Au fost găsite 1334 mesaje conform filtrelor de căutare.

1316. Eu am nevoie de voi tot atât de mult pe cât aveți voi nevoie de Mine

Sâmbătă, 17 ianuarie 2015 la ora 18:18

Mult iubita Mea fiică, cel care vorbește sunt Eu, Isus al vostru, Mântuitorul vostru.

Foarte mulți oameni care citesc aceste mesaje se tem. Teama aduce cu ea o formă de ură deoarece mulți nu vor să Mă... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, cel care vorbește sunt Eu, Isus al vostru, Mântuitorul vostru.

Foarte mulți oameni care citesc aceste mesaje se tem. Teama aduce cu ea o formă de ură deoarece mulți nu vor să Mă recunoască pe Mine. Teama este de înțeles dar ea nu trebuie să vă umbrească încrederea. Eu vă chem doar pentru ca voi să puteți veni la Mine. Nu doresc sub nicio formă să vă provoc neliniște. Timpul vostru pe pământ este limitat, însă timpul pe care îl veți petrece cu Mine este veșnic.

Dacă vă iubesc, de ce nu v-aș avertiza despre consecințele respingerii Îndurării Mele? Tot ce Eu am nevoie și doresc este să vă aduc pe toți în Împărăția Mea. Eu nu vă vorbesc despre lucruri care nu sunt cuprinse în Cartea Mea Sfântă. Nu. Ci, pur și simplu, Eu vă reamintesc Adevărul și vă reamintesc de toate cele ce vor urma, astfel ca voi să veniți la Mine.

Veniți, micuții Mei, nu vă temeți de Iubirea Mea. Nu vă temeți de Împărăția Mea pentru că, prin naștere, voi aveți dreptul la ea. Pentru asta Mi-am dat Eu Viața pe pământ. Eu am nevoie de voi tot atât de mult pe cât aveți voi nevoie de Mine. Eu sunt smerit în Dorința Mea și nu vreau decât să vă învălui într-o viață de mare slavă, în care vă veți bucura de Viața Veșnică. Atunci, de ce vă temeți de Chemarea Mea? Eu vă iubesc. Eu nu v-aș răni niciodată. Singurul rău care vă amenință este cel care vine de la voi înșivă. Eu sunt aici întotdeauna, așteptând cu multă speranță iubirea voastră.

Lumea Mea fără sfârșit întrece tot ceea ce voi v-ați putea dori pe acest pământ. Viața voastră pe pământ pălește în comparație cu splendoarea Împărăției Mele. Eu am murit pentru păcatele voastre, ca voi să aveți garanția Vieții Veșnice – moștenirea voastră de drept. Nu ignorați acest mare Sacrificiu, căci mare a fost Slava ca să fiu Eu crucificat pentru voi.

Nu Mă respingeți a doua oară!

Isus al vostru am citit


1315. Ei justifică păcatul, pentru ca astfel să nu fie necesar să-și schimbe viața

Vineri, 16 ianuarie 2015 la ora 11:10

Mult iubita Mea fiică, niciodată nu se poate trece peste Voia Mea pentru că ea este veșnică.

Omul s-a răzvrătit împotriva lui Dumnezeu în foarte multe moduri, dar când voia omului intervine peste Voia lui... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, niciodată nu se poate trece peste Voia Mea pentru că ea este veșnică.

Omul s-a răzvrătit împotriva lui Dumnezeu în foarte multe moduri, dar când voia omului intervine peste Voia lui Dumnezeu, toți aceia care au înfruntat Voia lui Dumnezeu vor pierde totul. Cei cu inima blândă și care Mă vor accepta după Avertisment, vor câștiga lumea.

Lumea care va veni este fără sfârșit și va fi lipsită de orice păcat. Glorie tuturor celor care își câștigă moștenirea lor de drept, pentru că asta era parte a Planului Tatălui Meu încă de la începuturi – Planul Divin pe care omul nu îl cunoaște în întregime.

