor împuțina și vor fi tot mai greu de procurat, ei vor vedea viața într-un mod mai profund. Simplitatea îi va ajuta să-și deschidă ochii în fața Adevărului, asupra acelui Adevăr care este într-adevăr important. Fără această purificare, prin care le este permis copiilor Mei să treacă spre binele sufletului lor, ei nu vor putea și nu vor ajunge mai aproape de Inima Mea.

Deposedați de toate bunurile materiale, pentru care ei au avut o obsesie idolatră în trecut, acum ei se vor întoarce spre Adevăr. Ei vor vedea clar dragostea din sufletul celorlalți. Tot la fel vor vedea imediat și răul în toată slava sa urâtă, în cei care urmează ademenirile obsesiei de sine și ale lăcomiei. Ei îi vor vedea pe aceia considerați credibili de către media – ca și cum ar trebui să privim în sus spre ei și să-i admirăm – în același fel în care îi văd Eu – cu deplină deznădejde și tristețe.

Du-te acum, fiica Mea, și înțelege-ți misiunea cu ochii limpezi. Acum cunoști Adevărul. Tu nu te mai îndoiești. Răspândește Adevărul mântuirii, cât de repede poți, pentru ca oamenii să primească șansa Mântuirii, înainte de Marele Avertisment.

Preaiubitorul vostru Mântuitor, Isus Cristos am citit


26. Viața ce va urma

Sâmbătă, 11 decembrie 2010 la ora 09:15

Fiica Mea iubită, tu ești pregătită acum să mergi mai departe și să continui sarcina de a termina Cartea Sfântă a Adevărului. Tu, fiica Mea, ai trecut acum prin purificarea care era necesară spre a-ți... citește tot aici

Fiica Mea iubită, tu ești pregătită acum să mergi mai departe și să continui sarcina de a termina Cartea Sfântă a Adevărului. Tu, fiica Mea, ai trecut acum prin purificarea care era necesară spre a-ți da putere pentru această Lucrare.

Copiii Mei, prinși în aceasta lume formată din două părți, nu își dau seama că în curând totul va deveni una. Cele doua părți implică suferința și bucuria. Suferința este prezentă acum în lume într-un fel în care creează confuzie și deznădejde. Aceasta este o suferință cu totul diferită față de ceea ce a fost până acum de la facerea Pământului.

Suferința resimțită acum în lume se întemeiază pe pierderea bunurilor materiale care le-au fost luate. Dar mai există și dorința de pace în trup, minte și suflet. Aceasta poate veni doar prin smerenie, acceptare și iubire pentru Tatăl Meu Veșnic. Apoi mai este și bucuria. Eu zâmbesc cu iubire, atunci când copiii Mei râd, zâmbesc și se bucură. Acesta este un Dar de la Mine. Râsul și bucuria sunt Daruri importante pentru omenire, însă doar dacă sunt curate și nu sunt în detrimentul altora.

Copiii Mei cu puțină credință, știu că este greu să vă opriți și să spuneți: „mă întorc înapoi la Dumnezeu”. Atât de mulți dintre voi nu sunt conștienți cine este Tatăl Meu Veșnic. Puțini înțeleg că El veghează asupra lor, în fiecare zi a vieții lor – asupra fiecăruia și a tuturor. El zâmbește și râde și are o mare bucurie când copiii Lui sunt fericiți. Dar nu se uită cu plăcere la aceia a căror bucurie, sau aparentă bucurie, este obținută fără iubire în inimă.

Eu, Mântuitorul vostru, Isus Cristos, vă iubesc pe toți, copiii Mei. Eu sunt una cu Tatăl Veșnic. Vă zâmbesc tuturor și sper să vă întoarceți la Mine.

Veniți la Mine, copiii mei, ca unul, și apropiați-vă de Mine cu inima deschisă.

Pentru mulți dintre copiii Mei, Mesajele referitoare la a Doua Mea Venire pe Pământ provoacă teamă în inima lor. Dar nu aveți de ce să vă temeți. Acest moment va fi unul de bucurie deplină, slavă și fericire pură. Pentru că pe toți care se întorc la Mine cu inima, Eu vă voi lua în Brațele Mele și voi plânge Lacrimi de Bucurie.