Este important ca fiecare dintre voi să lupte cu ispita păcatului, chiar dacă acest lucru nu va fi niciodată ușor. Continuați să Mă chemați pe Mine atunci când considerați că Mi-ați greșit. Eu sunt mereu acolo și vă voi ierta orice păcat cu excepția păcatului veșnic al blasfemiei împotriva Duhului Sfânt. Tot ceea ce trebuie voi să faceți este să apelați la Mine.

Această lume a Mea este plină de răutăți, înșelăciuni și de spiritul răului, însă există în ea și iubire. Iubirea pe care omul o are pentru fratele lui este cea care Mă păstrează prezent printre voi, iar rugăciunea este ceea ce ține răul în frâu.

Eu nu vă cer să renunțați la viața voastră stând în rugăciune toată ziua, în fiecare zi, pentru că nu asta este ceea ce cer Eu de la voi. Tot ceea ce Eu vă cer este să apelați la Mine pentru ajutor și să dați slavă lui Dumnezeu. Pentru ca Promisiunea Mea față de lume să se împlinească și pentru ca fiecare dintre voi să poată avea viață veșnică, tot ceea ce trebuie să faceți este să respectați Legile lui Dumnezeu așa cum sunt ele prevăzute clar în cele Zece Porunci.

Urmați-Mă pe Mine, Isus al vostru, și amintiți-vă tot ceea ce Eu v-am învățat. Degeaba declarați că Mă iubiți dacă voi respingeți Cuvântul lui Dumnezeu. Trebuie mai întâi să vă iubiți unii pe alții și să nu le faceți altora ceea ce vouă nu v-ar plăcea să vi se facă. Trăiți Cuvântul Meu prin gândurile voastre, faptele și acțiunile voastre și atunci veți fi cu adevărat ai Mei. Ura nu joacă nici un rol în Lucrarea Mea deși tot ceea ce am spus Eu când umblam pe pământ a atras multă critică pentru că oamenii nu voiau să își schimbe viețile. Azi, Cuvântul Meu este respins pentru că oamenii nu vor să respecte Adevărul. În schimb, ei justifică păcatul, pentru ca astfel să nu fie necesar să-și schimbe viața. Deci, nimic nu s-a schimbat de fapt.

Robia păcatului, când omul se subjugă el însuși influenței satanei, n-a fost niciodată mai puternică decât acum. Rupeți-vă acum de această legătură și căutați-Mă pe Mine. Rețineți că vi se pot ierta păcatele doar cât sunteți în viață – nu și după ce părăsiți acest pământ.

Când va accepta omul Cuvântul lui Dumnezeu și va înțelege că tot ceea ce a zis El este adevărat? Tot ceea ce El a zis că va face este adevărat, și tot ce vă spun Eu acum este adevărat. Din păcate mulți dintre voi nu vor asculta deloc iar când vă veți da seama de Adevăr va fi prea târziu. Voi trebuie să vă protejați de acum viitorul, trăind după Cuvântul lui Dumnezeu.

Al vostru Isus am citit


1314. Încrederea este cheia iubirii adevărate

Miercuri, 14 ianuarie 2015 la ora 15:40

Mult iubita Mea fiică, atunci când un copil cu părinți iubitori simte iubirea lor, el va primi un sentiment înălțător de liniștire și familiaritate.

Când un copil are șansa să aibă părinți iubitori,... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, atunci când un copil cu părinți iubitori simte iubirea lor, el va primi un sentiment înălțător de liniștire și familiaritate.

Când un copil are șansa să aibă părinți iubitori, iubirea lui izvorăște dintr-un adânc sentiment de încredere. Încrederea este absolută. Același lucru este valabil și pentru oricare suflet viu care Mă iubește pe Mine în mod necondiționat. Iubirea Mea pentru ei este de nezdruncinat. Încrederea este cheia iubirii adevărate. Eu îi iubesc pe fiecare dintre copiii Mei, deși nu întotdeauna ei au iubire pentru Mine.

Iubiți-Mă pe Mine și veți simți pacea. Iubiți-Mă pe Mine și îi veți iubi pe toți cei care sunt copii ai lui Dumnezeu. Această iubire este un lucru natural. Fără el nu puteți fi desăvârșiți.

Când Eu sunt în voi, veți vedea lumea așa cum o văd Eu, cu toată măreția ei și cu toate imperfecțiunile ei. Veți recunoaște obstacolele pe care le întâmpină omenirea și veți simți nefericire când vedeți ură, pentru că ura este opusul iubirii.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă ca iubirea lui Dumnezeu să rămână vie în lume, pentru că fără ea vă veți simți dezolați și însingurați.

Iubiți-Mă pe Mine așa cum îi iubesc Eu pe toți copiii lui Dumnezeu, și Eu voi revărsa mari Daruri peste voi iar voi veți înfrânge răul în toate formele lui.

Iubitul vostru Isus am citit


1313. Dumnezeu cel Preaînalt: Puterea Mea depășește tot ceea ce există în această lume și dincolo de ea

Sâmbătă, 10 ianuarie 2015 la ora 15:36

Mult iubita Mea fiică, omenirea s-a întors împotriva Mea și a tot ce am creat Eu după Chipul Meu și de aceea Durerea Mea este mare.

Copiii Mei vor fi salvați de Intervenția mult iubitului Meu Fiu, Isus... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, omenirea s-a întors împotriva Mea și a tot ce am creat Eu după Chipul Meu și de aceea Durerea Mea este mare.

Copiii Mei vor fi salvați de Intervenția mult iubitului Meu Fiu, Isus Cristos, și aceasta va avea loc foarte curând. Înainte de această zi îi rog pe toți cei care Mă iubesc să recunoască Adevărul, pe Fiul Meu și Iubirea Sa, să se roage pentru Milostivirea Sa.

Voi, cei care Îl iubiți pe Fiul Meu, trebuie să vă aduceți aminte de Promisiunea Lui de a răscumpăra lumea și de a eradica păcatul înainte ca Glorioasa Sa Împărăție să coboare. Viața trupului și a sufletului va fi veșnică și aceia care acceptă Milostivirea Fiului Meu vor câștiga acest mare Dar. Cei care nu-l vor accepta, nu-l vor dobândi.

Veniți, copiii Mei, și acceptați Cuvântul Meu pentru că el este veșnic și nimic nu îl va distruge. Dușmanul Meu fierbe de furie în aceste timpuri pentru că știe că lumea va scăpa de influența lui și de aceea el va dezlănțui nenorociri îngrozitoare asupra acelor suflete pe care dorește să le împiedice să dobândească Darul vieții veșnice.

Credința voastră în Preasfânta Treime va fi încercată peste puterea voastră de a îndura, și mulți dintre voi vor cădea. Adevărata credință necesită încredere adevărată și, dacă nu vă veți încrede în promisiunile făcute de Fiul Meu, voi vă veți separa de El.

Fiecare copil al Meu va primi dovada Existenței Mele în scurt timp. Când acest semn va fi dat, să nu vă îndoiți de el, pentru că este menit să vă ducă în Refugiul Meu pe care vi-l acord vouă.

Multe semne au fost date lumii asupra Existenței Mele și acum Eu vă aduc mult mai mult. Nu vă temeți, pentru că Eu voi însoți fiecare suflet și nu există niciunul dintre voi pe care să nu îl iubesc cu o inimă tandră. Eu îi iubesc pe dușmanii Mei, inclusiv pe aceia care Mă torturează cu răutatea lor. Dar, în curând, Darul pe care li-l aduc va trezi în inimile lor iubirea lor adormită pentru Creatorul lor. Iubirea lor și Iubirea Mea Divină, unite, vor învinge răul. Eu voi șterge toate temerile și lacrimile lor.

Voi, copiii Mei iubiți, veți primi acest Dar când vă veți aștepta mai puțin. Căci, acel moment se apropie, și fața pământului se va schimba pentru totdeauna și pentru binele tuturor.

Puterea Mea depășește tot ceea ce există în această lume și dincolo de ea. Împărăția Mea este veșnică.

Iubitul vostru Tată
Dumnezeu cel Preaînalt am citit


1312. Dacă iubirea nu există în suflet, Eu sunt absent

Vineri, 09 ianuarie 2015 la ora 15:30

Mult iubita Mea fiică, este timpul ca toți creștinii din toată lumea să se unească împotriva disprețului pe care miliarde de oameni îl arată față de Adevăr – de Sfântul Cuvânt al lui Dumnezeu.