Credincioșii Mei, vă rog, vă rog să vă rugați acum pentru toți cei care nu cred ori care au rătăcit cărarea. Păstorul care adună turma, întotdeauna se va strădui din toate puterile, neobosit, să caute oile care s-au pierdut. Dulceața victoriei pe care o simte când ele vin înapoi în turma lui se aseamănă cu sentimentul pe care Eu îl am când copiii Mei pierduți se reîntorc la Mine.

Copiii Mei, chiar și în momentele de bucurie și veselie pe acest Pământ, vă rog să vă aduceți aminte un lucru: Aceasta e doar ca o lumină palidă față de bucuria și fericirea ce va exista pe noul pământ, atunci când va apărea Paradisul pierdut. Când aceasta se va întâmpla, cei aleși, care duc o viață curată, care cred în Creatorul lor, se vor uni cu cei care au înviat din morți; acei oameni, prieteni, membrii ai familiei, care au plecat din această viață, se vor uni cu Mine în această nouă și măreață veșnicie.

Întotdeauna să vă amintiți, copiii Mei, că acest pământ nu există de la sine. Și nici să nu presupuneți că totul în el este sub controlul vostru, pentru că nu este așa. Pe măsură ce sunteți în continuare consumați de promisiunile, dezamăgirile, bucuriile și minunile lui, amintiți-vă că pământul e doar un loc vremelnic, o etapă trecătoare, înainte de a intra în Împărăția Tatălui Meu – Noul Cer și Pământ care devin una.

O ultimă chemare, copiii Mei: rugați-vă Mie cu cuvintele voastre. Cereți-Mi să vă călăuzesc. Cereți-Mi să vă arăt iubirea și Adevărul într-un mod care va avea sens. Nu vă țineți capul îngropat în nisip, căci altfel nu vă veți bucura de gloria Noului Pământ.

Cărarea pustie spre nicăieri

Ei, copiii care Mă batjocoresc și Mă refuză, vă spun vouă că nu există altă viață după aceasta. Dați-Mi voie să vă asigur că ei nu numai că își refuză lor accesul în Paradis, dar în locul lui ei aleg o cărare pustie care nu duce nicăieri. În unele cazuri, ei urmează păcălelile înșelătorului – cel rău – care înaintează lent și cu atâta curaj încât ei, necrezând că el există, îl urmează orbește, ținându-l de mână spre porțile iadului.

Suferința Mea în grădina Ghetsimani

Când credincioșii Mei îi văd pe acei oameni care se fălesc aroganți și se laudă cu ateismul lor, ei simt o durere îngrozitoare. Ei, cei care au luat asupra lor Crucea Mea, resimt durerea pe care am suferit-o Eu în Grădina Ghetsimani. Aici a fost locul în care Eu am știut, deși de bună voie am făcut sacrificiul suprem când am acceptat moartea ca un mod prin care să dau șansa copiilor Mei să aibă un loc în Împărăția Tatălui, am știut că această jertfă nu va avea însemnătate pentru unii dintre copiii Mei. Aceasta a fost cea mai rea agonie, ceea care M-a făcut să asud sânge. Teroarea pe care am simțit-o pentru acele suflete pierdute mai există în Mine și astăzi.

Toți care întreabă: dacă Tu ești Dumnezeu sau Tu ești Isus Cristos, atunci sigur ai putea face totul? Răspunsul Meu este: Bineînțeles, în afară de un singur lucru. Nu mă pot amesteca în libera voastră voință, care a fost dată omenirii. Va depinde de fiecare dintre copiii Mei să facă această alegere finală din propria lor voință liberă.

Iubitorul vostru Cristos, Salvatorul vostru, Isus Cristos am citit


27. Apel pentru oprirea crimelor și avorturilor

Joi, 16 decembrie 2010 la ora 13:10

Copila Mea, scrie următoarele: crima, căreia îi cad victime cei nevinovați, este unul din cele mai mari păcate pe care un om le poate face împotriva fratelui său. Acesta este cel mai grav păcat al tru... citește tot aici

Copila Mea, scrie următoarele: crima, căreia îi cad victime cei nevinovați, este unul din cele mai mari păcate pe care un om le poate face împotriva fratelui său. Acesta este cel mai grav păcat al trupului, și Îmi cauzează o durere adâncă. Lipsa de respect pe care omenirea o are azi față de viața umană devine tot mai evidentă în lume.