Orice păcat... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, este timpul ca toți creștinii din toată lumea să se unească împotriva disprețului pe care miliarde de oameni îl arată față de Adevăr – de Sfântul Cuvânt al lui Dumnezeu.

Orice păcat împotriva lui Dumnezeu este acum considerat a fi acceptabil în Ochii Mei. Curând, păcate care pentru Mine sunt respingătoare vor fi prezentate ca fiind sfinte în Ochii Mei, însă aceasta nu poate fi adevărat. Când prezentați ceva care nu provine de la Mine și îl plasați înaintea Mea, în Bisericile Mele, atunci Îmi provocați o mare durere.

Pentru creștini nu a fost niciodată mai dificil ca acum să urmeze Calea Mea Spinoasă. Minciuni, minciuni, minciuni vi se servesc în Numele Meu, dar voi nu trebuie să uitați niciodată Învățăturile Mele căci altfel veți fi înșelați de către cei care complotează împotriva Cuvântului lui Dumnezeu. A fi creștin înseamnă mult mai mult decât să te declari creștin. Dacă ești creștin cu adevărat atunci vei face tot ce v-am învățat Eu și vei urma Sfânta Doctrină conținută în Sfânta Evanghelie. Să cunoști Cuvântul Meu este una, dar să faci ceea ce v-am învățat Eu este cu totul alta.

Niciodată nu este ușor să vă iubiți unul pe altul, din cauză că există păcat. Să-i iubiți pe dușmanii voștri este foarte greu, dar dacă vă rugați pentru harurile de a face asta, atunci veți simți cum crește iubirea voastră pentru Mine. Dacă Mă iubiți cu adevărat atunci veți fi liberi de ură și apoi veți găsi adevărata pace a minții și a sufletului. Dar dacă îi permiteți satanei să vă ispitească să-i urâți pe alții, veți cădea într-o întunecime îngrozitoare. Ura este ca o buruiană care crește și se răspândește rapid. Dacă ura puroiază în suflet, în cele din urmă îl va devora în întregime. Ea va aduce cu sine o neliniște supărătoare; cei care sunt plini de ură nu-și vor găsi niciodată pacea. Ura hrănește ura, și se transmite rapid de la un suflet la altul. Odată ce satana s-a sălășuit în aceste suflete, nu le va mai părăsi niciodată, decât dacă ele se căiesc și regretă cu adevărat.

Iubirea elimină orice formă de ură; dacă însă nu vă îndepărtați sufletul de cei care incită la ură, veți fi aruncați în disperare. Eu nu pot salva un suflet care nu se căiește pentru faptele sale rele. Eu vă aștept confesiunea și, când veți veni la Mine și Mă veți ruga să vă eliberez de blestemul urii, Eu vă voi întinde Mâna și vă voi trage în Refugiul Meu de Pace.

Pacea și iubirea pot veni doar de la Dumnezeu. Căutați-Mă întotdeauna pe Mine, pentru că Eu sunt Iubirea. Dacă iubirea nu există în suflet, Eu sunt absent.

Isus al vostru am citit


1311. Mama Mântuirii: Ori acceptați Cuvântul lui Dumnezeu, cel lăsat de către El - ori nu

Miercuri, 07 ianuarie 2015 la ora 16:30

Dragii mei copii, trebuie să vă pregătiți pentru Planul Fiului meu de a vă răscumpăra pe voi toți în Ochii Lui. Se apropie tot mai mult momentul intervenției Lui, care să trezească spiritul vostru.

Rugați... citește tot aici

Dragii mei copii, trebuie să vă pregătiți pentru Planul Fiului meu de a vă răscumpăra pe voi toți în Ochii Lui. Se apropie tot mai mult momentul intervenției Lui, care să trezească spiritul vostru.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru toți copiii din lume care s-au pierdut căci, deși au fost hrăniți cu Adevărul, ei au rupt toate legăturile cu Fiul meu. În curând, ei nu vor mai avea nicio îndoială referitor la Existența Lui și voi trebuie să vă rugați ca mândria omenească să nu intervină între ei și Milostivirea lui Dumnezeu. Voi trebuie să vă rugați mai ales pentru acele suflete care l-au trădat – în atât de multe moduri – pe Fiul meu, pentru ca ele să capete curajul de a se smeri înaintea Lui și de a implora milă.