Viața este un dar prețios de la Dumnezeu. Niciun om nu are dreptul să ia viața altuia. Nici un om nu are dreptul să ia viața unui copil, să întrerupă prima lui respirație în momentul nașterii. Această crimă este oribilă și de neiertat. Toate sufletele vin de la Tatăl Meu Veșnic și sunt create în momentul concepției. Copilași micuți, suflete inocente, sunt omorâți chiar de către cei trimiși să aibă grijă de ei – propriile lor mame, care sunt responsabile pentru că le refuză dreptul de a se naște.

De ce copiii Mei stau deoparte și nu fac nimic? În numele libertății, acești îngerași din Împărăția Tatălui Meu sunt luați de pe acest Pământ încă înainte ca timpul dăruit lor, ca și copii ai lui Dumnezeu, să fi avut loc. Nu înțeleg aceste femei că viața pe care ele pun atât de puțin preț, este a lui Dumnezeu? Acești copii suferă. Ei trăiesc chinuri îngrozitoare în timpul în care sunt omorâți, și fapta este justificată de către guvern, de către medici și de către familia mamei. Ei nu au nicio remușcare în sufletul lor?

Nu își dau seama că această faptă abominabilă nu este diferită de actul prin care un om omoară alt om? De fapt el este un păcat cu mult mai mare, pentru că acești copii sunt neajutorați.

Aceste femei trebuie să se roage pentru milostivire dacă sunt vinovate, sau să-Mi ceară le călăuzesc dacă se gândesc să facă un avort. În oricare caz vor fi judecate după faptele lor. Păcatul împotriva trupului este cel mai grav în Ochii Tatălui Meu. Nici o justificare pentru asasinarea unei alte ființe umane nu este acceptată de către Mine ori de către Tatăl Meu Veșnic.

Treziți-vă acum, copiii Mei, și înțelegeți că pentru stingerea unei vieți umane, făptașul ajunge în focul veșnic al iadului. Nu există întoarcere din acest abis, plin de demoni. Aceiași demoni care, prin lucrarea înșelătorului – satana – îi conving pe asasini că fac ceva corect. El le convinge în mod viclean pe mame, de exemplu, că iau „decizia corectă”. Folosind tot felul de tertipuri potrivite raționamentului uman, el face persoana să își justifice orice act, chiar dacă este greșit. El folosește minciuna că și criminalii au drepturile lor. Că trebuie să își vadă în primul rând propriul interes. În numele drepturilor umane, minciuna se concretizează, astfel încât drepturile mamei și libertatea ei de a își trăi viața după cum alege ea, trebuie să fie apreciate. Apoi această minciună o convinge pe ea că este corect și bine să își omoare copilul.

Vă rog să înțelegeți faptul că aceasta escaladare a genocidului în lume a fost dinainte profețită. Este unul din semnele care indică Timpurile de pe urmă.

Opriți-vă acum cu toții. Ascultați! Crima este o ofensă foarte serioasă. Dacă o faceți, nu veți fi salvați. Nu există cale de întoarcere. Căiți-vă, voi toți cei care ați săvârșit acest păcat teribil. Cereți iertare, acum. Eu, prin Milostivirea Mea voi auzi rugăciunile voastre. Puteți să fiți și chiar veți fi salvați, dacă vă pare rău cu adevărat pentru păcatul vostru îngrozitor. Eu voi asculta. Eu voi ierta. Dar timpul care trece nu este de partea voastră.

Credincioși, rugați-vă cu sârg pentru acești copii ai Mei pierduți și rătăciți, care au fost induși în eroare de către înșelător și de slujitorii lui în poziții de putere. Ei au nevoie de rugăciunile voastre, acum. Voi, toți, trebuie să apărați dreptul la viața umana, cu care mâna omului nu se poate juca, în nicio circumstanță.