Dragi copii, Adevărul dat umanității de manifestarea Tatălui meu Veșnic prin Fiul Său Unul Născut, Isus Cristos, este aruncat deoparte. Să nu adoptați nici un fel de doctrină care nu susține Adevărul complet. N u puteți spune niciodată că doar o parte a Adevărului este importantă și apoi să respingeți restul. Ori acceptați Cuvântul lui Dumnezeu, cel lăsat de către El – ori nu. Timpul nu are relevanță. Ceea ce a fost dat omului, prin Cuvântul lui Dumnezeu, cu mii de ani în urmă, nu s-a schimbat și nici nu se poate schimba. Tot ceea ce vine de la Dumnezeu trebuie să rămână neschimbat, indiferent cât de dificil este acest lucru. Pentru a rămâne loiali Învățăturilor lui Dumnezeu este nevoie de multă tărie, de efort și de o determinare asumată de bunăvoie.

Iubirea este calea prin care voi puteți rămâne loiali Fiului meu, dar această iubire trebuie să fie necondiționată. Această iubire nu trebuie niciodată murdărită de iubirea de sine însuși, pentru că aceasta nu aduce slavă lui Dumnezeu. Dacă voi Îl iubiți cu adevărat pe Dumnezeu, veți rămâne loiali Cuvântului. Dacă susțineți că sunteți discipoli ai Fiului meu, Isus Cristos, atunci trebuie să urmați necondiționat Învățăturile Lui. Trebuie să vă iubiți unii pe alții așa cum vă iubește El – necondiționat. Nu puteți spune că Îl iubiți pe Dumnezeu dacă voi nu vă iubiți unii pe alții. Nu puteți călca în urma Pașilor Lui dacă voi nu iertați celor care vă greșesc vouă.

Numai dacă respectați Legile lui Dumnezeu veți intra în Împărăția Sa Glorioasă.

Preaiubita voastră Mamă,
Mama Mântuirii am citit


1310. Fără Mine, moartea trupească și sufletească ar revendica întreaga rasă umană

Marți, 06 ianuarie 2015 la ora 19:30

Mult iubita Mea fiică, când omul Îmi întoarce spatele, Eu plâng cu lacrimi amare, însă Eu sunt răbdător și iertător. Când el respinge Cuvântul Meu și nu mai arată iubire față de ceilalți, așa cum ar... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, când omul Îmi întoarce spatele, Eu plâng cu lacrimi amare, însă Eu sunt răbdător și iertător. Când el respinge Cuvântul Meu și nu mai arată iubire față de ceilalți, așa cum ar trebui să facă dacă vrea să calce pe urmele Mele, atunci Îmi provoacă o mare suferință. Totuși Eu sunt răbdător, în speranța că el va veni înapoi la Mine. Însă dacă un om fură sufletele de la Mine și le conduce în întunericul veșnic, toată răzbunarea este a Mea și Voi arunca asupra lui o mare pedeapsă. Această pedeapsă poate fi sub forma unei suferințe care îl poate salva, dacă el din fericire o va accepta cu smerenie.

Milostivirea Mea este nemărginită însă când Eu sunt pângărit prin acte de mare cruzime comise împotriva copiilor lui Dumnezeu, Mânia Mea este de temut. Să știți că Eu îi voi pedepsi pe dușmanii Mei dar aceasta este spre binele lor și pentru salvarea tuturor celor cu care ei intră în contact. Există oare ceva disprețuitor la adresa Mea, a Cuvântului Meu sau a Planului Meu de Salvare, la care să nu se preteze cei mândri, aroganți si ignoranți? Răspunsul este: răutatea lor este inepuizabilă.