Rugați- vă Mie, în fiecare zi. Oferiți toate suferințele pe care le aveți, pentru victimele nevinovate.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos am citit


28. Cartea Adevărului

Sâmbătă, 18 decembrie 2010 la ora 09:40

Așadar, acum știi că ceea ce Eu promit se împlinește. Ți-am trimis un director spiritual, persoana pe care Eu am ales-o chiar de la începutul călătoriei tale. Este nevoie de timp pentru ca acei puțini... citește tot aici

Așadar, acum știi că ceea ce Eu promit se împlinește. Ți-am trimis un director spiritual, persoana pe care Eu am ales-o chiar de la începutul călătoriei tale. Este nevoie de timp pentru ca acei puțini aleși să ia Potirul Lucrării Mele. Fiica Mea, tu ai nevoie de un director spiritual pentru ca Mesajele Mele să fie pe deplin înțelese, de un slujitor al Meu. În acest mod Cuvântul se va răspândi și oamenii vor înțelege Adevărul. Acest drum va fi plin de obstacole, de mici devieri care se vor ivi pe neașteptate pentru a te duce în altă direcție, dar nu te teme. Tu ești acum îndrumată și vei simți o încredere și mai mare în Lucrarea ta.

Acum scrie următoarele: Cartea Adevărului este oferită copiilor Mei pentru a-i ajuta să se mântuiască în Inima Mea. Lor li se dă șansa de a proclama Slava Mea înainte ca Eu să vin ca Mântuitor Milostiv și Judecător Drept. Eu niciodată nu vreau să-i pedepsesc pe copiii Mei, dar – în anumite situații – aceia care se aliază cu satana, în deplină cunoștință, și care îl plasează pe el și pe acoliții lui malefici în așa mare cinstire încât să i se închine lui chiar în fața unui altar, ei nu mai pot fi salvați. Ei se știu cine sunt.

Lor le va fi foarte greu să se întoarcă la Mine. Rugați-vă pentru ei.

Pe cine atacă satana

Înșelătorul nu mai are decât puțin timp rămas pe pământ pentru a face haos, așa că și-a intensificat activitatea, peste tot. Ținta lui sunt în special slujitorii Mei sfințiți din Biserica Tatălui Meu, cei tineri, cei frumoși, ca și cei foarte inteligenți.

Celor care continuă să se laude că nu cred în Mine sau în Tatăl Meu Veșnic, li se va da doar o ultimă șansă să-și deschidă inimile.

Mă doare să îi văd. Este ca și cum aș vedea o mașină plină de oameni, copiii Mei dragi, care printr-o ceață densă se îndreaptă spre o stâncă. Ei au luat-o pe un drum greșit și acum, când cred că merg înapoi spre căminul lor confortabil, sunt gata să cadă fără speranță în întunericul năprasnic.

Profețiile prezise vor fi acum revelate

Să-i faci pe copiii Mei să asculte, iubita Mea fiică, nu va fi ușor. Trebuie să perseverezi, în ciuda piedicilor. Răbdarea este importantă. Aceste mesaje sunt foarte prețioase și pline de iubire, dar și de atenționări. Ei, copiii Mei, trebuie să se oprească și să înțeleagă că profețiile care au fost prezise cu mult timp în urmă, vor fi acum revelate. Aceste evenimente sunt pe cale să se întâmple acum pe acest pământ și timpul este foarte, foarte scurt.

Eu nu voi dezvălui nicicând data Celei de-a Doua Veniri

Eu niciodată nu vă voi dezvălui data celei De-a Doua Veniri a Mea, iubita Mea fiica, pentru că ea nu este pentru cunoașterea voastră. Dar, înainte de a veni, Eu comunic cu lumea întreagă, acum, ca să le pot arăta copiilor Mei Milostivirea Mea dreaptă.

Mama Mea lucrează în numele Meu

Mama Mea iubită, lucrând în numele Meu, răspândește Mesaje prin vizionarii aleși. Alți profeți aleși suferă în taină și de bună voie pentru a salva suflete. Eu le permit să sufere Durerea Mea, ca un gest de generozitate imensă a acestor credincioși devotați. Ei sunt responsabili pentru salvarea multora. Dar ei nu suferă numai acele chinuri pe care Eu le-am suferit pe Cruce, ci simt și suferințele pe care Eu le îndur acum. Pe deasupra, din când în când, mai suportă și ironii, abuzuri și batjocură. Dar prin smerenia lor ei suportă totul în liniște și, în unele cazuri, chiar în văzul tuturor. Alții, slujitorii Mei sfințiți care aleg viața în solitudine, Îmi fac Mie un mare serviciu. Jertfa lor specială, de lepădare de sine, ajută tot la salvarea sufletelor.

Darurile lui Dumnezeu sunt considerate ca și cum ar fi un drept

Răspândirea Adevărului într-o lume modernă, unde tehnica a ajuns la cote amețitoare, este dificilă. Glasul Meu este ca un slab strigăt în pustiu, dat la o parte în favoarea răsfățului de sine. Copiii Mei nu pot să înțeleagă că toate minunile care au fost făcute în folosul omenirii, prin tehnologie, sunt un dar al Tatălui Veșnic. Toate minunile din industria dezvoltării medicamentelor pentru binele omenirii, sunt tot un dar. Însă oamenii iau aceste daruri ca și cum li s-ar cuveni, deoarece copiii Mei cred că acestea sunt realizări ale omului, dar nu este așa.

Darul inteligenței

Darul inteligenței, ca și darul cântatului, este tot un dar al Împărăției Divine, și tocmai pentru că acestea sunt daruri de la Dumnezeu, ele sunt ținte ale lui satana, cel rău. Prin influența lui, tehnologia este folosită să distrugă și să producă distrugere în lume. Cum râde el când vede că izbucnesc războaie și când tehnologia este utilizată pentru spionaj sau pentru a ucide. Cum râde, din nou, când tehnologia medicală este folosită nu numai pentru a ucide, ci și pentru a justifica crima. Toate aceste cumplite crime împotriva umanității, care sunt posibile datorită tehnologiei, se ascund în spatele fațadei numite “toleranță”.

Toleranța ca mască a răului

Toleranța poate fi o mască perfectă a răului. Este clar pentru oricine este alert datorită Învățăturilor Mele, care observa imediat când aceste crime împotriva umanității se înfăptuiesc în fața ochilor voștri. În numele toleranței, oamenii sunt omorâți, li se respinge dreptul la libertate și, mai presus de toate, li se ia dreptul de a lupta pentru o justiție morală. O, da, copiii Mei, să fiți conștienți de acestea. Fiți vigilenți și păziți-vă când auziți cuvântul “toleranță”, pentru că acesta este unul din jocurile favorite de înșelare ale satanei.

Oamenii nu sunt în stare să apere creștinismul

Copiii Mei, în ciuda mijloacelor de comunicare moderne, nu sunt în stare să susțină și să admită că sunt creștini. Asta se întâmplă în principal datorită faptului că ei, cei mai mulți creștini, trăiesc în lumea vestică. Lor le este teamă că lumea va râde de ei și îi va teroriza. Ei au perfectă dreptate. Așa se întâmplă. Dar fiți atenți la următoarele: Copiii Mei vor suferi întotdeauna un tip de ridiculizare când iau asupra lor Crucea Mea. Ei atunci pot fi siguri că fac Lucrarea Mea.

Cel care suferă pentru Mine va primi mari binecuvântări și multe haruri. Dar creștinii care luptă pentru dreptul de a proclama Numele Meu în public, vor suferi cel mai mult. Ei trebuie să rămână tari. Voi sunteți Speranța Mea pe acest pământ. Fără discipolii Mei fideli, copiii Mei nu pot fi trecuți peste ultimul prag spre Împărăția Tatălui Meu.

Eu îi iubesc pe toți discipolii Mei. Eu sunt în inimile lor și ei știu asta. Ascultați, acum, Cuvântul Meu prin acest profet. Nu ignorați aceste Mesaje. Ele vor ajuta, prin transmiterea lor din om în om, să fie salvate milioane de suflete în toată lumea înaintea celei de-a Doua Veniri a Mea.

Acum mergi în pace și iubire.