Niciodată până acum nu a existat o atât de mare lipsă de iubire între oameni. Niciun suflet trăitor în lume nu este imun la influența satanei. Cei care în mod greșit cred că ei sunt în Grațiile Mele dar îi tratează pe ceilalți cu asprime, vor simți greutatea Mâinii Mele. Răbdarea Mea este în scădere, Inima Mea este grea și Dorința Mea de a-i salva pe cei care încearcă să-i distrugă pe alții secătuiește tot mai mult.

Viclenia celui rău este peste puterea voastră de înțelegere. Chiar și pe cei cu credință foarte puternică, el îi va convinge să Mă ofenseze prin păcatele grave, iar pe cei cu credința slabă îi va face să cadă și mai rău în adâncurile disperării. Nimeni nu e în siguranță când vine vorba de satana, și dacă nu vă rugați pentru Milostivirea Mea, dacă nu-Mi oferiți sacrificii personale, distrugerea sufletelor va escalada.

În acest moment milioane de oameni se pierd pentru Mine și totuși nu mulți creștini înțeleg necesitatea rugăciunii. Numai rugăciunea va distruge influența diavolului, iar Eu vă cer să măriți timpul pe care îl petreceți în rugăciune, pentru a slăbi strânsoarea celui rău asupra umanității.

Fără intervenția Mea s-ar pierde mult mai multe milioane de suflete. Fără Milostivirea Mea, mulți dintre cei care ar fi destinați întunericului veșnic nu ar vedea niciodată Fața Mea. Fără Prezența Mea în Sfânta Euharistie, nu ar exista viață – viața trupului și cea a sufletului. Fără Mine, moartea trupească și sufletească ar revendica întreaga rasă umană, însă datorită Mie, moartea nu va mai exista în lumea ce va să vină. Deoarece prin Învierea Mea Eu am învins moartea, și voi, de asemenea, o veți învinge. Moartea nu va exista în Noua Mea Împărăție pe pământ. Trupul și sufletul vor fi o uniune vie – un Dar care nu trebuie respins.

Niciodată să nu uitați Promisiunea Mea – toți cei care sunt cu Mine și în Mine vor avea viață veșnică.

Isus al vostru am citit


1309. Cei care se preamăresc pe ei înșiși în fața Mea dar îi vorbesc de rău pe ceilalți vor fi îndepărtați de la Mine

Duminică, 04 ianuarie 2015 la ora 16:00

Mult iubita Mea fiică, dacă un om care nu crede în Mine sau în Cuvântul Meu și căruia i s-a dat darul discernământului, vine la Mine și cere Ajutorul și Milostivirea Mea, Eu îl voi răscumpăra și îl voi... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, dacă un om care nu crede în Mine sau în Cuvântul Meu și căruia i s-a dat darul discernământului, vine la Mine și cere Ajutorul și Milostivirea Mea, Eu îl voi răscumpăra și îl voi mântui. Dacă un om, care Mă cunoaște dar Mă trădează, vine după aceea la Mine și încearcă să-și justifice acțiunile, Eu îl voi alunga pentru că a comis cel mai rău păcat.

Cei mai mari dușmani ai Mei sunt cei care au fost binecuvântați cu Adevărul însă mândria lor i-a făcut să creadă că ei au privilegiul de a acționa în Numele Meu. Eu, când umblam pe pământ, am fost trădat de unul dintre Ai Mei și nu de către cei care nu Mă cunoșteau. Situația va fi aceeași până în Ziua cea Mare.

Cei care se preamăresc pe ei înșiși în fața Mea dar îi vorbesc de rău pe ceilalți vor fi îndepărtați de la Mine. Cei care sunt îndepărtați de la Mine din cauză că Mă resping, însă în final se întorc la Mine, vor fi salvați primii. Să fiți atenți când declarați că sunteți dintre ai Mei, căci omul înțelept Mă va iubi indiferent de harurile pe care le primește. El nu se va lăuda niciodată cu sfințenia lui, cu viața lui devotată Mie sau cu modul în care el înțelege Cuvântul Meu. Mândria e căderea celor care cred că cunoașterea lor despre Mine este mai mare decât a celorlalți. Pe cei care vin la Mine ca niște copii, Eu îi aduc aproape de Sfânta Mea Inimă. Acestea sunt sufletele care Mă iubesc necondiționat și care nu simt nevoia să-și etaleze iubirea pe care Mi-o poartă Mie, ca astfel ceilalți să-i admire și să-i respecte. Omul care încredințează totul în Mâinile Mele, atunci când vorbește Adevărul, este cel care aduce la Mine sufletele pe care Eu le doresc, iar nu omul care crede că merită o mare prețuire dacă face aceasta.