Al vostru devotat Mântuitor, Isus Cristos am citit


30. Marea strâmtorare

Luni, 20 decembrie 2010 la ora 10:00

Fiica Mea, reține următoarele: Omenirea este avertizată, prin aceste Mesaje, despre securea care va cădea asupra celor care continuă să îl respingă pe Tatăl Veșnic. Se apropie timpul pentru apariția... citește tot aici

Fiica Mea, reține următoarele: Omenirea este avertizată, prin aceste Mesaje, despre securea care va cădea asupra celor care continuă să îl respingă pe Tatăl Veșnic. Se apropie timpul pentru apariția Marii Strâmtorări.

Acest eveniment va începe la finele anului 2012 și nu trebuie să fie confundat cu timpul, sau cu data celei De-a Doua Veniri a Mea pe pământ. Căci această dată, copiii Mei, nu va fi profețită în aceste Mesaje. Oricine încearcă să indice data celei de-a Doua Veniri a Mea, este un mincinos și nu un profet adevărat.

Eu însă dezvălui ani ai evenimentelor specifice care duc la a Doua Mea Venire, prin acest profet.

Dumnezeu nu va permite ca un plan, care ar duce la decimarea populației lumii, să fie înfăptuit

Marea Strâmtorare, precum a fost prezis demult, se va desfășura acum în fața ochilor unei lumi neîncrezătoare. Acesta este timpul când Sabia Dreptății va lovi, peste tot. Tatăl Meu Veșnic nu este pregătit să se abțină și să permită să se realizeze planul haín, care se țese chiar în această clipă în spatele ușilor închise, și care este conceput pentru decimarea populației.

Această grupare rea – discipoli devotați ai satanei – au încercat și în trecut să producă un genocid asupra copiilor lui Dumnezeu. Nu au reușit. Ei încearcă din nou. Vor eșua din nou, dar nu înainte de a provoca o distrugere teribilă.

Credincioșii nu trebuie să se teamă

Tatăl Meu Veșnic, în marea Sa Îndurare, trebuie să intervină ca să-i oprească, deși Îl doare să dezlănțuie catastrofele globale care urmează. Credincioșilor, să nu vă temeți pentru voi, sau pentru membrii familiei voastre. Voi sunteți protejați. Dar vă rog, vă rog rugați-vă Preasfântul Rozariu și Coronița Milostivirii Mele Divine, tot timpul, pentru a ajuta ca unele din aceste catastrofe să se diminueze sau să fie evitate.

Începeți să faceți planuri, acum. Trebuie să luptați împotriva acelor oameni care vor să vă controleze banii, sănătatea, alimentele și chiar credința. Rezistați și protejați-vă pe voi și pe membri familiei voastre, folosind rugăciunea. Chemați în ajutor pe toți sfinții pe care îi cinstiți, ca să mijlocească pentru voi la Tatăl Meu Veșnic.

Dezastre globale vor lovi

Pe măsură ce aceste catastrofe globale încep cu o schimbare dramatică a tiparelor vremii – ceea ce a și început, sub o formă mai ușoară– ele vor fi considerate ca rezultat al încălzirii globale. Da, e adevărat că omenirea a făcut rău Pământului, într-un mod foarte urat, dar aceste dezastre n-au nimic de a face cu schimbarea de climă.

Tatăl Meu Veșnic ar putea, dacă ar crede de cuviință, să stea deoparte și să nu facă nimic. Atunci aceste grupuri rele, avide de putere și înșelate, ale oamenilor puternici care decid, ar învinge. Absorbindu-i pe copiii Mei inocenți în amăgirea devoțiunii lor hipnotice față de satana- cel rău – ei le-ar fura sufletele. Aceasta nu li se va permite.

Apel ca toate religiile să se unească

Este timpul, acum, ca discipolii și copiii Tatălui Meu, ca și cei care cred în Ființa Superioară care este Dumnezeu, Creatorul și Făcătorul tuturor lucrurilor, să-și unească forțele ca unul. Indiferent pe ce cale Îl urmați pe Dumnezeu, indiferent dacă voi credeți sau nu în Mine, Fiul Său iubit, fiți uniți ca unul. Luptați împotriva grupului care îl reprezintă pe cel rău. El este dușmanul vostru, dacă credeți în Dumnezeu, Tatăl Veșnic. El încearcă să vă oprească, ca să nu intrați în Paradis, mințindu-i pe discipolii lui că și el îi va duce într-un paradis Divin la fel de frumos. Acești sărmani discipoli fideli amăgiți și încrezători nu văd înșelătoria, deoarece sunt orbiți de amăgirea gloriei materiale.