Cel rău reușește să pătrundă în sufletele celor a căror părere despre măreția lor în Ochii Mei întrece orice iubire pe care ei ar putea-o avea pentru Mine. El folosește apoi aceste suflete făcându-le ca, prin viclenia lor, să răspândească minciuni în Numele Meu. Păcatul mândriei este principala cauză a tuturor păcatelor posibile împotriva Mea. Voi trebuie să vă străduiți mereu să învingeți tentația, să nu Mă trădați atunci când voi credeți că cunoașterea voastră despre Cuvântul Meu Sfânt vă autorizează să vă exprimați părerea despre modul în care lucrează Dumnezeu în Planul Lui de Mântuire. Doar El, Cel care este mai presus de toate, are dreptul să facă aceasta. Toate sufletele trebuie să se plece în genunchi înaintea Sa, iar nu să meargă înainte făcând ceea ce cred ei că ar fi Voia Sa Sfântă, dacă asta ar presupune ca, în Numele Său Sfânt, să insulte vreun suflet.

Ascultați cu atenție ceea ce vă spun Eu acum. Dacă voi ați trădat Cuvântul Meu sau Adevărul, atunci trebuie să Mă rugați să vă scap de nedreptățile pe care le-ați comis, pentru că nu vi se va acorda timpul pe care voi credeți că-l mai aveți ca să căutați alinare în Divina Mea Milostivire.

Al vostru Isus am citit


1308. Tunete și fulgere vor coborî asupra Templului Domnului

Sâmbătă, 03 ianuarie 2015 la ora 20:20

Mult iubita Mea fiică, când Dumnezeu a dat lumii Adevărul prin profeți, acesta a fost un Act de Milostivire din partea Sa. Atât de mulți au uitat de Dumnezeu și au adorat dumnezei falși – care provin din... citește tot aici

Mult iubita Mea fiică, când Dumnezeu a dat lumii Adevărul prin profeți, acesta a fost un Act de Milostivire din partea Sa. Atât de mulți au uitat de Dumnezeu și au adorat dumnezei falși – care provin din ierarhia satanei – încât au început să creadă în propria lor invincibilitate. Dacă nu ar fi fost Intervenția lui Dumnezeu, mulți oameni ar fi suferit o pedeapsă cumplită.

Ceea ce Dumnezeu a spus profeților, încă de la începuturi, s-a întâmplat. Cei care au luat în seamă avertismentele pe care El le-a dat omenirii, au fost salvați, în timp ce aceia care le-au ignorat au fost lepădați. Tot ceea ce a fost prezis se va întâmpla, iar cei care se opun lui Dumnezeu în încercările Lui de a aduce pace și mântuire copiilor Săi, vor da socoteală pentru sfidarea lor. Deoarece Adevărul a fost răstălmăcit și Cuvântul lui Dumnezeu a fost ignorat, oamenii vor continua să întoarcă spatele Sfântului Cuvânt al lui Dumnezeu. Ei vor coborî într-o întunecime care va duce la o pedeapsă de la Dumnezeu Cel Prea Înalt.

Pe Tatăl Meu Veșnic îl îndurerează să vadă cât de jos a căzut omul în goana lui spre orice lucru care poate să-i aducă plăcere. Însă, în ziua în care Sfânta Jertfă nu va mai avea loc și în ora în care impostorii vor desacraliza Altarul Meu, ultimul spin va străpunge Coasta Mea. În clipa stabilită, tunete și fulgere vor coborî asupra Templului Domnului și acesta se va prăbuși la pământ. Vai de omul care participă la acest sacrilegiu, căci el nu va avea parte de nicio cruțare și va cădea în abis ca o piatră. Nimeni și nimic nu-l va apăra pe omul care desacralizează Altarul Meu, căci odată ce Mâna lui Dumnezeu va coborî grea ca un topor, ei vor înțelege Adevărul.