Profețiile cărții lui Ioan ajung acum la Lumină

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă voi toți, în fiecare zi. În curând, toți veți înțelege Adevărul Sfintei Scripturi. Toți vor înțelege în sfârșit că Învățăturile conținute în cartea Tatălui Meu sunt corecte. Ele nu mint. Profețiile, prezise în trecut, au ajuns la lumină. Profețiile conținute în cartea lui Ioan, vor veni acum la lumină. Aceste Mesaje, date acestui profet, sunt pentru a-i pregăti pe copiii Mei să intre în Împărăția Tatălui Meu.

Du-te acum, răspândește Adevărul Meu. Salvați-vă unul pe altul din mâna înșelătorului, înainte de a fi prea târziu.

Iubitul vostru Salvator, Isus Cristos am citit


29. Al treilea mesaj al Sfintei Fecioare

Luni, 20 decembrie 2010 la ora 10:00

Ascultă-mă, copila Mea. Tu trebuie să rămâi puternică, pentru iubitul Meu Fiu Isus, Cristosul. El este prea important și special pentru tine încât nu Îi poți întoarce spatele având îndoieli în mintea ta... citește tot aici

Ascultă-mă, copila Mea. Tu trebuie să rămâi puternică, pentru iubitul Meu Fiu Isus, Cristosul. El este prea important și special pentru tine încât nu Îi poți întoarce spatele având îndoieli în mintea ta. Da, este ușor să devii confuz în această Lucrare, dar trebuie să ai încredere totală în El. El are nevoie ca tu să te abandonezi și să îi dai Lui încrederea ta absolută.

Fiica Mea, nu a fost ușor pentru tine, cu această Lucrare. Dar precum am mai spus, ție îți place să perseverezi. Vei reuși să termini Lucrarea ta. Insist să te întorci la rutina de a te ruga zilnic. Căci prin Preasfântul Meu Rozariu, tu vei fi protejată.

Această Lucrare este sfântă, copila mea, așa că din respect te rog să fi ascultătoare față de Fiul Meu, dându-i încredere totală. Dă la o parte îndoielile, copila mea, deoarece ți s-au dat haruri speciale prin Duhul Sfânt. Adevărul este acum în inima, sufletul și mintea ta. De aceea ți s-a părut mai ușor să scrii Mesajele pe care ți le dă Fiul Meu iubit.

El te iubește, copila Mea, și te-a ales pe tine pentru una din cele mai importante sarcini ale acestui secol. Lucrarea ta e comparabilă cu cea cerută sorei Faustina. Tu treci prin suferințe asemănătoare cu suferințele pe care le-a îndurat ea. Să nu-ți fie teamă de aceste suferințe, care includ lipsa capacității de a te ruga și îndoielile zilnice, care sunt normale. O să treacă. Toți sfinții, inclusiv sora Faustina, te însoțesc pe tine, copila Mea, și te conduc în fiecare zi.

Lucrarea pe care tu o faci pentru mine și pentru Fiul Meu iubit, a fost profețită dinainte. Aceasta este unul din modurile cele mai importante prin care poți salva suflete. Nu fii nesigură și nu șovăi. Întotdeauna, întotdeauna s-o chemi pe mama ta iubită să te ajute. Eu sunt aici pentru tine. Te rog, roagă-te zilnic Fiului Meu Sfânt prin Coronița Divinei Milostiviri. Astfel vei fi mai aproape de El și vei simți cum El se mișcă în inima ta.

Fă-ți curaj și mergi înainte, acum. Uită-te cu iubire în direcția cărării prețioase care te conduce la Sfânta Treime. Cu toții sunt cu tine. Tu vei suferi, dar consideră aceasta un har, pentru că fără suferință nu poți rămâne aproape de Inima Fiului Meu.

Atât pentru acum. Întoarce-te și deschide-ți inima către Fiul Meu iubit, Isus cel Preaînalt.

Iubire și pace

Doamna noastră, Regina Trandafirilor am citit