Poate că mulți s-au îndepărtat de Dumnezeu, însă cei mai mulți dintre ei Îl vor chema totuși, căutând consolare în Brațele Sale. Dar va exista un nucleu – o șleahtă de bestii –a căror aparență exterioară maschează răutatea din interior, care va îndemna, va seduce și va atrage sufletele ale căror inimi împietrite le-au făcut să fie cohorta perfectă pentru complotul de desacralizare a Trupului Meu. Acesta este grupul prezis de demult, care va încerca să distrugă omenirea. Puterea lor va fi limitată, cu toate că ar putea părea că e mare. Tatăl Meu va permite această mare opoziție împotriva Mea, Fiul Sau Unul Născut, doar pentru un anumit timp.

Cei blânzi cu inima vor alerga și vor veni la Mine. Această diviziune între oameni, cea mai mare, va fi creată prin păcatul mândriei și aroganței și, până când ei nu renunță la slăbiciunile lor, le va fi imposibil să accepte Milostivirea Mea.

Adevărul trebuie susținut pentru că, dacă voi acceptați orice altceva în afară de Adevăr – Cuvântul lui Dumnezeu – veți rămâne fără nimic.

Al vostru Isus am citit


1307. Mama Mântuirii: Multe schimbări vor avea loc până când noua religie va fi în cele din urmă constituită

Sâmbătă, 03 ianuarie 2015 la ora 17:05

Dragii mei copii, fața Bisericii de pe pământ a Fiului meu se va schimba într-atât încât va fi de nerecunoscut și va fi înlocuită de una care nu este de la Fiul meu. Vor avea loc schimbări după schimbări... citește tot aici

Dragii mei copii, fața Bisericii de pe pământ a Fiului meu se va schimba într-atât încât va fi de nerecunoscut și va fi înlocuită de una care nu este de la Fiul meu. Vor avea loc schimbări după schimbări, până când se va ajunge ca Învățăturile Fiului meu să fie întoarse cu susul în jos și înlocuite cu doctrine seculare false.

În nicio Biserică, ce declară că merge pe urmele lui Isus Cristos, nu este loc pentru altceva decât pentru Cuvântul lui Dumnezeu. Însă va veni timpul când Biserica Fiului meu va deveni parte a unei mișcări politice de mare amploare și apoi ea va trasa drumul în toate problemele care preocupă lumea, însă ea nu va rămâne loială Cuvântului așa cum a fost lăsat el de Dumnezeu. Toate acestea se vor întâmpla, precum este prezis, căci Tatăl meu Veșnic va permite dușmanilor Săi să devoreze Trupul Fiului Său Unul Născut – dar numai pentru un timp limitat. El permite aceste încercări pentru a testa rezistența celor care știu Adevărul și care rămân loiali Bisericii Sale, precum și a celor care vor renunța la ea în favoarea doctrinei întunericului.

Va trece un timp până când toate aceste schimbări se vor petrece dar semințele au fost deja plantate. Toate religiile vor fi unite într-una care apoi va fuziona cu guvernele, ca parte a unei noi uniuni mondiale, și ei vor deschide calea pentru ca omul păcatului să intre și să-și ia locul. Multe schimbări vor avea loc până când noua religie va fi în cele din urmă constituită și ea va declara, despre toate lucrurile care răzbat la suprafață, că sunt pentru binele tuturor.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă dragi copilași, pentru tăria de a îndura suferința ce va urma. Fiul Meu, Isus Cristos, plânge cu lacrimi amare pentru modul în care El va fi trădat și pentru sufletele care, pe drum, vor fi pierdute pentru El. Va depinde de slujitorii Lui sfințiți cum vor conduce nava ca să mențină pe drumul cel bun Biserica Sa Adevărată în timp ce navighează în apele dezlănțuite și agitate de furtună. Dar vă rog să fiți convinși că vor fi acordate toate harurile celor care rămân fideli Mântuitorului și Răscumpărătorului omenirii în aceste vremuri dificile și chinuitoare.

Mama voastră preaiubită
Mama Mântuirii am citit